Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Benim arabada 62binden 73bine çıkmış 66'dan 73'e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Kargın Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Bana bedava ver, 2 gün sürer 3. Gün satarım. Jetta kötü araç önce sürüp inceleyin Ayrıca konu dışı mesajlar için ilgili başlıklar bulunuz burası araç kıyaslamak için değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Bana bedava ver, 2 gün sürer 3. Gün satarım. Bu çocukla ticarete atılmak gerek Bana full Kuga bedava ver yine aynısını yaparım Fiyatlarda ki bu yükseliş,sektörde ciddi daralmaya yol açacak bence. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Bostan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Arkadaşlar sıfır araç alımı olsun servis yönünden her zaman elimden geleni yapmaya hazırım Ford Güngören agrastayım . Saygılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Kargın Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar sıfır araç alımı olsun servis yönünden her zaman elimden geleni yapmaya hazırım Ford Güngören agrastayım . Saygılar fiyatlar fordun sitesinde yazdıgı gibi mi yoksa düşürüyomusunuz biraz Ocak 8, 2014 Rıdvan Kargın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Bostan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 ocak ayında rakamlar konusunda ötvler deki artıştan sonra yükseliş oldu ama bir hafta içerisinde rakamlar oturacaktır tam anlamıyla ama liste rakamlarında daha da yardımcı oluruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 ocak ayında rakamlar konusunda ötvler deki artıştan sonra yükseliş oldu ama bir hafta içerisinde rakamlar oturacaktır tam anlamıyla ama liste rakamlarında daha da yardımcı oluruz... Mesela? Eski stok focus dizel titanium+smart ne kadara kadar düşebilir? Alacaklar vardı yeni yılı bekledi ve hüsrana uğradılar da. Burada yazmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Fiyatlar baya uçmuş.Yeni araç alacaklara Allah yardım etsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 bayilerde oturma moduna geçmiş. Aracıma body kit için aradım satış temsilcimi hal hatır sordum.Yoğunluğun olmamasından yakındı. Fiyatlar uçuk bakalım ne olacak . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 2014 JETTA 1.6 TDI 105 PS Highline Tiptr. 87.800 2014 Focus 4K 1.6 TDCi 115PS 74.396 güncellenen son fiyatlar sizce jetta bu kadar edermi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Ikisi de çok para... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 2011 kasım style plus tvct-i fiyatı 44.000TL 2014 Ocak style plus tvct-i fiyatı 58.550 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 honda çok az zam yapmış mesela.. ilk 3 ay piyasa geçen seneki gibi %15 daralır. fiyatı ya aşağı çekerler, yada orasından burasından çalarlar. güya makyajlı focus gelecekti. birde bunun üzerine makyajlı focus düşünün, fiyatı ne olur. yıl sonunu ise ilk çeyrekteki daralmaya rağmen %8 artışla tamamlanmış.. karar vermek için acele etmemek lazım. aralık 2012 de aldım aracımın faturası 30.000 tl..%40 dan 45 e çıkan ötv..15000 tl yapar. adamlar 2014 modele 7 bin zam yaptı..kurdan da yap 3000 tl, 5000 i geçmemesi lazımdı.. vw ise çok uçuk donanım almazsanız hala ucuz. geçen yıl ben alırkende style focus tan ucuzdu, şimdi baktım 2012 aralık style 1.0 sedan f3: 47.750.....jetta comfortline 1.2 tsi, manuel: 46.500 dü şimdi style 1.0 sed 3 yok ama trendx ve ti arası desek: 60.000..jetta : 57.200 focus 1 aya jetta 2-3 aya teslim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Dizele baktim ben simdi de tit dizel 75 bin. X pakete de kafadan 5 bin ekle. Diger paketlere de 5 daha ekle. (En az) 85 bin. Cok para ya. Ben arabami tamir ettirip devam edeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Temur Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 5 Aralikta araç alan bir focus sürücüsü olarak sevindigimi soyleyebilirim araç deger kazandı ama sıfır alacaklara Allah yardım etsin bayağı yükselmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap