Recep Topal Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Çok özendiğiniz ve masraftan kaçınmadığınız ortada... Beklentilerinizi de karşılamış olmalı ki paylaşıyorsunuz. Gerçekten de iddialı ve etkileyici olmuş. Benim zevkime çok hitap etmese de beğenmem mümkün. Ancak beni rahatsız eden şeyler de var, hepsinin temelinde de işlevselliğin görselliğe feda edilmesi yatıyor. Ön spoyler aşırı büyük ve aerodinamiye olumlu etkisi olduğundan çok kuşkuluyum. Jantlar büyük ve ince lastikler ve çamurluk dışına taşma nedeni ile hem sürtme sorunu olacak, hem de ciddi konfor kaybı, ıslakta kızaklama riskinde ciddi artış ve yolda izlerin peşinden gitme gibi sorunlar yaşatacaktır. Tabii kullanacak olan sizsiniz, ben sadece olası olumsuzlukları hatırlatmak istedim. Keyifle kullanmanız dileği ile... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Çok özendiğiniz ve masraftan kaçınmadığınız ortada... Beklentilerinizi de karşılamış olmalı ki paylaşıyorsunuz. Gerçekten de iddialı ve etkileyici olmuş. Benim zevkime çok hitap etmese de beğenmem mümkün. Ancak beni rahatsız eden şeyler de var, hepsinin temelinde de işlevselliğin görselliğe feda edilmesi yatıyor. Ön spoyler aşırı büyük ve aerodinamiye olumlu etkisi olduğundan çok kuşkuluyum. Jantlar büyük ve ince lastikler ve çamurluk dışına taşma nedeni ile hem sürtme sorunu olacak, hem de ciddi konfor kaybı, ıslakta kızaklama riskinde ciddi artış ve yolda izlerin peşinden gitme gibi sorunlar yaşatacaktır. Tabii kullanacak olan sizsiniz, ben sadece olası olumsuzlukları hatırlatmak istedim. Keyifle kullanmanız dileği ile... Arkadaşlar 50 km/h'dan yukarı çıkmıyormuş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Topal Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 (düzenlendi) Yeni Mondeo Nisan 19, 2015 Recep Topal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 (düzenlendi) Yeni Mondeomuz Bari ona kıymasaydınız... Nisan 19, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yeni Mondeomuz 17325_894277300634439_7748800085464528675_n.jpg Burası Türkiye mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Topal Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 (düzenlendi) . Nisan 19, 2015 Recep Topal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Türkiye Önde plakasız geziyor yani Lütfen bundan sonra insanları kandırmayın hiç gerek yok.... Burada hiç bir şey gözden kaçmaz Fotoğrafın orjinalini vereyim size hem daha kaliteli Fazlası: http://pinsta.me/frdrrari 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Topal Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Dogrudur Bende Kandırıldım Ozaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Sağlık olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgut Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Focus,Focus olalı böyle işkence görmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 (düzenlendi) Bu arabanın zaten konusu vardı ve biz de yorumlarımızı orda da yapmıştık .yeni konuya ne gerek vardı ki . Focus mühendisleri görse bunu bence geri bile almaz . Amblemi söker üzerinden. Yazık olmuş . Nisan 19, 2015 taner eviş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Aynı araç,3 farklı konu.. Neden açılıyor anlamış değilim ama hepsinde de çirkin ne yazık ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Çok özendiğiniz ve masraftan kaçınmadığınız ortada... Beklentilerinizi de karşılamış olmalı ki paylaşıyorsunuz. Gerçekten de iddialı ve etkileyici olmuş. Benim zevkime çok hitap etmese de beğenmem mümkün. Ancak beni rahatsız eden şeyler de var, hepsinin temelinde de işlevselliğin görselliğe feda edilmesi yatıyor. Ön spoyler aşırı büyük ve aerodinamiye olumlu etkisi olduğundan çok kuşkuluyum. Jantlar büyük ve ince lastikler ve çamurluk dışına taşma nedeni ile hem sürtme sorunu olacak, hem de ciddi konfor kaybı, ıslakta kızaklama riskinde ciddi artış ve yolda izlerin peşinden gitme gibi sorunlar yaşatacaktır. Tabii kullanacak olan sizsiniz, ben sadece olası olumsuzlukları hatırlatmak istedim. Keyifle kullanmanız dileği ile... Cem abi senin yorumlarına hastayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap