Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 2013 model. 2013 model. 63500--55000= 8500 indirim gene hönk.. Biri bana şu sağlam pazarlığı öğretsin nolur. Ne diyosunuz" veriyorsan ver gidiyorum bak" felan gibi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 63500--55000= 8500 indirim gene hönk.. Biri bana şu sağlam pazarlığı öğretsin nolur. Ne diyosunuz" veriyorsan ver gidiyorum bak" felan gibi mi? Ford bu abi, liste fiyatları sembolik. Ellerinde beklemiş araba varsa direk düşerler. Ben binbir pazarlikla koç indirimiyle listesi 62 olan arabayı 54e aldım. Koç indirimi olmadan hemen hemen aynı fiyata alanlar oldu. Cmaxtede liste fiyatiyla baya fark vardıda fiyatları hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 78 lira o arabanın alışı. 105 milyar xenonlu crv 27 milyar fark var arada yani 1 otomobil parası Ayrıca 100 milyarlık araba manuel olacak kim alır ki ? Aynı fiyata suv olarak çok daha iyi modeller var. Antalya'da liste fiyatından bir gıdım inmiyorlar... Otokoç farkı olsa gerek Honda CRV kocaman ve heybetli... o fiyatlara bu kalitede nasıl bir SUV alabilirsiniz? Sakın bana Qashqai, Sportage, Captiva önermeyin... Honda'nı yanına yaklaşamaz bu modeller... üstelik Honda'da 6 yıl garanti var... Daha ne olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Antalya'da liste fiyatından bir gıdım inmiyorlar... Otokoç farkı olsa gerek Honda CRV kocaman ve heybetli... o fiyatlara bu kalitede nasıl bir SUV alabilirsiniz? Sakın bana Qashqai, Sportage, Captiva önermeyin... Honda'nı yanına yaklaşamaz bu modeller... üstelik Honda'da 6 yıl garanti var... Daha ne olsun... Benim verdiğim fiyatlarda bugün otokoç'tan alındı. Kuga ve Tiguan var misal.İkiside kapı gibi model ikiside otomatik ve bunlardan ucuz benzinli olsa bile asıl kitleye hitap eden araçlar. Neyse konu dışına gerek yok.15 değil 25 milyar fark varmış Ayrıca honda civic focus'dan pahalı araç önce onlar düşünsün değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Benim verdiğim fiyatlarda bugün otokoç'tan alındı. Kuga ve Tiguan var misal.İkiside kapı gibi model ikiside otomatik ve bunlardan ucuz benzinli olsa bile asıl kitleye hitap eden araçlar. Neyse konu dışına gerek yok.15 değil 25 milyar fark varmış Ayrıca honda civic focus'dan pahalı araç önce onlar düşünsün değil mi Ben temiz CRV buldum 2013 model aralık çıkışlı adam sıkışmış sıfır gibi 4 aylık araç... 95'e verecek... Ama C-Max'i daha yeni aldım. Satasım gelmiyor... Yoksa alacaktım Öte yandan belirttiğim fiyatlara dizel Kuga yada Tiguan yok... Ben dizel adamıyım benzinlilere hiç bakmıyorum bile... Bu nedenle Kuga ve Tiguan kapsam dışı kalıyor... O fiyatlara tek alternatif CRV... Üstelik şehir içi 5 lt yakabilen kaç tane SUV vardır ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Üstelik şehir içi 5 lt yakabilen kaç tane SUV vardır ki? Aynı motorlu civic bunu yapamıyor ama crv'nin yaptığına inanıyorsanız diyecek sözüm yok, konu dışına çıktık. Lütfen uzamasın silmek zorunda kalırım.Sitede arama yaparak ilgili başlıkları bulabilir ve yorumlarınızı istediğiniz gibi aktarabilirsiniz, seve seve takip ederiz. iyi akşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Ama dedigim gibi 2014 degil 2013 model. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özcan cepheci Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 (düzenlendi) 1 hafta önce Focus 4 kapı 1.6 Tdci titanium+ smart metalik renk 74 000 tl aldım 2014 model Mayıs 10, 2014 özcan cepheci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ege Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Arkadasima 2013 model 0 km focus3 hb trend x aldik sifir arac 1.6 tdci 6 ileri sıkı pazarlik ile 55000 tl. nerde, nasıl alındı acaba bu araç, bilgilenmek hatta yararlanmak isteriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 nerde, nasıl alındı acaba bu araç, bilgilenmek hatta yararlanmak isteriz. sizi tanısaydık önce http://www.focusclubtr.com/forum/9-tan%C4%B1%C5%9Fma/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 62 bin olanlar 2014 modeller bu 2013 ama sifir km sonucta iyi rakama aldik evet. Sifir arac satislari durgun olunca kullaniciya yariyor. 67 bin olanlar 2014 modeller bu 2013 ama sifir km sonucta iyi rakama aldik evet. Sifir arac satislari durgun olunca kullaniciya yariyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 ınınınınınnnnnnn... gene güncelleniyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 B-Max ve C-Max için indirim kodu almak; Tıkla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan T Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 sa beyler, Allah nasip ederse 2015 mart-haziran gibi focus3 hb 1.6 dizel titanium alma niyetim var, 3,5 kasa çıkınca 3 kasaların fiyatı düşer mi? bi de bu 2012 yılında versiyon farkında hangisini almak daha mantıklı birinin bagajı büyük birinin ekranları, hangisini almak lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2014 Titanium almak istiyorsanız ekran farkı yok aynı. Bagaj ise 2012 diye sınırlamayın hepsi öyle değil bir kısmı öyle. Paranız neye yetiyorsa artık. Fiyat düşer mi? Elde kalırsa düşer. Kalacağını da sanmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap