Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

"Kötü" sesi nasıl anlamlandırmalıyım?

Umarım bu görüşümden ötürü mahçup olmam gerekmiyordur? :)

Nasıl tarif edeyim; galerideki iki adet F III Hb nin bagajları kapanırken çıtırtılı bir kapanma/kilitlenme sesi geliyordu, hani kapılar tek seferde "güp" diye kapanır da gurur vesilesi olur ya! F II aracımda bagaj kapısı hoş bir sesle kapanıyordu, şimdiki aracım Astra da da oldukca iyi.

4-5 kez özellikle denedikten sonra firma reklamı içeren plakalıkları tutarak da denememe rağmen sonuç aynıydı; sürücü ve yolcu kapıları F II ye nazaran daha ağır ve tok bir sesle kapanırken bagaj tam tersi hafif bir etki bırakıyordu.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Umarım bu görüşümden ötürü mahçup olmam gerekmiyordur? :)

Aşkolsun, ne alaka...?

4-5 kez özellikle denedikten sonra firma reklamı içeren plakalıkları tutarak da denememe rağmen sonuç aynıydı; sürücü ve yolcu kapıları F II ye nazaran daha ağır ve tok bir sesle kapanırken bagaj tam tersi hafif bir etki bırakıyordu.

Belki gerçekten daha hafiftir... :D

Şaka bir yana, görüşlerim şöyle:

1. Plakalık gerçekten tuhaf bir zırıltı ekliyor

2. Kapanma sesi ile kalite arasında kurulan ilişki psikolojik olmaktan öteye pek gitmiyor.

3. Bununla beraber Mk.3 HB kapağında bazı sıkıntılar var: Yukarıdan çekip bıraktığında çok şiddetli vuruyor, frenleyici bir amortisör sistemi gerekirdi. Kapağı kıpırtısız yerinde tutmaya yönelik uzun tuhaf kauçuk/plastik takozlar var ki ne kadar uzun ömürlü olacaklar kestiremedim.

Şimdilik sorunsuz kullanıyorum...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Latife bendeki; kapanma sesi sağlamlık belirtisi olsaydı yıllarca ince saca sahip Japon modelleri sağlamlık/sorunsuzluk efsaneleri yazmalardı gerçekten de. :)

Frenleyici amortisör yoksa ve konuya dair sorun - görüş yoğunluğuna göre makyajla birlikte teknik değişiklik yapılabilir genellikle olduğu gibi.

Yanıtlama zamanı:

Bugün itibari ile fiyatlarda %1 lik artış olmuş.Bilgi satış müdüründen .Benim araçtada 690 lık olmuş ama bana yarısını yansıtmışlar

Yanıtlama zamanı:

golf highlinede 52.700 den 51.200 e düşmüş yaşasın...al beni illa diye zorluyor...1.500 tl. daha...düşmüş... :)

Yanıtlama zamanı:

kıskanççççççççççççççççççç.................. :)

Yanıtlama zamanı:

golf highlinede 52.700 den 51.200 e düşmüş yaşasın...al beni illa diye zorluyor...1.500 tl. daha...düşmüş... :zha:

tevfik abi hayır diyorum hayır....Golf 7 çok değişik olacak..Kafadan tipi değişiyor, motor seçenekleri değişiyor...Yeni media sistemi gelecek.. Sakın sakın sakın..... :D

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tip aynı ama neyse :D:zha:

Kutu tasarım'a devam ediyorlar..NEYMİŞ müşteri böyle istiyormuş..Ya de get..

abi valla değişecek..Daha sportif görünecek kesin olarak..Hatta Autoweek e düşmüştü..Aha da o resimler... :D Kesin böyle gelecek...(%80-90 arası kesinlik)

golfvii.jpg

car_photo_452680_25.jpg

car_photo_452677_25.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu da kırmızı golfün diğer açıları...Az biraz daha sert midir nedir?

golf71.jpg

golf72.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yine çirkin yine çirkin...Bu ne yaa..Tipe bak...Hahahahaa..... :zha:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.