Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290266 Gerçektende ürün güzele benziyor .Bende devamlı araştırma yapıyorum.Sizin aldığınız kolçak dışarıdan vida ile monteli ben vidalama olayına biraz karşıyım ileride sallantı yapar.vidalarken yanlarını çift taraflı bantla doldurursanız seste yapmaz büyük ihtimal.Ben diğer arkadaşların taktıkları içine geçirmeli 140 tl lik siyah kolçağı gördüm.fena sayılmaz arabaya alınıp deldirmeden takılabilecek bir ürün.Yalnız benim mca ya uymadı oturtma yeri küçük geldi.mca lara uyumlu değil .artık bunlara göre olanlarının çıkmasını bekleyeceğiz.Ayriıyetten bu yeni makyajlı yocus 3 lerde kol dayama yerinin alt tarafında karşılıklı iki tane büyük somunlu civata takmışlar bunlar konsolu sabitlemek için yapılmış.buralara kol dayamanın en azından altta kalan iki tane vida deliği talkıla bilir . tabiki buranın içerisi demir oluklara geçmelidir epey sağlam olacağını tahmin ediyorum.En kısa zamanda kolçak görüntülerinizi görmek üzere. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290267 Yalnız bizim araçlardaki bu takılacağı yer dümdüz değil, içeri bir çukuru daha var. Bu sanki tam düz olanlar için yapılmış gibi, sıkıntı çıkmasın montajda ve yerinde kalmasında. Iyice araştırın bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290268 Yalnız bizim araçlardaki bu takılacağı yer dümdüz değil, içeri bir çukuru daha var. Bu sanki tam düz olanlar için yapılmış gibi, sıkıntı çıkmasın montajda ve yerinde kalmasında. Iyice araştırın bence Evet bende gördün çin sitesinde nasıl takıldığıda gösteriliyor orada steyl diye focusun modelini gösteriyorlar arabanın içi sizinki gibi değil dümdüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290273 Evet bende gördün çin sitesinde nasıl takıldığıda gösteriliyor orada steyl diye focusun modelini gösteriyorlar arabanın içi sizinki gibi değil dümdüz. Aynen abi bir farklılık var gibi, bende beğendim aslında hem tip hemde fiyat olarak ama işte o şüpheye düşürdü beni. Bu yüzden uyarmak istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290274 Yalnız bizim araçlardaki bu takılacağı yer dümdüz değil, içeri bir çukuru daha var. Bu sanki tam düz olanlar için yapılmış gibi, sıkıntı çıkmasın montajda ve yerinde kalmasında. Iyice araştırın bence Bu kolçak ilk gelen style araçlara uyumlu. Satıcı zaten uyarmış sayfanın altında.Bazı modellerde usb girişi var.O modellere uygun değil arkadaşlar. Buna dikkat edelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290276 Bu kolçak ilk gelen style araçlara uyumlu. Satıcı zaten uyarmış sayfanın altında.Bazı modellerde usb girişi var.O modellere uygun değil arkadaşlar. Buna dikkat edelim Yazılara hiç bakmadım ki ben, teşekkürler uyarı için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290277 Görünüş itibariyle harika gerçekten, gözüm kaldı benim İnşallah sorun çıkmaz da güzel günler de kullanırsınız. Satıcıya yazdım focus 3 uyumlu olmalı diye. Site zaten parca bizim elimize geçmedikçe parayı satıcıya aktarmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290331 Site zaten parca bizim elimize geçmedikçe parayı satıcıya aktarmıyor. Bildiğim kadarıyla öyle değil, aktarıyor ama sıkıntı çıkarsa adamdan alıp geri veriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290445 ben biraz açılmak istedim ve bu kolçağı sipariş verdim.Hemde taaa Çin'den.Bakalım nasıl olacak. http://tr.aliexpress.com/item/2015-Upgrade-Car-armrest-box-central-Store-content-box-products-Armrest-Storage-Center-Console-accessories-For/32288588080.html http://www.n11.com/ara-kolcak-bej-lux-surgulu-kulluk-cok-fonk-ayakli-P35806097 bu ürün de aynı ürün değil mi? Çin'e gitmeden Türkiye'den alınabilir. Aparat takılarak olur sanki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290465 http://www.n11.com/ara-kolcak-bej-lux-surgulu-kulluk-cok-fonk-ayakli-P35806097 bu ürün de aynı ürün değil mi? Çin'e gitmeden Türkiye'den alınabilir. Aparat takılarak olur sanki... Aynı gibi de sorun o aparatı bulmakta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290472 Satıcıya yazdım focus 3 uyumlu olmalı diye. Site zaten parca bizim elimize geçmedikçe parayı satıcıya aktarmıyor. Hmm anladım hocam, bende de focus 3 var fotoğraflara göre uyar gibi geldi. Ürün size gelince paylaşırsanız bizimle seviniriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290484 sorun o aparatı bulmakta Ramazan, firma ürün açıklamasında paket içeriğine ayak aparatını da eklemiş... Sanırım sen maddi anlamda kaşınıyorsun ve bu ürünü Çin'den bulmak istiyorsun. Yerli malı yurdun malı... Bu firma da zaten ürünü Çin'den ithal ediyor. Beklemek yok,gümrük yok... 51Usd= 51*2,59= 132,09 TL Eh tabii, Çin uzak biraz;doğal olarak pahalı... Kardeşler ! Aynı ürün Türkiye' de kargo dahil 87,11 TL. Beni firmanın ortağı yaptınız yahu... Mart 5, 201511 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290490 Ramazan, firma ürün açıklamasında paket içeriğine ayak aparatını da eklemiş... Sanırım sen maddi anlamda kaşınıyorsun ve bu ürünü Çin'den bulmak istiyorsun. Yerli malı yurdun malı... Bu firma da zaten ürünü Çin'den ithal ediyor. Beklemek yok,gümrük yok... 51Usd= 51*2,59= 132,09 TL Eh tabii, Çin uzak biraz;doğal olarak pahalı... Kardeşler ! Aynı ürün Türkiye' de kargo dahil 87,11 TL. Beni firmanın ortağı yaptınız yahu... Hocam yanlış anlaşıldım; adamın koyduğu resimlerde aparat yok ve de üniversal aparat yazmış nasıl bir aparat bilmiyoruz bizim araca uymayabilir sonuçta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290493 Ramazan, haklısın. (Ancak aparat değil,kolçak üniversal.) Tabii bu durumda F3 e uymayabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın