Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arabanıza Ne Isim Taktınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşım unfocus diyor her gördüğünde plakadan dolayı ama ben sevmiyorum bu tarz şeyleri.

Arada bir "maşallah" diyorum o yetiyor :)

• Yanıt 108
  • Görüntüleme 20,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Bey'in bu kadar kefili çıkınca boşu boşuna atarlandım mı diye düşündüm hatta başkasına atarlanacagıma en masum olana mi atarladım dedim.[emoji15] Sonuna bir [emoji1] koysa hiç alınmazdım. Ben g

• Cem Boneval
    Cem Boneval

@Burak Koç, arabaların düşünme yeteneği olsa herhalde hepsi "senin araban olmalıyım" diye düşünürdü...  Kimsenin üstüne alınmasına gerek yok. Sadece benim üstüme almam yeter. Ben de bir daha

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yazmayayım dedim ama bu başlık neredeyse bana acı verecek boyutta. Bendeki eksiklik beni tedirgin ediyor resmen... Neyse Alperen de var da iki aykırı (!) olduk.  Arabanızla afektif bir ilişkiye gir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kisaca araba diyoruz biz :) kendi ismi var zaten baska isim koymadik :)

Hic inandırıcı gelmıyor. İtiraf bekliyoruz. [emoji1]

Arabasına isim koymayan bızdan değil... [emoji176] [emoji593] [emoji176]

Yanıtlama zamanı:

Hic inandırıcı gelmıyor. İtiraf bekliyoruz. [emoji1]

Arabasına isim koymayan bızdan değil... [emoji176] [emoji593] [emoji176]

Isim fln koymak aklimin en ucra kosesinden dahi gecmedi...
Yanıtlama zamanı:

Isim fln koymak aklimin en ucra kosesinden dahi gecmedi...

Ben babamın ismini telefon rehberinde değiştiriyorum araba aldığında :) önceki araba nemoydu rehbere ismini nemo yaptım :) Şimdide focus :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu baslik beni asar... Arabanizin ustune battaniye fln ortun bu gece ayaz olacakmis :)

Bızden değilsin [emoji33]
Yanıtlama zamanı:

Ben babamın ismini telefon rehberinde değiştiriyorum araba aldığında :) önceki araba nemoydu rehbere ismini nemo yaptım :) Şimdide focus :)

Arabasına değil de, babasına isim takan ilk evlat.

Çok beğendim...[emoji1]

Yanıtlama zamanı:

Yazmayayım dedim ama bu başlık neredeyse bana acı verecek boyutta.

Bendeki eksiklik beni tedirgin ediyor resmen...

Neyse Alperen de var da iki aykırı (!) olduk. 

Arabanızla afektif bir ilişkiye girmeyin, bunu gerçek canlılara saklayın bence...

Ayrıca arabanızı hep temiz tutar ve hırpalamazsanız sizi takdir edip daha uzun hizmet verecek diye bir beklentiye de düşmeyelim lütfen.

Saklamak değil kullanmak için aldığımız, bakım kurallarına uyulduğunda da gerekli hizmet verecek bir metal/plastik/kauçuk vs. karışımı. Güzel bir mühendislik örneği işte.

Tepe tepe kullanın, duygusal paylaşımları da karşılık verebileceklerle yapın.

Seviyorum forumdaşlarımı gibi... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yazmayayım dedim ama bu başlık neredeyse bana acı verecek boyutta.

Bendeki eksiklik beni tedirgin ediyor resmen...

Neyse Alperen de var da iki aykırı (!) olduk.

Arabanızla afektif bir ilişkiye girmeyin, bunu gerçek canlılara saklayın bence...

Ayrıca arabanızı hep temiz tutar ve hırpalamazsanız sizi takdir edip daha uzun hizmet verecek diye bir beklentiye de düşmeyelim lütfen.

Saklamak değil kullanmak için aldığımız, bakım kurallarına uyulduğunda da gerekli hizmet verecek bir metal/plastik/kauçuk vs. karışımı. Güzel bir mühendislik örneği işte.

Tepe tepe kullanın, duygusal paylaşımları da karşılık verebileceklerle yapın.

Seviyorum forumdaşlarımı gibi...

Sanırım algıda bir sorun yaşıyoruz Cem bey arabaya veya bir esyaya isim vermek onla ask yaşadığınızı göstermez. İsim vermemekte yaşamadığımızı göstermez. Sahip olduklarımızı kisiselestiriz. Cocuklar bunu daha çok yapar. Çocuk ruhumuzu kaybetmeyelim.

volkan onder tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bence alinacak birsey yok..

Ama insan merak ediyor, isim takan arkadaslar olarak arabaya isim takip sonucunda ne yapiyorsunuz? Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz? Ben kendimle basbasayken kendimle bile konusmuyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz?

:kıhkıh: 

Ben öyle demiyorumda "Hadi Bismillah" derim hep :) 

Yanıtlama zamanı:

Ama insan merak ediyor, isim takan arkadaslar olarak arabaya isim takip sonucunda ne yapiyorsunuz? Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz? Ben kendimle basbasayken kendimle bile konusmuyorum :)

Ben kendim önceki arabama Porche diyordum .Arabamla yalnızken tabii konuşmuyordum.Ama Ailemle gezerken yanımızdan porşhche geçince benim arabamda aynısı diyordum.Oğlum ya baba git ordan hiç olurmu desede benim arabam bana göre genede porşheydi.Ayriyetten de ben insanların çoğunluğunun arabasına isim taktığını düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sağolsun bayan Konuşuyor efendi efendi klima Açıyor arama yapıyor arada anlamadığında efendim diyor ama hadi len sana mı kaldık diyorum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yanıtlama zamanı:

Sağolsun bayan Konuşuyor efendi efendi klima Açıyor arama yapıyor arada anlamadığında efendim diyor ama hadi len sana mı kaldık diyorum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Isim takinca nooluyor onu soruyorum... O dediklerin isim takmadan da yapiliyor... :)

Ya neyse ne, isim takanlar ve arabaya isim takmayi manasiz bulanlar olarak atismaya gerek yok...

Cogunluk meselesine gelince, omru hayatimda arabasina isim takan ve ona bu isimle hitap eden bir tek Sicak Saatler diye bir dizi vardi yillaaaaaaaaar evvel, orada Mehmet Aslantug'un oynadigi karakter pickup'ina Abbas diyordu, onu gordum.. O da dizi karakteri :)

Yanıtlama zamanı:

ben yandex navigasyondaki kadın ile takışıyorum , hafifce sağdan devam edin deyince tepem atıyor ... araçtaki normal navigsayonda adam sesi var o çocuk saygılı :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.