Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fren Balatası Değişimi

Featured Replies

• Yanıt 116
  • Görüntüleme 42,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Sinek biniyoruz biz" bugün bu tabiri öğrendim, sakin usulca araba kullanmak demekmiş, yada böyle bişey    Bende bu aralar kendi rekorumu kıracağım sanırım, şehir içinde 620km yol gideceğim diyor b

• Motorcraft ya da Fomoco kullanılıyor, Erol'dan istetebilirsin, 140-150 civarındadır orijinal fiyatı, 50 TL'ye de takarlar, işin hallolur. Servise para kaptırılacak bir işlem değildir.  Orijinal parç

• Merhabalar.42.000km civarında yüksek süratlardeki firende aşırı titreme ve fren şişmesi sebebi ile bende servise balata değişimi için gittim.Banada yazdığın fiyata yakın bi rakam söylediler yetmedi bi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

ön sanırım ama arkaysa pistonu itmek için aparat lazım.

Evet ön balata. Bildiğim kadarıyla o aparat ön için de lazım, işkence dedikleri alet de iş görüyor. YouTube'da videoları var.

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Bedirhan Doğan yazdı:

Evet ön balata. Bildiğim kadarıyla o aparat ön için de lazım, işkence dedikleri alet de iş görüyor. YouTube'da videoları var.

önü herhangi bir şekilde itmeniz yeter, en kolayı kaliperi sökmeden tornavidayla itmek. arkayı döndürerek itmek gerekiyor, o yüzden aparat şart.

Yanıtlama zamanı:

İyi günler arkadaslar. Balatalarımı servis değiştirmem gerekiyor dedi. Bende serviste değiştirtmek istemedim fotograflarını çektim balataların. Sizce değiştirmem gerekiyor mu yoksa idare eder mi?

IMG_2841.JPG

IMG_2843.JPG

IMG_2844.JPG

Yanıtlama zamanı:

Değiştirmek gerekir. Bitmiş neredeyse , böyle parçalara önem vermek gerekir .

Yanıtlama zamanı:

Teşekür ederim. 50bine yakın yol yaptılar. Marka en iyi motorcraft diye anladım önceki konusmalardan ama siz hangi markayı önerirsiniz acaba

--10 dakika sonra eklendi--

Arabanın ilk balataları fabrika çıkışı balatalar yani benim bi şikayetim yoktu servis demese farketmezdim de heralde. 

Biraz etli olanlar ön balatalar arka balata biraz çok gitmiş neden acaba

Yanıtlama zamanı:

erol otomotivden arka balataları sipariş ettim 120 tl motocraft balata, 8 tl kargo, 30 tl işçilik toplamda 158 tl ye bitirdim işi, yetkili servisde olsa 300 tl, önleri 32 bin km de değiştirmiştim daha bi 10 bin giderleri vardı ama içim rahat etmezdi, arkaları 57 bin km de değiştim yenilere bakınca 3/1 oranında kalmıştı riske atmadım.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bosch balatası kullanan varmı acaba...

47500 geldi ve bu ay değiştirmek istiyorum. fiyatlarıda uygun geldi. 11 kasımda da kulanılacak hediye çekleri var. bakım yağını ve filtreleride almak istiyorum. kışlık lastikleri değiştirirkende özel serviste taktırırım diye düşündüm.

https://urun.n11.com/fren-balatasi/ford-focus-3-on-fren-balatasi-16-125-beygir-2011-bosch-P151495643

https://urun.n11.com/fren-balatasi/ford-focus-3-arka-fren-balatasi-16-125-beygir-2011-bosch-P151495834

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, M.Kayabaşı yazdı:

bosch balatası kullanan varmı acaba...

47500 geldi ve bu ay değiştirmek istiyorum. fiyatlarıda uygun geldi. 11 kasımda da kulanılacak hediye çekleri var. bakım yağını ve filtreleride almak istiyorum. kışlık lastikleri değiştirirkende özel serviste taktırırım diye düşündüm.

https://urun.n11.com/fren-balatasi/ford-focus-3-on-fren-balatasi-16-125-beygir-2011-bosch-P151495643

https://urun.n11.com/fren-balatasi/ford-focus-3-arka-fren-balatasi-16-125-beygir-2011-bosch-P151495834

https://www.focusclubtr.com/topic/10044-fren-diski-seçimi-ampül-seçimi-ve-yakıt-katkısı-hakkında/#comment-309594

Yanıtlama zamanı:

İlk iki resim arkalar sonraki resimler ön

balatalar. Balatalarin durumu hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum

IMG_20171107_184205.jpg

IMG_20171107_184216.jpg

IMG_20171107_184227.jpg

IMG_20171107_184118.jpg

M.Kayabaşı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben değersiz yorumu yazayım.

İlk fırsatta değiştirin.

Yeterince çalışmışlar, gençlere de fırsat verelim.

Not: Fren balatası taşıyıcı plakanın kalınlığının altına inmişse değişim zamanı yakın demektir;)

Yanıtlama zamanı:

Sizin her cumleniz değerli hocam. Cumartesi siparişleri verip değiştiriyorum balatalari.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.