Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Ehehehehe...Ya Alperen,napiim,millet aynı arabaya 42-43 e binerken ben 70 Bin saydım salak gibi söylemesi ayıp,o yüzden bir nevi ego tatmini işte,yoksa focus 3 en alt donanımlısı bile süper ötesi bence....Bizde işte o kadar para saydık , aptallık yaptık madem,hiç diilse sizlerin hoşgörüsüne sığınıp "bıdı bıdı" yapıp kendi çapımızda ruhumuzu rahatlatmaya çalışıyoz...Yoksa katiyen hava atmaya falan çalışmak gibi bir kastım falan yok,öyle anlaşıldıysam da binlerce kez özür dilerim...Benimki memur haliyle ayranı yok içmeye,şeker kırmızıyla gider lavaboya misali....çok zor şartlarda ödemeye çalışıyoruz aslında,sabit maaşla bir arabaya o kadar para verilirmi,benim gibi hastalık derecesinde takıntı yaparsan verirsin..Ben istisnai bir tipim,mantık felan yok bende .. aman abicim tamam, özür filan dileme lütfen sen özür dileyince ben mahçup oldum... ben de zaten latife amaçlı yazdım, yoksa hava atmaya çalışıyosun filan diye değil.. lütfen... biz de sabit maaşla girdim bir araba borcu altına.. güle güle kazasız belasız binelim inşallah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Aslında bu indirimli fiyatlar bu araçların olması gereken eder fiyatları. Piyasa o kadar yüksekki çok uygun geliyor bizlere. 42 Şuan için çok iyi fiyat bence bu piyasa şartlarında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Konunun başındaki ilk liste fiyatlarına bir bakın derim. O listeye bile ben dahil biçok kişi pahalı demişti o dönem, şimdi o listeyi pazarlıksız sunsa Ford kapış kapış gider sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 (düzenlendi) Ehehehehe...Ya Alperen,napiim,millet aynı arabaya 42-43 e binerken ben 70 Bin saydım salak gibi söylemesi ayıp,o yüzden bir nevi ego tatmini işte,yoksa focus 3 en alt donanımlısı bile süper ötesi bence....Bizde işte o kadar para saydık , aptallık yaptık madem,hiç diilse sizlerin hoşgörüsüne sığınıp "bıdı bıdı" yapıp kendi çapımızda ruhumuzu rahatlatmaya çalışıyoz...Yoksa katiyen hava atmaya falan çalışmak gibi bir kastım falan yok,öyle anlaşıldıysam da binlerce kez özür dilerim...Benimki memur haliyle ayranı yok içmeye,şeker kırmızıyla gider lavaboya misali....çok zor şartlarda ödemeye çalışıyoruz aslında,sabit maaşla bir arabaya o kadar para verilirmi,benim gibi hastalık derecesinde takıntı yaparsan verirsin..Ben istisnai bir tipim,mantık felan yok bende Bora seni gönülden kutluyor ve bunu da tarihi bir açıklama olarak altıçizili olarak forumda ayrı bir köşede tutmak istiyorum. Bu samimiyet ve içtenlik karşılığını bulmalı. Ben de bir itirafta bulunacağım, siyah aldım ama gönlüm hep şeker kırmızıdaydı, ayrıca Bi-Xenon'lara falan da hasta oldum, ama param yetmedi sadece... Senin bıdı bıdı yapman da hasetten dağılmış ruhumun birazcık da olsa toparlanmasını sağlıyordu. Bu açıklamadan sonra rahatladım galiba.. Aralık 14, 2011 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Bora seni gönülden kutluyor ve bunu da tarihi bir açıklama olarak altıçizili olarak forumda ayrı bir köşede tutmak istiyorum. Bu samimiyet ve içtenlik karşılığını bulmalı. Ben de bir itirafta bulunacağım, siyah aldım ama gönlüm hep şeker kırmızıdaydı, ayrıca Bi-Xenon'lara falan da hasta oldum, ama param yetmedi sadece... Senin bıdı bıdı yapman da hasetten dağılmış ruhumun birazcık da olsa toparlanmasını sağlıyordu. Bu açıklamadan sonra rahatladım galiba.. çok teşekkür ederim Cem Bey..Sağolun...Gerçekten focus 3 sahibi olmak bir ayrıcalık ,hangi donanım seviyesi olursa olsun muhteşem bir araba...Siyah renkte çok güzel bence,çünkü dinamik duruyor arabada..Şeker kırmızının bakımı çok zor bu arada,çizikleride hemen gösteriyor....Ayrıca çok dikkat çekmesi de açıkçası pek hoşuma gitmiyor,fakat benim 5 yaşındaki oğlanın kırmızı ısrarına dayanamadım naapıiim...Eylemlerim pardon bıdı bıdılarım devam edecek,yaşasın Focusizm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Ehehehehe...Ya Alperen,napiim,millet aynı arabaya 42-43 e binerken ben 70 Bin saydım salak gibi söylemesi ayıp,o yüzden bir nevi ego tatmini işte,yoksa focus 3 en alt donanımlısı bile süper ötesi bence....Bizde işte o kadar para saydık , aptallık yaptık madem,hiç diilse sizlerin hoşgörüsüne sığınıp "bıdı bıdı" yapıp kendi çapımızda ruhumuzu rahatlatmaya çalışıyoz...Yoksa katiyen hava atmaya falan çalışmak gibi bir kastım falan yok,öyle anlaşıldıysam da binlerce kez özür dilerim...Benimki memur haliyle ayranı yok içmeye,şeker kırmızıyla gider lavaboya misali....çok zor şartlarda ödemeye çalışıyoruz aslında,sabit maaşla bir arabaya o kadar para verilirmi,benim gibi hastalık derecesinde takıntı yaparsan verirsin..Ben istisnai bir tipim,mantık felan yok bende .. Senden uzun zamandır beklediğim yazı buydu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Ehehehehe...Ya Alperen,napiim,millet aynı arabaya 42-43 e binerken ben 70 Bin saydım salak gibi söylemesi ayıp,o yüzden bir nevi ego tatmini işte,yoksa focus 3 en alt donanımlısı bile süper ötesi bence....Bizde işte o kadar para saydık , aptallık yaptık madem,hiç diilse sizlerin hoşgörüsüne sığınıp "bıdı bıdı" yapıp kendi çapımızda ruhumuzu rahatlatmaya çalışıyoz...Yoksa katiyen hava atmaya falan çalışmak gibi bir kastım falan yok,öyle anlaşıldıysam da binlerce kez özür dilerim...Benimki memur haliyle ayranı yok içmeye,şeker kırmızıyla gider lavaboya misali....çok zor şartlarda ödemeye çalışıyoruz aslında,sabit maaşla bir arabaya o kadar para verilirmi,benim gibi hastalık derecesinde takıntı yaparsan verirsin..Ben istisnai bir tipim,mantık felan yok bende .. Bu mesajının üzerine bir daha seninle 70 bin konusunda kafa bulmayacağım . Söz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 İnsan önce kendisini tanımalı..önce kendi hatalarını farkedebilmeli ..Ve insan önce sadece bir insan olduğunu bilebilmeli....Hoşgörünüz ve anlayışınız için teşekkür ederim hepinize...Benim birçok hatam oldu,hiçbir zaman hep doğruyu yaptım iddiasında olmadım ama en azından doğruları öğrenmeye çalıştım....Sevgiler,saygılar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Tamam ulen abartma.. Hepten sevgi pıtırcığı olursan da bu forum çekilmez. Kime takılacam ben sonra.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 O zaman Benim Çin Malı Focusum Senin ApaÇi Staylanı döver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Dövsüüün. Dövmez diyen oldumu ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Zaten satıyormuşssun arabayı kompile ) Yazık olacak apaçi staylaya..Hayır o diil,yerine trend mondeo falan alıcam diyormuşssun...Skandal ötesi bir durum...Olacak iş diil...SW Focus Şeker Kırmızı yakışır sana kardeş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Ne alacağımı ben bile bilmiyorum ama baktıklarımın arasında trend mondeo yok. Keşke olsaydı. Onu aradım aslında. Trend mondeo ecoboost aradım ama ellerinde yokmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Dün otokoç ataşehirde 2012 1.6 benzinli focus sedan style+plus paket+kül kahverengi vardı, tek benzinli bu idi...Liste fiyatı kredili 52.5, nakit 50.5 iken 48.5 gibi fiyat verdiler yaklaşık 40bini kredili olmak kaydıyla. Satış görevlisi benzinliye talep yok diye hepsini dizel istedik.Şimdi anlamadığımnız şekilde benzinli isteği var bizde araba yok elimizde dizeller var dedi. Valla dizel fiyatı sormayı akıl edemedim.. Plus paketsiz , HB ve beyaz olsa demek ki 43e felan verirlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Ben bir hafta once aldim ustunde yazandan 3000 tl falan indirim yapiyorlar hemen hemen tum modellerde oyle benzinlide indirim dahada cok oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap