Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
10.03.2018 - 18:30 tarihinde, Yıldırım Başaran yazdı:

Hangi şehir? İzmir se yardımcı olabilirim :)

--45 dakika sonra eklendi--

Forum kurallarını tekrar okudum ve ticari amacım olmadığı için telefon numaramı yazmam da sakınca olmadığını düşünerek yazıyorum...

05556248567 

05456248567

Bu numaralardan birinden ulaşabilirsiniz...

hocam valla kimseden ses çıkmayınca tekrar sipariş ettim dün geldi oda 1.5a versiyon baktım oda kopya içi farklı çalışmıyor. bi tanıdığım kargoya verdi sağolsun bakalım onu deneyecem . hocam yardımını isteyebilirim çok tşkler.

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 123,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Konya'da CC Tuşlarını Takacak Bir Elektrikçi Tanıdığı Olan Var mı Acaba ?

Forumun İlk Sayfalarında Bir Kaç Gönderi de Bahsetmişler Elektrikçiden Lakin Sadece Tuş Takımını Takmak İçin 200 TL İstiyor.

"hız sabitleyici montajı nin sayfalarından birinde fren ve gaz pedallarının üzerinde olması gereken parçalar var mı yok mu onu kontrol edin." Birde Bu Parçalar Tam Olarak Nerede Bu Parçalar Yoksa Hız Sabitleyici Takılmıyor mu ?

Yanıtlama zamanı:
21.03.2018 - 12:32 tarihinde, İsmet Akçakaya yazdı:

Arkadaşlar Konya'da CC Tuşlarını Takacak Bir Elektrikçi Tanıdığı Olan Var mı Acaba ?

Forumun İlk Sayfalarında Bir Kaç Gönderi de Bahsetmişler Elektrikçiden Lakin Sadece Tuş Takımını Takmak İçin 200 TL İstiyor.

"hız sabitleyici montajı nin sayfalarından birinde fren ve gaz pedallarının üzerinde olması gereken parçalar var mı yok mu onu kontrol edin." Birde Bu Parçalar Tam Olarak Nerede Bu Parçalar Yoksa Hız Sabitleyici Takılmıyor mu ?

Bütün sayfaları okumanızı tavsiye ederim...22 sayfanın tamamında işinize yarayacak her türlü bilgi ve sorularınızın cevapları mevcut... Konya da kim yapar bilemem ama eliniz alet tutuyorsa çok basit sabitleme şekli...

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Konya'da Bu İşleri Yaptırmak İsteyen Olursa Yardımcı Olurum Buradan İrtibata Geçerse.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar. Modifiyeli elm327 cihaz varmi cruz kontrol aktif etcem. Gizli ozelik acacam nerden temin edebilirim.

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Çin alışveriş siteleri.

Bu urun isimizi görürmü.

Screenshot_20180529-185555.png

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Burada örnek ve bilgiler olması gerekiyor ? 

Eyvallah sağol

Yanıtlama zamanı:

Hacı benim anlamadığım sigorta tablosu yani gem modülden sol tarafa herşartta kablo çekecekmiyiz. Yoksa bazılanırında hazırmı oluyo.

Ercan Remzi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu cihazdan alip modifiye yapip Aracin Hiz sabitleyici aktif etcem.

Yanliz bunlar isimi gorurmu. Birisinde cip bise var modifuyeye uygun olan hangisi. Turkce olani var kolay olurmu.

TESEKKURLER.

IMG_20180601_124930.jpg

Yanıtlama zamanı:

Gördüğüm kadarı ile iki cihaz da iş görmez... Üstüne switch olan bir cihaz almanız gerekir.

--1 dakika sonra eklendi--
29.05.2018 - 18:58 tarihinde, Devran D yazdı:

Bu urun isimizi görürmü.

Screenshot_20180529-185555.png

Bu cihaz işinizi görür

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

HIZ SABITLEYI TUS TAKIMLARI MONTAJ TAMAM. TESTINI YAPTIM CIHAZ GELINCE GEM MOD AKTIF EDILECEK OKADAR. 

20180612_160705.png

Screenshot_20180612-160321.png

Screenshot_20180612-160325.png

20180612_160613.png

20180612_160537.png

20180612_160405.png

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
18.11.2017 - 22:26 tarihinde, Murat Özkılıç yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Benim aracım ford c-max 2005 trend. Cihangir arkadaşımın paylaştıkları ile bende cuma günü hız sabitleyiciyi devreye aldım. Çok da güzel oldu. Çok teşekkür ediyorum paylaşımda bulunan arkadaşlara.

Ben öncelikle tuş takımını aldım 1 yıl önce. İnternetten baktığım gördüğüm kadarıyla yapmaya çalıştım fakat hep pcm modülünde yarım kaldı. 

Gitmediğim usta sormadığım kişi kalmadı hatta orjinal arç beyninden de oldum fakat yapamadım. 1 yıldır ara ara uğraşıyorum bugüne kadar yapamamıştım. Meğer çok kolaymış. Ve bu kolay işlem için ne kadar ucuk paralar istediler az çok bilirsiniz. Bende daha sonra nasıl yaptığımı paylaşıcam inşallah. Gaziantep den bana ulaşanlara seve seve yardım edebilirim. Şimdi hız sabitleyicinin tadını çıkartayım biraz. herkese çok teşekkür ediyorum

Murat bey yardımcı olursanız sevinirim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.