Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

"Yeni araç alacağım - İncelemelerim"

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sen işini bilirsin elbet ama bu hızla gidersen Kayseri ye geldiğimizde bizi bisikletle felan karşılayacaksın herhal :D

• Yanıt 230
  • Görüntüleme 43,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf'um, Bahsettiğin Mazda'yı aynı motor ile ben de test etmiştim ve hakkında yazdığın herşeyin altına imzamı atarım. Ancak ne olursa olsun Dizelden vazgeçme bu sefer. İ30 Hyundai'nin başarılı

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Yakubum.. F I gerçekten Ford un en prestijli modeliydi, hiç unutmam birgün iki emce konuşuyor biri damadından bahsederken "full Focus u var damadın" demişti yanındaki de "breh breh breh.." benzeri bir

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Kayseriden Tolga Bey gidip alır ozaman

Yanıtlama zamanı:

2 hafta önce vardı ya gardasum Rize cayellinde hemde 3.500 kmde :D oda bikac günde satıldı hemen.

Acelem yok aralığa kadar duruyum diyorum, hem belki iyi bir yilsonu kampanyası denk gelir gardasum:)

Bayram dönüşü arabayı al abi senle kayseriye kadar geleyim :D durmadan gitmiş olursun :D

Yanıtlama zamanı:

Bayram dönüşü arabayı al abi senle kayseriye kadar geleyim :D durmadan gitmiş olursun :D

Güzel olurdu daa :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sen işini bilirsin elbet ama bu hızla gidersen Kayseri ye geldiğimizde bizi bisikletle felan karşılayacaksın herhal :kop:

Sen arabayla gelmiycekmisin gardaşum zaten :D Pisiklete ne gerek var

Bayram dönüşü arabayı al abi senle kayseriye kadar geleyim :D durmadan gitmiş olursun ;)

Nerden alayım arabayı Yakup'um. Rize'deki satılmış da :D Ama alınca nerden istersen ordan geçeyim :D

Yanıtlama zamanı:

Gardaşum sen sanırım Hyundai i30 u alacaksın bu gidişle..

Bugün bir yerde denk geldi böyle gıcır gıcır, fena da değil hani ;)

Al da geldiğimde kapışırız, Ecoboost alma da ne alırsan al gel :kop:

Yanıtlama zamanı:

ya yusuf yeminle sen i30 al ben bu forumdan gidicem...ahada buraya yazıyom pes yani..ya..............

ohohooooooooooooooooooooo :kop:

Yanıtlama zamanı:

Yusufum çok düşünceli artık bu yüzden geç de yazmaya başladı :kop:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gardaşum İ30 beyaz renk güzel duruyor, geçen 1-2 tane gördüm baya tatlı duruyorlardı. Sürüşü çok zevkli, yol tutuşu gayet iyi ve focusa eşdeğer bu ikisi. İç mekan çok alımlı değil ama kullanılan malzeme ve işçilikte fena değil. Vites kolu büyük ve gıcık duruyor, era vites kolu gibi aynı ;) Kapı kapanışları tok değil. Donanım, performans, fiyat, kalite ve tasarım olarak genel manada iyi ve güzel araç ama arabanın bişeyi eksik gibi geliyor. Sanki güzel bir yemek yersin ama içinde tuzu yada baharatı eksiktir yada yavan bir tadı vardır. Aynen öyle geliyor bu araç. Gardaşum birde İ30 lara bi cihaz takılıyormuş 300 liraya 115 ps 140 oluyormuş. Tork da 300-320 arası bişeydi ama unuttum. Alırsam ondan takarım öyle kapuşuruk :D Alırım anahtarını bak :D:kop:

Birde genel sohbet bölümünde hyundai vidosuna yaptığım yorumu görmedin herhal gardaşum :D

Ancak kararımı verdim gibi arkadaşlar. %90 ihtimal 2.el F2,5 HB 2011 model maks. 30 binde Tdci tit karar verdim.

Ama bu kıstaslara göre aratınca en düşük 40 dan başlıyor, 49 hatta 52 yazanlar bile var :D

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı olsun diyeceğim son kez :kop:

Yanıtlama zamanı:

Fazla düşünmenin böyle de bir neticesi olabiliyor.

Şahsen kararsız kaldığım anlarda bir anda bıkıp "almıyorum ulen" dediğim olur :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.