Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracınızın Bu Haftaki Ortalama Yakıt Tüketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.6 EB uzun yol tüketimi Antalya - Niğde 8,2L/100km, Niğde - Antalya 8,0L/100 km.

Bunları basınca bile ekonomik diye verdim.

140 km/h altına nadiren indim, dip gaz sollamalar bolcaydı, hemen tüm virajlar gazla ve hızla geçildi. 

Yüksek mi? Evet.

Ama bu koşullarda bence fazlası ile makul...

• Yanıt 138
  • Görüntüleme 24,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

0,0 ... bütün hafta İstanbul trafiğinde araç kullamışım, cebimden çıkan yakıt parası -sıfır- türkiş lira ... ya haftalık traş lostonu tüketimim bile daha fazla bea   not: şirket aracı kullanıyorum da

• tüketim 3.28i, performans 0.28i  nasıl ama 

• Cem Boneval
    Cem Boneval

1.6 EB uzun yol tüketimi Antalya - Niğde 8,2L/100km, Niğde - Antalya 8,0L/100 km. Bunları basınca bile ekonomik diye verdim. 140 km/h altına nadiren indim, dip gaz sollamalar bolcaydı, hemen

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

1.6 EB uzun yol tüketimi Antalya - Niğde 8,2L/100km, Niğde - Antalya 8,0L/100 km.

Bunları basınca bile ekonomik diye verdim.

140 km/h altına nadiren indim, dip gaz sollamalar bolcaydı, hemen tüm virajlar gazla ve hızla geçildi. 

Yüksek mi? Evet.

Ama bu koşullarda bence fazlası ile makul...

Hızlar, gazlamalar vs pek bir özendirici olmamış mı :)

Yanıtlama zamanı:

Kartal - Gelibolu (307km) 

Yola Çıkış 6:15 Varış  9:10 Süre 2 Saat 55dk

Ort 9.34 l/100km (Toplam 62.85TL / 28.7 Litre) 

Kilometrede 20 Krş. (LPG 2.19)

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Hızlar, gazlamalar vs pek bir özendirici olmamış mı :)

Kim özenmesin zaten.  Yetişmem gereken bir program vardı. Kör talih. Ama gerçek...

Bozburun'a efendi gelince de 7.6 oldu, artık nasıl efendilikse. 

Yanıtlama zamanı:
Kim özenmesin zaten.  Yetişmem gereken bir program vardı. Kör talih. Ama gerçek...
Bozburun'a efendi gelince de 7.6 oldu, artık nasıl efendilikse. 

Ankara-eskişehir çıkışı 1.6eb ile 6.5lt iken abi eskişehirden balıkesire kadar direksiyona geçip 10lt lere kim çıkartmış bi sorsana Servet e.
Yanıtlama zamanı:

%75-&80 şehir içi olmak üzere son 1 haftada 2 sefer otobanda havaalanı git-gel yaptım. 5.6 ortalama tüketim değerim. 

Yanıtlama zamanı:

Uzunyol tapagazında dizel ile benzinlinin aynı yakması beni şaşırttı açıkçası. Fark olsa belirtirdin ama ben yine de sorayım gittikçe benzinlilere ısınan biri olarak: Depo ölçümü yaptın mı Cem abi?

Yanıtlama zamanı:

Bu hafta değil ama son 3 hafta toplamda 3500 km ortalaması;

6,0Litre/100Km (~%70 Kurallar Dahilinde 115 civarı Şehirlerarası, ~%3 Gaza kesintisiz Oturmuş Şehirlerarası, Kalanı Şehiriçi)

:)

Ha bu arada; 1.6 TDI 120Hp

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ne zamandır şehir içi ortalamayı ölçmüyordum. Aracın subap değişimleri yapıldıktan sonra yakıt tüketimi oldukça düştüğünü farketmiştim ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. Daha önce 10 lt. altına düşmeyen tüketim, Karabağlar-Üçyol-Basmane-Çiğli arası gidiş-geliş (gidiş akşam yoğun trafikteydi ) 7,5 lt. oldu. Ortalama hız 17 km/s. Bunda aracı eskisinden daha sakin kullanmamın da etkisi var tabi ki. Bir de 4 ileri otomatikler çok yakıyo derler.:guitar:

Yanıtlama zamanı:

5.7 lt ortalama, iki hafta önce  5.8 lt  aracı aldım alalı 6 lt yazdığını görmedim?

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şehir içi, Şehir dışı karışık ortalama tüketim 8.8 ya sizden 5 ler 6 lar duyunca kendimi kötü hissettim [emoji23]

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, 'İnanç Aksoy yazdı:

Şehir içi, Şehir dışı karışık ortalama tüketim 8.8 ya sizden 5 ler 6 lar duyunca kendimi kötü hissettim emoji23.png

6 yazan @Adem Kazıl dizel @Süleyman Ünal benzin/LPG 

elma ile armutu karşılaştırmayalım. ben gazdan ayağımı sakınmadan sürüyorum ort 10.4 LPG

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Olcay Sert yazdı:

elma ile armutu karşılaştırmayalım. ben gazdan ayağımı sakınmadan sürüyorum ort 10.4 LPG

Biliyorum abi dizel olduğunu şakasına dedim kendimi kötü hissettim diye :) Yaktığının hakkını veriyor abi yakacak tabi 

Yanıtlama zamanı:

Benzinle yapıyürük biz dizel değerlerini.
7b40898c3dc674df9ec5b9830a45eb1a.jpg

Hani yazılımlı düldül çok yakardı hee?

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Benzinle yapıyürük biz dizel değerlerini.
7b40898c3dc674df9ec5b9830a45eb1a.jpg

Hani yazılımlı düldül çok yakardı hee?

Motorin sabah aldım 4.24 tl/lt. Benzin iki gün önce 4.84 tl/lt almıştım. Eee ne anlamı kaldı dizel almanın?

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.