Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 orada da göremeyeceksek( ki en abartılısı) saygı duymak gerekli(ki saygı duyamayacağım bi abartıda araç bildiğin kuşgillerden bi modifiyeye uğramış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Recep kardeşim kendince güzel olduguna inaniyosan hayırlı olsun ama allah iyiliğini versin bu ne modifiyede son noktoda yaşiyosun tebrikler bence tarzım degilsin yarısmasina sunalım arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Arabaya yazık olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Amma vurdunuz ha... Arkadaş özenmiş, hormonlu ve güçlü görünümlü bir araba arzulamış, yarış dünyasında benzerleri var. Uğraşmış, hem emek hem para harcamış ve burada paylaştığına göre beğendiği bir tasarım elde etmiş. Bana Pikes Peakte yarışan modifiye araçları anımsattı. Bu tür bir spor araca özenme varsa saygı duyarım, kullanışı pratik olur mu? Sanmam... Güvenli mi? Kuşkuluyum. Güzel mi? Zevk meselesi.... Ama sonuçta bir çaba var, onu da beğenmesek de takdir etmek lazım. Güvenliği ilgilendiren durum varsa da TüVTürk'e havale ediyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 ondan sonra dedim ki -aman tanrım ) zevk meselesi ama f3 e uygulanan en güzel modifiye st modifiyesi (şahsi kanaatim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Buraya foroğrafları koyduğuna göre yorum almak istiyorsun, umarım negatif yorumlarada hazırlıklısındır. Acaba iş bilmediğinden mi bu hale geldi araba yoksa hakikaten istediğin buydu ve bunu mu ortaya çıkardın bilemiyorum. Fakat beğenilecek biryeri yok açıkcası. Yazık olmuş harcanan emeğe ve paraya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 sök at gitsin diyecem yazık olacak sıkılınca yada bir yere sürtünce sen kendin çıkarırsın ben de pek olmadığına katılıyorum.daha güzel olabilir di Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap