Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

şu ecoboost 4k mı 5k mı?

Yanıtlama zamanı:

Tit x park p HB Şeker Kırmızı Ecoboost:55.600 (2011 Model) (ellerinde var)

2011 Ecoboost kaçmaz.... :yeah:

Bu 2011 EB şeker kırmızılar da bitmek bilmedi.

Antalya Otokoç'da da bir tane var, ayın fırsatı etiketiyle 60.000 TL isteniyor, ben zamanında 57.000 fiyat almış ve reddetmiştim Bora'nın karizması bozulmasın diye :)

Yanıtlama zamanı:

Bu 2011 EB şeker kırmızılar da bitmek bilmedi.

Antalya Otokoç'da da bir tane var, ayın fırsatı etiketiyle 60.000 TL isteniyor, ben zamanında 57.000 fiyat almış ve reddetmiştim Bora'nın karizması bozulmasın diye ;)

Benim karizmamı düşündüğünüz için çok teşekkür ederim Cem Bey.. :) .Benim karizmam nie bozulsun ki? O ecoboostmuş...Benimki Duratorq TDCI...Ecoboost şeker kırmızı yanımdan geçse yine bozulmaz karizmam,arada 9 Milyar fark var :P

Yanıtlama zamanı:

bora beyin arabasının yanından el yapımı rolls royce bile geçse karizma bozulmaz :smiley2k::P nede olsa bora beyin arabasıyla rolls royce arasında 1.233.000 bin tl fark var :);):):D :D :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bora beyin arabasının yanından el yapımı rolls royce bile geçse karizma bozulmaz :smiley2k::P nede olsa bora beyin arabasıyla rolls royce arasında 1.233.000 bin tl fark var :);):):D :D :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Karizmayı araba değil kişinin kendisi yaratır...O yüzden değil rolls royce Uçakla geçseler yanımdan yine karizmam bozulmaz benim Batucum sen kafanı yorma benim karizmamla...C-Maxinin fotolarını bekliyorum ben sabırsızlıkla....

Yanıtlama zamanı:

Benim karizmamı düşündüğünüz için çok teşekkür ederim Cem Bey.. :) .Benim karizmam nie bozulsun ki? O ecoboostmuş...Benimki Duratorq TDCI...Ecoboost şeker kırmızı yanımdan geçse yine bozulmaz karizmam,arada 9 Milyar fark var :P

Yuhannesss... Aynı hacimde olmasına ve - 65Hp olmasına rağmen Otosan dizel araca + 9000 lira mı istiyor?!??

Yanıtlama zamanı:

Arabalardan bahsediyoruz burada çin malı kol saatlerinden değil.. ;)

Yanıtlama zamanı:

onlarda sana gözükmek için sabırsızlanıyor yarın fotolar geliyor iki gündür uyuyamıyorum heyecandan ha senin karizmaya gelirsek bak işte işler değişir o zaman dediğin gibi uçak bile geçse karizman değişmez senin zaten focus 3 ün sanal alemde efsane boracım :P

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah Batucum..Önemli olan dostluklardır,arkadaşlıklrdır...Maksat muhabbet olsun,espri olsun..Takılıyoruz işte...En çokda gÖsterge ve geri gÖrüş kameranı merak ediyorum...Hadi hayırlısı bakalım..Güzel bir duygu bu yaşadığın,tadını çıkart..Unutulmaz anlar bunlar....

Tolga,her zaman TDCI ile Benzinli arasında en az 9 Bin TL.fark olmuştur Otosanda..Sadece Şu ÖTV indirimi zamanında,2 sene kadar Önce o fark 5 milyara kadar düşmüştü bir ara....

Yanıtlama zamanı:

ah nası bir his bilirsin şansıma araya hafta sonu girdii yaaa kamera tamamdır getirttim ama göstergede endişelerim var az para değiil 2000 tl vericem getirecekler ama fransa ingiltere dandik isviçredeki c-maxlerde bile büyük ekranlı gösterge herhalde uyar diye düşünüyorum olmazsa ya sana yada mertol beye gelicem artık son çare sizin göstergeleri çıkarıp kendiminkine takcam eğer sorunsuz çalışırsa focus için olanını sipariş edicem :P:)

Eyvallah Batucum..önemli olan dostluklardır,arkadaşlıklrdır...Maksat muhabbet olsun,espri olsun..Takılıyoruz işte...En çokda gösterge ve geri görüş kameranı merak ediyorum...Hadi hayırlısı bakalım..Güzel bir duygu bu yaşadığın,tadını çıkart..Unutulmaz anlar bunlar....

Tolga,her zaman TDCI ile Benzinli arasında en az 9 Bin TL.fark olmuştur Otosanda..Sadece Şu öTV indirimi zamanında,2 sene kadar önce o fark 5 milyara kadar düşmüştü bir ara....

Yanıtlama zamanı:

gözüm gene sizin göstergelerdeee :) çok güzel banada lazımmm :)

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah Batucum..Önemli olan dostluklardır,arkadaşlıklrdır...Maksat muhabbet olsun,espri olsun..Takılıyoruz işte...En çokda gÖsterge ve geri gÖrüş kameranı merak ediyorum...Hadi hayırlısı bakalım..Güzel bir duygu bu yaşadığın,tadını çıkart..Unutulmaz anlar bunlar....

Tolga,her zaman TDCI ile Benzinli arasında en az 9 Bin TL.fark olmuştur Otosanda..Sadece Şu ÖTV indirimi zamanında,2 sene kadar Önce o fark 5 milyara kadar düşmüştü bir ara....

Her zaman derken?

Bence F III le kopartmada rekor kırmış Otosan, ben Tango yu alırken 4000 lira fark vardı arada ve ucuz olan standart bir benzinli motordu, adamlar Ecoboost gibi yeni bir güç makinasının üzerine 9000 lira istiyorlar demek vay yüzsüzler vay..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.