Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Erhan Çayıroğlu said:

Bende taktirmak istiyorum 2010 model focus trend x icin. sadece tus takımını almak yeterli mi? İlave başka birşey almam gerekiyor mu. http://m.ebay.com/itm/2015-car-speed-control-switch-cruise-control-system-kit-for-ford-for-focus-mk-2-/272044520459?nav=SEARCH

Konuda her şey konuşulmuş :) 

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 121,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tuş takımını temin etmede yardımcı olacak arkadaş varmı.

Konu içinde bir parça Daha görünüyor 

8 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Konuda her şey konuşulmuş :) 

Bir parça Daha gördüm sanırım soketti o tuş takımının içinde mi geliyor anlayamadigim için soruyorum.  

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2007 cmax trend aracım var tüş takımı için önereceğiniz veya elinde olan arkadaş varmı gaza geldim bende takmak istiyorum konu 10 numara 5 yıldız tüm satırları tek tek okudum bilmek güzel öğretmek paha biçilemez

saygılarımla

Yanıtlama zamanı:

Şöyle bir sorunum var.Ms can Ve Hs Can deki bütün değerleri read dediğim zaman görebiliyorum.PCM kisminda informationuda okuyor ama İnformation bölümünde read yaptığım zaman şu hatayı alıyorum.Modül tipi de doğru fakat bu hatanın sebebi nedir ? Acil yardimlariniz gerekiyor :)

r889PN.jpg

90 lik dizel focusun pcmsine zarar verdim malesef motor arızası yazıyor.Yedeği olan var midir ? Servis yükler mi bunu

Yanıtlama zamanı:

bana kalırsa akuyu sök 10 dakka bekle tekrar tak tekrar dene faydası olabilir gibi geliyor.

modifiyeli elm cihazı arıyorum şimdiki gelenler modifiye edilmiyor kablolu deyil direk pertnasa bağlı eski model elm 327 veya modifiyeli ürün arıyorum yardımcı olacak biri varmı

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar, konuyu 2-3 kere en ince ayrıntısına kadar okudum Cengiz hocam ve Bünyamin hocamın anlatımları ile 2006 trend benzinli için bende uygulama kararı aldım Ali Bey ile bu akşam iletişime geçip tuşları temin etmeye çalışacağım inşallah sorunsuz şekilde adaptasyonu gerçekleştirebilirim.

paylaşmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Bünyamin hocam swich montajı yapılmış elm cihazını kullanıp size geri yollasak sorun olur mu_? bu konuda yardımcı olabilirmisin.

ilker kayretli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar aracım 2008 focus TDCı hız sabitleyici 4 vites dahil çalışıyor.5.viteste devre dışı kalıyor.Başına böyle bir durum gelen varmı?bunun yanında çözüme nasıl ulaşıldı.Bu konuda acil bilgi sahibi kişilerden yanıt alabilirmiyim.Herkese iyi akşamlar,

saygılar,

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar konuyu baştan sona okudum başta cengiz bey olmak üzere herkese teşekkür ederim şuanda araca kablosuz geri görüş kamerası sipariş ettim aracı yeni aldığım için de durumum şimdilik müsait değil bu işe kalkışmaya ama en kısa zamanda 2009 focus hb trend aracıma takmayı düşünüyorum elim alet edevat tutar elm327 kafamı karıştırdı biraz bluetothlu almayı düşünüyordum ama sanırım kablolu şart gibi neyse yaza yakın kapınızı çalıcam bilgili arkadaşlarım cesaret verdiğiniz için çok teşekkürler :)

Yanıtlama zamanı:
On 15.12.2015 at 17:39, ilker kayretli said:

Merhaba arkadaşlar, konuyu 2-3 kere en ince ayrıntısına kadar okudum Cengiz hocam ve Bünyamin hocamın anlatımları ile 2006 trend benzinli için bende uygulama kararı aldım Ali Bey ile bu akşam iletişime geçip tuşları temin etmeye çalışacağım inşallah sorunsuz şekilde adaptasyonu gerçekleştirebilirim.

paylaşmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Bünyamin hocam swich montajı yapılmış elm cihazını kullanıp size geri yollasak sorun olur mu_? bu konuda yardımcı olabilirmisin.

ilker hocam mesaj gönderdim bu konuda 

Yanıtlama zamanı:
On 01.12.2015 at 14:42, Cihangir Yazıcı said:

bana kalırsa akuyu sök 10 dakka bekle tekrar tak tekrar dene faydası olabilir gibi geliyor.

modifiyeli elm cihazı arıyorum şimdiki gelenler modifiye edilmiyor kablolu deyil direk pertnasa bağlı eski model elm 327 veya modifiyeli ürün arıyorum yardımcı olacak biri varmı

@Cihangir Yazıcı

http://tr.aliexpress.com/item/Auto-Diagnostic-Scan-Tool-ELM-327-USB-Version-V1-5-ELM327-Interface-USB-OBD2-OBDII-CAN/1069586486.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_8

anahtar da bu sanırım yabancı forumlarda dpdt demişler

http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Blue-2-Position-6-Pins-DPDT-Toggle-On-On-Switch-AC-120V-6A-For-Fender/32303511662.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_8

Fatih Süleyman Özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ilker ve cihangir hocam, bende hazır 1 adet modifiyeli elm327 cihazı mevcut. kendim cc tuşları taktıktan sonra elm327 ile aktifleştirme yaptım ve tek sefer kullandım. yaklaşık bana maliyeti 50 lira civarı oldu. isteyen olursa 50 liraya gönderebilirim. kargo alıcı öder

IMG_20150608_192623.jpg

Yanıtlama zamanı:

ben istiyorum bu ürünü  bana tel mesaaj atarmısın birde iban yollarsan bana adres bilgimi göndereyim size .....aliexpres beklemiyim...sizdeki hiç yoktan sağlam durumda denenmiş tşk şimdiden

Yanıtlama zamanı:

2010 Trend X aracıma CC 'yi kendim monte etmiştim daha sonra bir arkadaşımın 2010 Trend aracına olurmu diye pedallardaki soketleri kontrol edip hemen sipariş ettik çinden geldi ve montajı yaptık. Tesisatın hazır, araçta yazılımı kurulu olan, montajı bu kadar az maliyetli bir özelliği ford neden standart yapmaz anlaşılır gibi değil. Yetkili servislerin olmaz demeside ayrı bi soru

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Hüseyin Altuntaş said:

2010 Trend X aracıma CC 'yi kendim monte etmiştim daha sonra bir arkadaşımın 2010 Trend aracına olurmu diye pedallardaki soketleri kontrol edip hemen sipariş ettik çinden geldi ve montajı yaptık. Tesisatın hazır, araçta yazılımı kurulu olan, montajı bu kadar az maliyetli bir özelliği ford neden standart yapmaz anlaşılır gibi değil. Yetkili servislerin olmaz demeside ayrı bi soru

bunun tek sebebi;  bütün otomobil markalarının daha çok model araba çıkarıp, daha çok çeşitlilik yelpazesiyle yüksek fiyatlara satış yapabilmek. örneğin trend ve titanyum arasında gerçek anlamda 3000 tl fark vardır belki ama ford bu modellerin satış fiyat farkını 10000 tl'ye çıkarır ve daha çok kazanç sağlar. özetle daha çok kâr ile satış için bunu yapıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar  swich montajı yapılmış elm cihazı ihtiyacı olanlar bana mesaj yoluyla ulaşabilir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.