Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Mondeo İçin Eksik Gördüğünüz Donanımlar Anketi

Mondeo'da neler olsun isterdin? 103 üye oy kullandı

1. 1. Mondeo'da neler olsun isterdin?

• Anahtarsız giriş sistemi
      20%
      64
    • Mini boy yedek lastik (en azından servis opsiyonlu)
      10%
      34
    • Elektrikli bagaj kapağı (Hb ve Sw için en azından)
      13%
      42
    • Spor süspansiyon opsiyonu
      6%
      22
    • Isıtmalı direksiyon (Koltuklara ilave olarak)
      9%
      29
    • Adaptif Hız Kontrol sistemi - Yaya algılama sistemi ile birlikte
      14%
      47
    • Arka spoiler ile birlikte spor görünüm opsiyonları (bodykit)
      7%
      24
    • Ucuz paket (x gibi) [Adaptif Led far, Elektrikli deri koltuk, Anahtarsız giriş]
      16%
      53

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Burada "olsa iyi olur" donanımları ile "bu donanımın olmaması kabul edilemez, Otosan bir an önce düzeltmeli" denen şeyleri ayırmamız lazım. 

Benim bu Mondeo'da "kabul edilemez" bulduğum şeyler:

1. Tüm Avrupa'da düşük tüketimli Euro6 ve S&S sahip Mondeo'lar varken TR'de Euro5 ve S&S olmayan motor olması

2. Bu kadar iri cüsseli bir araçta 17 üzeri jant opsiyonu olmaması. Tanıtımlar ve reklamlarda 19 jantları göster, satarken 17'den yukarısı yok de.

3. Style donanımda park sensörü olmaması. 

4. Passat 1.4 TSI Trendline'a karşılık gelecek 70.000 TL altı 1.5 EB düz vites ve düşük donanım seviyesi muhakkak olmalı. Bu pakette büyük ekran, yağmur-far sensörü, Sync2-bluetooth, otomatik uzun far, karartılmış arka camlar gibi donanımlar olmayabilir.

• Yanıt 66
  • Görüntüleme 17,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• - elektrikli koltuk - deri koltuk  - elektrikli bagaj kapağı - style a park sensörü  ve - Eu 6 motorlar dedim.    Bunlardan en büyük -afedersiniz ama- eşeklik style 'a park sensörü koymamaktır.

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... mesajımda yazdığım gibi bu "kişisel fikrim" aracımda sel vurursa diye cankurtaran yeleği, göle düşersem diye dalgıç tüpü+regülatör, T-Rex saldırırsa diye roketatar veya bir biyolojik salgına denk

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Bu güne kadar hiç lastiğim yarılmadı, lastik patlattım tabi ki ama yarılma? hayır ... ola ki yarıldı ... Ford'a telefon açar, yol yardımı isterim, sorun değil. 444 3673 ... bitti, gitti.  ... kendi a

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Burada "olsa iyi olur" donanımları ile "bu donanımın olmaması kabul edilemez, Otosan bir an önce düzeltmeli" denen şeyleri ayırmamız lazım. 

Benim bu Mondeo'da "kabul edilemez" bulduğum şeyler:

1. Tüm Avrupa'da düşük tüketimli Euro6 ve S&S sahip Mondeo'lar varken TR'de Euro5 ve S&S olmayan motor olması

2. Bu kadar iri cüsseli bir araçta 17 üzeri jant opsiyonu olmaması. Tanıtımlar ve reklamlarda 19 jantları göster, satarken 17'den yukarısı yok de.

3. Style donanımda park sensörü olmaması. 

4. Passat 1.4 TSI Trendline'a karşılık gelecek 70.000 TL altı 1.5 EB düz vites ve düşük donanım seviyesi muhakkak olmalı. Bu pakette büyük ekran, yağmur-far sensörü, Sync2-bluetooth, otomatik uzun far, karartılmış arka camlar gibi donanımlar olmayabilir.

1.0 Ecoboost ile manuel vitesi koyarlarsa alsana 70bin olur..bence sync bluetooth vs. Olsun park sensorude olsun. Passattan bi farki olsun en boşu bile dolu olsun..bence manuel 1.0 eb ile 70 bine sunulabilir mondeo...millete 2 tane secenek sunuyorlar. Birde hb sw almak istiyor diyelim birisi ama dizeli yok bu nasil strateji
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

henüz bu aksesuarlar Ford stoklarına girmemiş

Kaan abi gelişme var mıdır

Up to date Yeni oyları alalım

Yeni oy derken 

Yanıtlama zamanı:

sipariş verilmiş, yoldadır büyük ihtimal. Bayiniz üzerinden size de sipariş verilmesini sağlarsanız takibi daha kolay olacaktır.  (belki de zaten siparişi vermişlerdir...) 

Yanıtlama zamanı:

sipariş verilmiş, yoldadır büyük ihtimal. Bayiniz üzerinden size de sipariş verilmesini sağlarsanız takibi daha kolay olacaktır.

Abi aradım az önce sipariş verilmemiş,sisteme düştüğünü göremezmisiniz dedim mesaiyi bitirmiş arkadaşlar soramadı,yarın sorcaklar,ne çok şey istiyorum ki hemen olmuyor  :)

Yanıtlama zamanı:

üstadım biz kendimiz için sipariş ettik, parça numaralarını da paylaştım. 

...kendiniz için sipariş açtırıp bayiniz üzerinden takip edebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:

üstadım biz kendimiz için sipariş ettik, parça numaralarını da paylaştım. 

Hocam sizin ürün geldiğinde bahsettiğim ürünse eğer gelen hemen belirttiğiniz kodlarla sipariş edeceğim vede gelince mesajınızı bekliyorum,teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Mondeo da var mi bilmem ama sedan araç için arka cam sileceği olabilir. Focus'ta hissediyorum lazım birşey.

Yanıtlama zamanı:

üstadım biz kendimiz için sipariş ettik, parça numaralarını da paylaştım.  ...kendiniz için sipariş açtırıp bayiniz üzerinden takip edebilirsiniz. 

Kaan abi paspaslar ve havuz gelince fotoğraf atabilirmisin

Yanıtlama zamanı:

paspas setinin parça numarası değişti , bayiniz sipariş verebilir -> DS73 H13010 AA

Yanıtlama zamanı:

Foto atabilir misin,havuzlu mu

Önceki kodu bayiye verince sistem kontrolu sonucunda bana normal paspas fotosu gönderdiler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.