Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,

Bugün sanayide 2011 model Trend X paket Focus uma Hız Sabitleme takdırdım. Mükemmel çalışıyor, Servisin olmaz dediği işlemi 1,5 saatte yaptık...

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 121,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır :yeah:

Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı :) Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maalesef fotoğraf çekemedim,

Önce airbag sÖküldü, 5 dakika

daha sonra direksiyonu sÖküp yeni (hız sabitleme olan) direksiyon takıldı. Başka herhangi bir parça ekleme yada kablo çekme yok. Zaten sistem hazır. Daha sonrada GEM modüle yükleme yapıldı yaklaşık 20 dakika, bu kadar....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır :yeah:

Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı :) Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Aynen katılıyorum, servis resmen uğraşmak istemedi, çok masraflı iş, zaten olmaz dediler...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sistem hazırsa süper yani diyecek bişey yok...Hazır olmayanlara dahi takılma yapılmıştı..

Bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim...Tek sıkıntı direksiyonun çıkma olması ama o da sıfır gibi, tek çizik yok

Yanıtlama zamanı:

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır :D

Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı :D Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

+ Ford Mustang

Hele Laguna varken servis elemanları deli ediyordu beni, ufacık tamirle uğraşmayıp milyarlık parçaları değişmeye çalışırlardı.

• 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun kardeşim hız sab.uzun yol için güzel bir icad.

peki bu sistem alt yapısı tüm modellerde var mıymış, bir direksiyonla iş çözlüyormuymuş

Yanıtlama zamanı:

Şu ana kadar hemen her araçta alt yapısı oldu.

çıkma direksiyon alıp. Serviste sistemi aktif hale getiriyorsunuz sadece.

300 tl civarı bir maliyeti var aşağı yukarı.

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

300TL ikinci el direksiyon dahil maliyet mi?

Direksiyon illa aynı model mi olmak zorunda mesela f3 direksiyonu yada mustang direksiyonu olabiliyor mu?

Yanıtlama zamanı:

hele şu sustali anahtarı bir yaptirayim cc sonra da yapılır, taktıran arkadaşların deneyimleri de önemli tabi

Yanıtlama zamanı:

hele şu sustali anahtarı bir yaptirayim cc sonra da yapılır, taktıran arkadaşların deneyimleri de önemli tabi

sustalı için bu model uygunsa fiyatı da çok iyi

http://www.ebay.com/itm/New-Flip-Floding-Remote-Key-Case-Shell-For-Ford-Focus-C-Max-/400320456948?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d34f568f4&vxp=mtr

Ben Toyota, Sshoyong, Nissan ve Doblo için getirtip yapmıştım. Çok iyi oldular.

300TL ikinci el direksiyon dahil maliyet mi?

Direksiyon illa aynı model mi olmak zorunda mesela f3 direksiyonu yada mustang direksiyonu olabiliyor mu?

Ebayda birçok modeli var. direksiyonlu ve direksiyonsuz olanlar hatta alt yapısı olmayanlar için bile var.

ford focus cruise control

diye aratın.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.