Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Bende jant körlüğü oluştu, yani o kadar çok değişik jant gördük ki, hepsinin kendine has bir güzelliği var, seçmek çok zor, bir şey fark ettiği de yok sonuçta, birini biri diğerini başka biri beğeniyor, yani bu konu gereğinden fazla uzadı ve gereğinden fazla kafa yoruluyor. Hafif ve sağlam olsun yeter. Resimlerde sadece arka değil ön de çok yüksek duruyor, ama jantlar uymuş, tıpkı uyabilecek en az xxx farklı jant kadar... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Arkadaşlar elimde orjinal 17'' ford cmax jantı var, üzerindede 225 45 17 lassa phenoma lastik var. Kullanmıyorum depoda duruyor. Bir süre benim focusta kullandım, resmini koydum hatırlarsınız. İsteyen olursa verebilirim. Ben bu jantlardan ariyorum. Fiyat konusunda cazip olursa almak isterim. Fiyatini ozel mesajla belirtirseniz konusmak isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Tahir'in resmini eklediği jantların benim arabaya takılmış hali aşağıdaki resimlerde. Sizce nasıl duruyor? Tam olarak içime sinmeyen birşeyler var, arka leylek gibi ondan mı acaba? küçük duruyor gibi geldi bana. ahhh ahh şu mart bi geçsinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-c-max-orijinal-jant-18-inc-firat-otoda-151082516/detay Tee kaç zaman önce denemelik takmıştım. Selective mondeo janti, Erkan abi ilgilenebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Bu CAMt lar güzelmiş de sıkıyosa kaldırıma sürt. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Aktif ve 2000 tele verecek bir babayiğit bekliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 (düzenlendi) Aktif ve 2000 tele verecek bir babayiğit bekliyor... Uf! 2000TL ye neler neler yapılır dimi Şubat 4, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Ben olsam almam, Servet'in dediği gibi o paraya neler yapılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Pazarlik yapariz abi 1300 kadar yolu var baskan direk gidip 2000 vermiyecez yahu ordan resim alinti yapsana cepten resimleri goremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Bugün gittim yerinde inceledim Bildiğimiz S-max jantı bu yahu.boyamışlar sadece .ikinci el jant. hakkını yemeyelim ama boyanınca selectıv jantına benzemiş Şerefsiz sahibindene sıfır yazmış bir de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Bugün gittim yerinde inceledim Bildiğimiz S-max jantı bu yahu.boyamışlar sadece .ikinci el jant. hakkını yemeyelim ama boyanınca selectıv jantına benzemiş Erkan abi fotoğraflar gerçekse bunlar selective mondeo janti http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-2012-model-ford-mondeo-selective-2-0i-ecoboost-240-ps-152968522/detay Fotoğraftakilerden farkli bir jant mi gosterdiler sana acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 S-max farklı marka mıdır ? Ne fark ediyor görüntüsü aynı ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 S-Max Mondeo Amm çeşidi varmış bunların... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Oturdum hesapladım, 5 kollu spor paket jantları ve Nokian Zline lastikler bana göre "çüşşş" denecek fiyatlara geliyor. En güzeli oturayım oturduğum yerde dedim hakikaten. Lastiklerim eskiyene kadar eldekilerle devam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap