Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

%10 kalmış aklımda ama %7 de uyar. :kıhkıh:

Ben açıkcası bana ne kadar faydası olduğu konusunda en ufak bir fikre sahip değilim. Ancak scooter da bile 50-60 sn lik kırmızı ışık duraklamalarında mtooru kapatıyorum zaten. Bunu otomatik olarak yapıyor olması bence yeterli. Kaldı ki neredeyse tüm markalar bunu ufaktan uygulamaya başladı. Hatta Honda yeni scooter ı pcx 125 te standart olarak stop-start koydu. Vardır bir hikmeti..

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abilerim bu start stop işine 1 çevredekiler lavuk stop ettirdi der gibi bakıyor :kıhkıh: 2 aç kapa aç kapa abi bu bozulur yaaa

Yanıtlama zamanı:

Abilerim bu start stop işine 1 çevredekiler lavuk stop ettirdi der gibi bakıyor :kıhkıh: 2 aç kapa aç kapa abi bu bozulur yaaa

1. Sen de onlara "N'aaapiim abi acemiyim" mimiği yap bırak mutlu olsunlar biraz...

2. Servislerde bir yerden para kazanacak değil mi ama?

Ne demişler er kişiler: Alışmadık d..tte don durmazmış!

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
:kıhkıh::)
Yanıtlama zamanı:

Yakup ve Ogün beyler sahalarda istiyoruz sizi...

Yanıtlama zamanı:

42000tl 2012 focus3 sedan beyaz style fiyatı nasıl arkadaşlar.

Yanıtlama zamanı:

Bedava..Kaçırma derim...Donanım düşük gerçi ama yine de fiyat çok iyi....Zam yemeden al bence..O fiyata Trend satıyorlardı geçen gün....

Yanıtlama zamanı:

Bedava..Kaçırma derim...Donanım düşük gerçi ama yine de fiyat çok iyi....Zam yemeden al bence..O fiyata Trend satıyorlardı geçen gün....

aynı aracı 2 hafta önce 48500'e almış biri olarak söylüyorum kaçırma bence...

Bora Bey, titanium x alan var alamayan var.. donanım düşük filan, inciniyoruz, kırılıyoruz ;)

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben ford indirimiyle aldım bu fiyatı ;)

Kırmızı STyle HB 1.6 benzinli 125 BG + Plus paketi 2011 model olarak 41.500'e almıştık 2 ay önce.

Bununla kıyaslayınca bile fena görünmüyor fiyat.

Sedan farkı var, ESP de standart 2012'lerde, denkleşiyor...

Liste fiyatından %10 indirim yapılmış gibi.

Bence hayırlı olsun, o kadar eder, ancak...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

oohhh, i'm sorry.. benimki powershift elbette... bi an herkes powershift alabiliyor diye düşünmüştüm.. (şeker kırmızıdan sonra ben de hava atacak birşey bulayım bari) ;)

Ehehehehe...Ya Alperen,napiim,millet aynı arabaya 42-43 e binerken ben 70 Bin saydım salak gibi söylemesi ayıp,o yüzden bir nevi ego tatmini işte,yoksa focus 3 en alt donanımlısı bile süper ötesi bence....Bizde işte o kadar para saydık , aptallık yaptık madem,hiç diilse sizlerin hoşgörüsüne sığınıp "bıdı bıdı" yapıp kendi çapımızda ruhumuzu rahatlatmaya çalışıyoz...Yoksa katiyen hava atmaya falan çalışmak gibi bir kastım falan yok,öyle anlaşıldıysam da binlerce kez özür dilerim...Benimki memur haliyle ayranı yok içmeye,şeker kırmızıyla gider lavaboya misali....çok zor şartlarda ödemeye çalışıyoruz aslında,sabit maaşla bir arabaya o kadar para verilirmi,benim gibi hastalık derecesinde takıntı yaparsan verirsin..Ben istisnai bir tipim,mantık felan yok bende ..

Yanıtlama zamanı:

24ü kredi olmak şartıyla 42ye style ben hemen alırım başka varsa ..Çok ciddiyim ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.