Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Mehmet Göler yazdı:

PCM modülünde bu hatayı alıyorum. Daha önce karşılaşan yada bilen var mı?

Pl3d46.jpg

Daha önce bu hatayla karşılaşan olmadı mı?

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 123,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bağlantı hızı ile ilgili sorun olabilir mi? Bir de bilgisayarınızı internete bağlayıp denediniz mi?

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Mehmet Kenan Kabalar yazdı:

Bağlantı hızı ile ilgili sorun olabilir mi? Bir de bilgisayarınızı internete bağlayıp denediniz mi?

bilgisayar internete bağlı değildi. Bağlantı hızını nasıl ve nereden ayarlıyoruz.Söyleyebilirmisiniz...

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Mehmet Göler yazdı:

bilgisayar internete bağlı değildi. Bağlantı hızını nasıl ve nereden ayarlıyoruz.Söyleyebilirmisiniz...

ELMConfig yazılımını başlattığınızda "adapter setup" butonuna tıklarsanız altında ayar yapabileceğiniz bölüm açılır.

Ekran Alıntısı.PNG

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Mehmet Kenan Kabalar yazdı:

ELMConfig yazılımını başlattığınızda "adapter setup" butonuna tıklarsanız altında ayar yapabileceğiniz bölüm açılır.

Ekran Alıntısı.PNG

Teşekkürler Bir daha ki bağlanmam da internet ve bağlantı hızını  dikkate alıcam.  Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
07.01.2018 - 21:46 tarihinde, Mehmet Göler yazdı:

PCM modülünde bu hatayı alıyorum. Daha önce karşılaşan yada bilen var mı?

Pl3d46.jpg

Ve en sonunda mutlu son. Son üç gündür kafa patlattığım  bütün sorunları hallettim. Gecenin ikisi olamasına rağmen dayanamadım ve test sürüşüne çıktım.Sonunda 2006 trend benzinli aracımda artık hız sabitleyici çalışıyor..Esasında sorunların çözümü o kadar basit ki.Ancak teknik bilgi yetersizliğinden insanın gözünde büyüyor. Bu işlemin  bana maliyeti sadece 22$ oldu. Aslında ekrandaki hatayı vermese işlem süresi 5 dakika da bitiyor. Bende ki hatadan dolayı süre yarım saati biraz geçti.Neler yaptığımı müsait zamanda detaylı anlatırım. Forumda bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme konusunda yeterli bilgi olduğundan bu kısımları geçiyorum.Programlama konusuna gelince ilk iki aşamada forumda mevcut. ELM cihazını araç ve bilgisayara bağladıktan sonra ELMconfig programını  hız 38400 olacak şekilde başlatıyoruz.

image.png.bbe64f9940cca3a193d0afc67c58a39c.png

1. AŞAMA da resimdeki işlem sırasını takip ediyoruz.

image.png.0ee2c2d18b962d9e81e1a0accb0ec07f.png

2. AŞAMA 

image.png.324b9be25077fb2127eacc4ec6be32c7.png

Bu iki aşamadan sonra programı kapattım ve tekrar başlattım hızı bu sefer otomatik olarak ayarladım.

3. AŞAMA

image.png.896f5032c0758c89f951bb64b1a60b48.png

image.png.06ae27a90b0c77e730b5f91c0baaa911.png

image.png.e907ca99e5cd4af0c20c8ecb2cc337f1.png

Şimdi bu son sayfada ince ayrıntılar var.Öncelikle 8 nolu adımda ki dosyayı masa üstüne kaydettim.Fakat bu dosyayı daha sonra kullanmadım. 11. adımda Read dediğimde bana bir dosya verdi ve ben onu da masa üstüne kaydettim.Asıl bana lazım olan dosya bu olacak. Kayıt işleminden sonra okuma 17 dakika sürdü.12. adımda Load dediğimde masa üstüne 11. adımda kaydettiğim dosya yolunu gösterdim. Son olarak 13. adım Write.Bu işlem sırasında iki adet uyarı alacaksınız. İlk uyarıya hayır diyorsunuz ikincisine ise evet diyeceksiniz.Bu işlemde yaklaşık 5 dakika sürdü.

Bu işlemlerden sonra programı kapatıp tekrar açtım. PCM modülünde 5 ve 6. adımları tekrarladığımda artık Speed Control tiki kendiliğinden geldi.

Bundan sonrası test sürüşü.....

Bu arada işlemler sırasında ELM cihazındaki anahtar değişimi ve kontak kapatıp açma kısımlarını es geçtim. Program zaten kullanıcıyı yönlendiriyor...

Yanıtlama zamanı:

PCM hatası verdiği için modüle yazma işlemi gerçekleştiremeyen arkadaşlara güzel bir kaynak oldu. Emeğinize sağlık.

Yanıtlama zamanı:
07.04.2015 - 16:30 tarihinde, Cengiz Kasap yazdı:

Sorun çözüldü cc devrede .Yapmak isteyen arkadaşlara kesinlikle içten yardımcı olabilirim.A'dan Z'ye takmadan programa kadar...Bünyamin kardeşim öğrendim tarifle takarsın...

Merhablar bende aracıma bu cc tuş montajı ve modülü yüklemek istiyorum sökme felan harici saddece soketlerin nere takıldığı ve modülü nasıl yükleyebilirim bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?

Yanıtlama zamanı:

Aracım 2009 1.6 trend ,Hız sabitleme montajı konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Nevşehir, Kayseri, Niğde Aksaray ve Ankara da yaşayan arkadaşlar varsa çok memnun olurum 

Tamer Karaca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

merhaba hız sabitleme için tuş takımını nerden temin edebilirim.bilindik bi yer varmı.aliexpress de 20 dolar gibi fiyatlar yazıyo ama çeşit olarak hangisini almalıyım.resmini atabilirseniz de olur.yanlış bişey almamam için.yada satan parçacı varmı.ben esenlerde oturuyorum.bilen yardımcı olursa sevınırım. 

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Mesut ç yazdı:

merhaba hız sabitleme için tuş takımını nerden temin edebilirim.bilindik bi yer varmı.aliexpress de 20 dolar gibi fiyatlar yazıyo ama çeşit olarak hangisini almalıyım.resmini atabilirseniz de olur.yanlış bişey almamam için.yada satan parçacı varmı.ben esenlerde oturuyorum.bilen yardımcı olursa sevınırım. 

Bir bakayım Mesut, buluruz belki ?

Yanıtlama zamanı:

Araç Hız Kontrol Anahtarı Cruise Kontrol Sistemi Kiti için Ford/Focus/st 2 2005-2007 2008 2009 2010 2011 Direksiyon
http://s.aliexpress.com/ZFjyeqmQ?fromSns=Panoya kopyala 
(from AliExpress Android) bu ürün işinizi görecektir..

Yanıtlama zamanı:

Olmadı yine ne yazık ki...

Yıldırım Başaran tarafından düzenlendi
Olmuyor :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.