Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2013 model.

2013 model.

63500--55000= 8500 indirim gene hönk..

Biri bana şu sağlam pazarlığı öğretsin nolur.

Ne diyosunuz" veriyorsan ver gidiyorum bak" felan gibi mi?

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

63500--55000= 8500 indirim gene hönk..

Biri bana şu sağlam pazarlığı öğretsin nolur.

Ne diyosunuz" veriyorsan ver gidiyorum bak" felan gibi mi?

Ford bu abi, liste fiyatları sembolik. Ellerinde beklemiş araba varsa direk düşerler. Ben binbir pazarlikla koç indirimiyle listesi 62 olan arabayı 54e aldım. Koç indirimi olmadan hemen hemen aynı fiyata alanlar oldu.

Cmaxtede liste fiyatiyla baya fark vardıda fiyatları hatırlamıyorum.

Yanıtlama zamanı:

78 lira o arabanın alışı. 

105 milyar xenonlu crv :D 27 milyar fark var arada yani 1 otomobil parası :yeah:  Ayrıca 100 milyarlık araba manuel olacak kim alır ki ? :) Aynı fiyata suv olarak çok daha iyi modeller var. 

Antalya'da liste fiyatından bir gıdım inmiyorlar... Otokoç farkı olsa gerek :) Honda CRV kocaman ve heybetli... o fiyatlara bu kalitede nasıl bir SUV alabilirsiniz? Sakın bana Qashqai, Sportage, Captiva önermeyin... Honda'nı yanına yaklaşamaz bu modeller... üstelik Honda'da 6 yıl garanti var... Daha ne olsun...

Yanıtlama zamanı:

Antalya'da liste fiyatından bir gıdım inmiyorlar... Otokoç farkı olsa gerek :) Honda CRV kocaman ve heybetli... o fiyatlara bu kalitede nasıl bir SUV alabilirsiniz? Sakın bana Qashqai, Sportage, Captiva önermeyin... Honda'nı yanına yaklaşamaz bu modeller... üstelik Honda'da 6 yıl garanti var... Daha ne olsun...

Benim verdiğim fiyatlarda bugün otokoç'tan alındı. :)

Kuga ve Tiguan var misal.İkiside kapı gibi model ikiside otomatik ve bunlardan ucuz benzinli olsa bile asıl kitleye hitap eden araçlar. Neyse konu dışına gerek yok.15 değil 25 milyar fark varmış :) Ayrıca honda civic focus'dan pahalı araç önce onlar düşünsün değil mi :) 

Yanıtlama zamanı:

Benim verdiğim fiyatlarda bugün otokoç'tan alındı. :)

Kuga ve Tiguan var misal.İkiside kapı gibi model ikiside otomatik ve bunlardan ucuz benzinli olsa bile asıl kitleye hitap eden araçlar. Neyse konu dışına gerek yok.15 değil 25 milyar fark varmış :) Ayrıca honda civic focus'dan pahalı araç önce onlar düşünsün değil mi :)

Ben temiz CRV buldum 2013 model aralık çıkışlı adam sıkışmış sıfır gibi 4 aylık araç... 95'e verecek... Ama C-Max'i daha yeni aldım. Satasım gelmiyor... Yoksa alacaktım :)

Öte yandan belirttiğim fiyatlara dizel Kuga yada Tiguan yok... Ben dizel adamıyım benzinlilere hiç bakmıyorum bile... :) Bu nedenle Kuga ve Tiguan kapsam dışı kalıyor... O fiyatlara tek alternatif CRV... Üstelik şehir içi 5 lt yakabilen kaç tane SUV vardır ki? :)

Yanıtlama zamanı:

Üstelik şehir içi 5 lt yakabilen kaç tane SUV vardır ki?

Aynı motorlu civic bunu yapamıyor ama crv'nin yaptığına inanıyorsanız diyecek sözüm yok, konu dışına çıktık. Lütfen uzamasın silmek zorunda kalırım.Sitede arama yaparak ilgili başlıkları bulabilir ve yorumlarınızı istediğiniz gibi aktarabilirsiniz, seve seve takip ederiz.

iyi akşamlar 

Yanıtlama zamanı:

1 hafta önce Focus 4 kapı  1.6 Tdci titanium+ smart  metalik renk 74 000 tl aldım 2014 model

özcan cepheci tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadasima 2013 model 0 km focus3 hb trend x aldik sifir arac 1.6 tdci 6 ileri sıkı pazarlik ile 55000 tl.

nerde, nasıl alındı acaba bu araç, bilgilenmek hatta yararlanmak isteriz.

Yanıtlama zamanı:

62 bin olanlar 2014 modeller bu 2013 ama sifir km sonucta iyi rakama aldik evet. Sifir arac satislari durgun olunca kullaniciya yariyor.

67 bin olanlar 2014 modeller bu 2013 ama sifir km sonucta iyi rakama aldik evet. Sifir arac satislari durgun olunca kullaniciya yariyor.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ınınınınınnnnnnn...

gene güncelleniyor :) 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

sa beyler, Allah nasip ederse 2015 mart-haziran gibi focus3 hb 1.6 dizel titanium alma niyetim var, 3,5 kasa çıkınca 3 kasaların fiyatı düşer mi?

bi de bu 2012 yılında versiyon farkında hangisini almak daha mantıklı birinin bagajı büyük birinin ekranları, hangisini almak lazım?

Yanıtlama zamanı:

Titanium almak istiyorsanız ekran farkı yok aynı. Bagaj ise 2012 diye sınırlamayın hepsi öyle değil bir kısmı öyle. Paranız neye yetiyorsa artık. Fiyat düşer mi? Elde kalırsa düşer. Kalacağını da sanmam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.