Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tabiki bakarim

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Duyduğuma göre %1 indirim olmuş fiyatlarda, ama yine de bayiye giden arkadaşlar daha iyi bilir. Batu'dan gelecek haberi bekliyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Şimdi yusuf abimiz aradı...

500 tl vodafone indirimi varmış..%1

1.6 Tdci 5K Style + Plus Paket : 53 Bin tl - Beyaz

Bu aracın:

53.715 + 2.100 = 55.800 tl ( indirimli liste fiyatı)

57.500 tl (indirimsiz liste fiyat)

Yanıtlama zamanı:

TDCİ 5K STYLE+PLus P. sitede hala gözükmüyor. Aralık ta ne olur acaba

Yanıtlama zamanı:

bende aynı fiyat buldum ve benim araca %1 den daha fazla indirim geldi hem vodafone hemde indirim 63 den 61 oldu daha da inecek :)

Yanıtlama zamanı:

Bugün Candy Red 1.6 TDCI Titanium + X paket araç için pazarlıksız 66.000 lira fiyat aldım, Yusuf için Ford a uğramıştım.

Kül Gri Mondeo 1.6 120Hp Titanium içinde 56.000 lira dediler, iki araçda da bir miktar daha pazarlık payı olur sanırım.

Araçlardan en çok hoşuma gidense Kül Gri Sony li C-Max oldu, bu araçların sert plastik ve döşeme işçilikleri Focus III den iyi gibiydi; ilgi çeken bir detaysa Focus III Hb lerin bagaj kapılarının kapanış seslerinin Focus II Hb den kötü olmasıydı..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.