Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 (düzenlendi) Bora abi kötü haber tellal'ı gibisin..sitede hep hata var..Kaçtanesini sırf ben mail atarak düzelttirdim.. DONANIM BİLGİSİ sekmesinden kontrol et bak bi 2.si zamlar hikaye daha 2 gün önce tit x sedan tdci 62.500'e alındı... Kanmayın rakamlara... Ocak 3, 2012 YkP CgTy tarafından düzenlendi : Tellal'mış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Bora abi kötü haber tellahı gibisin..sitede hep hata var..Kaçtanesini sırf ben mail atarak düzelttirdim.. DONANIM BİLGİSİ sekmesinden kontrol et bak bi 2.si zamlar hikaye daha 2 gün önce tit x sedan tdci 62.500'e alındı... Kanmayın rakamlara... Tellal derler ona bikerem...2 gün önce zam yoktu....Galiba 4.500 TL zammı ancak bayide indirim yaptırdığımızda anlayabileceğiz..Yani normlde 60.400 den inecekken 64.900 den indirim yapıldığında....Kötü oldu yahu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Resmi zam gelmiş Yakup, en az 4000 TL, yani %7-10 arasında... Ha bayiler indirim yapar mı, yapabilir, ama artık bu fiyatlar üzerinden, Bora haklı. Fiesta satma derdi olduğunu da sanmıyorum, 1.4 70 PS dizeller 40.000 TL dolaylarında, kim verir o parayı meraka ediyorum. Bence otomotiv kemer sıkma dönemine giriyor, ekonomi bu ithalat-ihracat makasındaki açıkla bu yıl çok tıkırında gitmeyecek, tedbirli başlıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Gördüm Gördüm aşırı artmış...Diğer firmalar ne alemde acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 (düzenlendi) evet ben de dün akşam görmüştüm... styl'ın eski fiyatına şimdi ancak trend alınabiliyor.. öööeehhh yeni yıl kampanyası ile düşer, bekleyeyim diyenlere büyük geçmiş olsun... Ocak 4, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 style plus benzinli 4k 54000 olmuş, 50bine bile inseler ekim fiyatlarına göre 6 bin lira fark ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 (düzenlendi) evet ben de dün akşam görmüştüm... styl'ın eski fiyatına şimdi ancak trend alınabiliyor.. öööeehhh yeni yıl kampanyası ile düşer, bekleyeyim diyenlere büyük geçmiş olsun... E her platformda kıçımızı yırttık indirim falan beklemeyin diye.. En az beş altı forumda eğer arabaya ihtiyacınız varsa faizler düşükken ve faiz kampanyaları devam ederken alabildiğiniz kadar yüksek meblağ ve uzun vadede kredi çekerek alın yazdım. Hala bekleyen varsa iyi olmuş.. Ben sadece neden iki üç tane almadığıma hayıflanıyorum.. Düz style 58 bin lira olmuş. Ben 43850 ye almıştım. 15 bin lira net fark var. %33 yapar. 6 ayda hangi yatırım aracı o parayı kazandırdı? Hiç kullanmayıp bugün satışa çıkartmış olsam 50 bin liraya satabilmem lazım bu durumda. (teorik olarak) Bu iş en çok Bora ya yarıyor.. Fiyat şiştikce o avantajlı duruma geldi.. Ocak 4, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yuh artık! Eşeğin kulağına su kaçırmışlar.. Tamam bu markayı seviyoruz ama bu fiyatlarla kesin ve kesin olarak Focus almaktan vazgeçiyorum. Sadece makul fiyatlı ikinci el bulabilirsem alırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 (düzenlendi) Yuh artık! Eşeğin kulağına su kaçırmışlar.. Tamam bu markayı seviyoruz ama bu fiyatlarla kesin ve kesin olarak Focus almaktan vazgeçiyorum. Sadece makul fiyatlı ikinci el bulabilirsem alırım. Cenk katılıyorum katılmasına da, bu durumda 1. İkinci el piyasası da azar 2. Muhtemelen rakip firmalar da bir miktar bindirme yapacaktır İzleyip göreceğiz artık... Mertol'un gazına gelip değiştirmiştim ben de arabayı, bilvesile şükranlarımı sunarım. Ocak 4, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Mecbur muyum ford almaya abi.. Zam yapamayan bir sürü firma var. Gider chevy alırım forda inat şöyle en ESPlisinden bir aveo HB veya espsiz yerli malı megane/clio dizel patates patates binerim. Hatta golf 1.4 tsi trend bile 41 civarlarında fiyatı ile gayet iyi seçenek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Mertol'un gazına gelip değiştirmiştim ben de arabayı, bilvesile şükranlarımı sunarım. Bende Mertol ile konuştuktan sonra karar vermiştim, iyi yapmışım. Ecoboost aklımda kaldı, neyse bidahaki sefere kısmetse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 (düzenlendi) Cenk Bey illa araba alacaksanız, geçen gün bir arkadaş için Hyundai'ye gitmiştik.. Full, otomatik Elantra 49bin diyorlar.. biraz daha aşağıya çekilebilir. 2012 model gelmemiş, ellerindeki 2011.. sürüşü filan nasıldır bilemem ama araç iç ve dıştan çok şık görünüyordu. focus III sedanı da andırıyor zaten dıştan. Ocak 4, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Megane Sport tourer EDC. Şu an en mantıklısı o.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Cenk Bey illa araba alacaksanız, geçen gün bir arkadaş için Hyundai'ye gitmiştik.. Full, dizel otomatik Elantra 49bin diyorlar.. biraz daha aşağıya çekilebilir. 2012 model gelmemiş, ellerindeki 2011.. sürüşü filan nasıldır bilemem ama araç iç ve dıştan çok şık görünüyordu. focus III sedanı da andırıyor zaten dıştan. yok benim otomatik merakım yok. Pek de hyundai kia almam ben 47 civarlarına jetta 1.2 tsi comfortline vardı 1-2 hafta önce . Neyse bakalım bir. Cem Abi 2. el fiyatları da yükselir diyor ama 3-4 haftadır takip ediyorum 1 tane satılan yeni focus yok ki 39,5 a şeker kırmızı satan var hala bekliyor. 39.5a satamayan 45 yazsa alan olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 düz olanını daha da ucuza alabilirsiniz... 0 araç bunlar... bu arada neden ısrar ediyorum ben de bilmiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap