Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Daha da indirim yok....Hatta Nisanda Bindirim var,haberinizde olsun almayı düşünenler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Daha da indirim yok....Hatta Nisanda Bindirim var,haberinizde olsun almayı düşünenler... Bak bunu 2 gün önce deseydin inanırdım şimdi aklım inanmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Daha da indirim yok....Hatta Nisanda Bindirim var,haberinizde olsun almayı düşünenler... anlaşılan gününüz iyi geçmemiş....nisanda düşerse ne olacak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Geldim,geldimde hayaller suya düştü,şarteller attı halbuki çok iyi hazırlanmıştık hatta,bu arada Cem abinin %2 lik indirim haberini beğenmiyen ben 40tl indirime mahkum olduk.Bu arada her şey, anladımda 3 gündür 40 tl lik indirim içinmi beklettiler,içleri cız etti herhalde 40 tl indirene kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Geldim,geldimde hayaller suya düştü,şarteller attı halbuki çok iyi hazırlanmıştık hatta,bu arada Cem abinin %2 lik indirim haberini beğenmiyen ben 40tl indirime mahkum olduk.Bu arada her şey, anladımda 3 gündür 40 tl lik indirim içinmi beklettiler,içleri cız etti herhalde 40 tl indirene kadar. Ben insanlığımı yaptım, ama siz beğemeyince de koyuverdim gitti... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Haklısın abi biz kaşındık,azla yetinmiyen çoğu bulamazmış bizimkide aynen öyle oldu.Aslında okadarda olumsuz bakmamak lazım Otasan 40 tl indirimle bi öğün öğle yemeği ısmarlamış sayılır eksik olmasınlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Biz pazar muhabbetini nerede yapmıştık bulamadım burada mı yapmıştık acaba Şubatta satışlar aynen nakavt: Şubat 2012 ...............................binek..............ticari.................total FORD.....................2330...............2767................5097 VW..........................3298..............1652.................4950 endüstri..................29189.............12135..............41324 Ocak-Şubat 2012 ...............................binek..............ticari.................total FORD.....................3831...............4937................8768 VW..........................6102..............2696.................8798 endüstri..................50266.............20603..............70869 Karşılaştırma için Şubat 2011 ...............................binek..............ticari.................total FORD.....................4190...............4404................8594 VW..........................3415..............2439.................5854 endüstri..................39004.............19659..............55663 ocak-şubat 2011 ...............................binek..............ticari.................total FORD.....................7310...............8098................15408 VW..........................7014..............4087.................11101 endüstri..................68872.............34683..............100555 FORDda neredeyse %40-50 düşüş var. 2012 ocak şubat total satışı 2011 şubat satışının bile altında VW fahiş zam yapmayarak binek satışlarında FORDu geçmiş. Şubatta 2 indirim yapan fordun mart ortası bir indirim daha yapması gerektiğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 (düzenlendi) yapamazki...yüksek fiyattan alanların durumunu gözardı edemez o riski alamaz bence...ancak yeni donanımlı yada..makyajlı bir versiyonda o hakkını kullanmak ister...yoksa arabasını yüksek fiyatlardan alanları bayiler önünde söverken görürler kendilerini... Mart 6, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Ford şu anda filoya araç vermiyor galiba, vw full filo çalışıyor bunu gözardı etmemek gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 yoo izmirde avis...full focus style dolu...hemde her renginden...beyazlarda yeni filo rengi oldu zaten şirketlerin..veriyor ama yabancı turiste..20 euroya tatil yaptırıp bize 150 tl isteyen turistlik oteller gibi mantıkları işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 çok üzüldüm araba satışlarındaki düşüşü görünce daha da üzülmek isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 yoo izmirde avis...full focus style dolu...hemde her renginden...beyazlarda yeni filo rengi oldu zaten şirketlerin..veriyor ama yabancı turiste..20 euroya tatil yaptırıp bize 150 tl isteyen turistlik oteller gibi mantıkları işte... Kiralama şirketlerini kastetmedim şirket filoları eskiden Focus 2 dolu idi, şimdi ise bütün şirketlerde vw ağırlıklı filolar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Kiralama şirketlerini kastetmedim şirket filoları eskiden Focus 2 dolu idi, şimdi ise bütün şirketlerde vw ağırlıklı filolar var .beyazlarda yeni filo rengi oldu zaten şirketlerin demişim zaten.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 (düzenlendi) .beyazlarda yeni filo rengi oldu zaten şirketlerin demişim zaten.... Fakat şöyle bir durum var şirket filoları eskisi gibi Focus kaynamıyor. Mart 6, 2012 osman ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 elbette haklısınız...vw..iyi bir fiyat politikasıyla öne geçmiş olabilir...yada piyasa yeni oyuncular arıyor fluence lerden pek memnun kalmadılar sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap