Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Coşkun Temur

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Coşkun Temur tarafından yazılan her şey

  1. Şu araçta ki gibi led sinyalli xenon arka led stop nerde bulabilirim ne kadara mal olur bilgi verebilir misiniz?
  2. Ben geçen hafta içi aldım geldi hiç sorun çıkmadı Tedarikçi firmadan 1 güne hepsi burada ya ulaştı ertesi gün bana geldi ve cok memnunum Cem Beye ayrıca çok teşekkür ederim.
  3. Bende verdim siparişi bakalım Cem Beyin dediği kadar varmıymış
  4. Cem Bey yardımınız için teşekkür ederim yorumunuz açıkçası benim için yeterli oldu fiyatta uygun paspas konusunda yapmam gereken en doğru şey tavsiye ettiğiniz ürünü almak olacak.
  5. Arkadaşlar paspas olayı beni de düşündürür oldu özellikle sürücü kısmında ki ayak koyma yeri açık kalıyor ve bayiden verdikleri orjinal paspas tam anlamıyla zemini kaplayamıyor arka orta kısımı söyleyemeye gerek bile yok bomboş bırakmışlar. Forumdan araştırıyorum ama alan kişilerin yorumlarından da kafam karıştı açıkçası kimisi kayma yapıyor kimisi açıkta kalıyor kimisi orjinal klipsi söküp yeni alınana tak diyor yol gösterici doğru bilgiye ihtiyacım var.
  6. O zaman fazla sesimi çıkarmayayım ben
  7. Ben aslında yazılanları okudum ama bi nevi özel anlamda teyit amaçlı sormak istedim forumda yeniyim dünden beri forumu kurcaliyorum bilgi ediniyorum zamanla size ayak uydurmayı ümit ediyorum.
  8. Cem Bey teşekkürler bilgileriniz aydınlatıcı oldu verdiğim geçici rahatsizliktan dolayı ayrıca özür dilerim.
  9. Merhaba; 5 Aralikta arabamı galeriden teslim aldım. Bu güne kadar 1550 km civarı mesafe katettim ama araç şehir içinde 100 km de ortalama 6.4 yakıyor araç yeni olduğu içinmidir yoksa dizel focuslar genelde bu oranlarda mı yakıt tüketiyor normal de ortalama ne kadardır acaba? Bilgisi olan varmıdır?
  10. 5 Aralikta araç alan bir focus sürücüsü olarak sevindigimi soyleyebilirim araç deger kazandı ama sıfır alacaklara Allah yardım etsin bayağı yükselmiş.
  11. Arkadaşlar öncelikle merhaba; 2013 model sıfır ford focus sedan titanium araç aldım önümüzde ki hafta araç elimde olacak araçla ilgili koltuk kılıfı almayı düşünüyorum ama sitelerde gördüklerim bana çok basit geldi deri döşeme ve ya kaliteli kumaştan yapılmış bir kılıf tavsiye edebilir misiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.