Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gerçektende ürün güzele benziyor .Bende devamlı araştırma yapıyorum.Sizin aldığınız kolçak dışarıdan vida ile monteli ben vidalama olayına biraz karşıyım ileride sallantı yapar.vidalarken yanlarını çift taraflı bantla doldurursanız seste yapmaz büyük ihtimal.Ben diğer arkadaşların taktıkları içine geçirmeli 140 tl lik siyah kolçağı gördüm.fena sayılmaz arabaya alınıp deldirmeden takılabilecek bir ürün.Yalnız benim mca ya uymadı oturtma yeri küçük geldi.mca lara uyumlu değil .artık bunlara göre olanlarının çıkmasını bekleyeceğiz.Ayriıyetten bu yeni makyajlı yocus 3 lerde kol dayama yerinin alt tarafında karşılıklı iki tane büyük somunlu civata takmışlar bunlar konsolu sabitlemek için yapılmış.buralara kol dayamanın en azından altta kalan iki tane vida deliği talkıla bilir . tabiki buranın içerisi demir oluklara geçmelidir epey sağlam olacağını tahmin ediyorum.En kısa zamanda kolçak görüntülerinizi görmek üzere.

• Yanıt 338
  • Görüntüleme 124,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yalnız bizim araçlardaki bu takılacağı yer dümdüz değil, içeri bir çukuru daha var. Bu sanki tam düz olanlar için yapılmış gibi, sıkıntı çıkmasın montajda ve yerinde kalmasında. Iyice araştırın bence

Yanıtlama zamanı:

Yalnız bizim araçlardaki bu takılacağı yer dümdüz değil, içeri bir çukuru daha var. Bu sanki tam düz olanlar için yapılmış gibi, sıkıntı çıkmasın montajda ve yerinde kalmasında. Iyice araştırın bence

Evet bende gördün çin sitesinde nasıl takıldığıda gösteriliyor orada steyl diye focusun modelini gösteriyorlar arabanın içi sizinki gibi değil dümdüz.

Yanıtlama zamanı:

Evet bende gördün çin sitesinde nasıl takıldığıda gösteriliyor orada steyl diye focusun modelini gösteriyorlar arabanın içi sizinki gibi değil dümdüz.

Aynen abi bir farklılık var gibi, bende beğendim aslında hem tip hemde fiyat olarak ama işte o şüpheye düşürdü beni.

Bu yüzden uyarmak istedim

Yanıtlama zamanı:

Bu kolçak ilk gelen style araçlara uyumlu. Satıcı zaten uyarmış sayfanın altında.Bazı modellerde usb girişi var.O modellere uygun değil arkadaşlar. Buna dikkat edelim

Yanıtlama zamanı:

Bu kolçak ilk gelen style araçlara uyumlu. Satıcı zaten uyarmış sayfanın altında.Bazı modellerde usb girişi var.O modellere uygun değil arkadaşlar. Buna dikkat edelim

Yazılara hiç bakmadım ki ben, teşekkürler uyarı için.
Yanıtlama zamanı:

Görünüş itibariyle harika gerçekten, gözüm kaldı benim :)

İnşallah sorun çıkmaz da güzel günler de kullanırsınız.

Satıcıya yazdım focus 3 uyumlu olmalı diye. Site zaten parca bizim elimize geçmedikçe parayı satıcıya aktarmıyor.
Yanıtlama zamanı:

ben biraz açılmak istedim ve bu kolçağı sipariş verdim.Hemde taaa Çin'den.Bakalım nasıl olacak.

http://tr.aliexpress.com/item/2015-Upgrade-Car-armrest-box-central-Store-content-box-products-Armrest-Storage-Center-Console-accessories-For/32288588080.html

http://www.n11.com/ara-kolcak-bej-lux-surgulu-kulluk-cok-fonk-ayakli-P35806097

bu ürün de aynı ürün değil mi? Çin'e gitmeden Türkiye'den alınabilir. Aparat takılarak olur sanki...

Yanıtlama zamanı:

http://www.n11.com/ara-kolcak-bej-lux-surgulu-kulluk-cok-fonk-ayakli-P35806097

bu ürün de aynı ürün değil mi? Çin'e gitmeden Türkiye'den alınabilir. Aparat takılarak olur sanki...

Aynı gibi de sorun o aparatı bulmakta :)

Yanıtlama zamanı:

Satıcıya yazdım focus 3 uyumlu olmalı diye. Site zaten parca bizim elimize geçmedikçe parayı satıcıya aktarmıyor.

Hmm anladım hocam, bende de focus 3 var fotoğraflara göre uyar gibi geldi. Ürün size gelince paylaşırsanız bizimle seviniriz :)

Yanıtlama zamanı:

sorun o aparatı bulmakta

Ramazan, firma ürün açıklamasında paket içeriğine ayak aparatını da eklemiş...

Sanırım sen maddi anlamda kaşınıyorsun ve bu ürünü Çin'den bulmak istiyorsun. :kıhkıh:  

Yerli malı yurdun malı...

Bu firma da zaten ürünü Çin'den ithal ediyor. Beklemek yok,gümrük yok...

51Usd= 51*2,59= 132,09 TL

Eh tabii, Çin uzak biraz;doğal olarak pahalı...

Kardeşler ! Aynı ürün Türkiye' de kargo dahil 87,11 TL.

Beni firmanın ortağı yaptınız yahu...

A.Coşar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ramazan, firma ürün açıklamasında paket içeriğine ayak aparatını da eklemiş...

Sanırım sen maddi anlamda kaşınıyorsun ve bu ürünü Çin'den bulmak istiyorsun. :kıhkıh:  

Yerli malı yurdun malı...

Bu firma da zaten ürünü Çin'den ithal ediyor. Beklemek yok,gümrük yok...

51Usd= 51*2,59= 132,09 TL

Eh tabii, Çin uzak biraz;doğal olarak pahalı...

Kardeşler ! Aynı ürün Türkiye' de kargo dahil 87,11 TL.

Beni firmanın ortağı yaptınız yahu...

Hocam yanlış anlaşıldım; adamın koyduğu resimlerde aparat yok ve de üniversal aparat yazmış nasıl bir aparat bilmiyoruz bizim araca uymayabilir sonuçta :)

Yanıtlama zamanı:

Ramazan, haklısın. (Ancak aparat değil,kolçak üniversal.) Tabii bu durumda F3 e uymayabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.