Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Egzozdan Veya Motordan Gelen Garip Ses Ve Titreşim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese Merhabalar

Az önce 150 km lik bir yol yaptım ve geri dönüşte arabanın egzozu patlak gibi bir ses gelmeye başladı.Gaza hafif basınca değişik bir ses geliyor (hava kaçağı gibi tıslama sesi videoda mevcut). Pazar günü heryer kapalı olacak video çektim sizce sorun ne olabilir arabamda garip bir ses ve hafif bir titreme var.

Süleyman Altın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorun çıkmadı usta bakti bunlarda bu ses normal dedi arkaya ekstra susturucu ekledik biraz daha sessiz oldu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O nedir

Araca ekstra susturucu taktik usta sorun olmaz yeri var zaten bir onceki ksada burada susturucu vardi dedi bizde ekstra susturucu taktik ins sorun olmaz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok espri oldugunu anladim da ne oldugunu merak etmistim internetten baktim tsk

Yanıtlama zamanı:

Yok espri oldugunu anladim da ne oldugunu merak etmistim internetten baktim tsk

Yalnız gerçekten buna yakın bir ses var sizin araçta :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O sesi azaltt biraz :) bu arada focus 3 de kac susturucu var

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Su arkada tamponun altında gorunenden baska bir tane daha vardi bende simdi 2 oldu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bizim araçlarda kaç susturucu var?

Bana aracın sesi fazla geliyor azaltmak için çözüm arıyorum ve dün çokta araştıramadan egzoscuya güvendim son susturucu bu arabaya yetmiyor dedi araya bir susturucu daha ekledik sıkıntı yaratır mı?

Zaten yaptırmışsın artık çok geç diyen olabilir ama eğer büyük sorunlar çıkarma ihtimali varsa ilerde söktürebilirim 150 TL yi yedik derim.

Yanıtlama zamanı:

Vallahi ne diyeyim bilemedim, fabrikanın yaptığını beğenmeyip daha iyisini yapma iddiasında olan ustalar ülkemize has mı acaba?

+ Masraf

+ Belki bir miktar güç kaybı

+ Gereksiz ağırlık

Nerede yer buldu da monte etti onu da anlamadım.

Bu konu beni aşar...

Yanıtlama zamanı:

Benzinli Focus Egzost sistemi ... basit çizim. (sensör - sonda vs. karıştırmadan...) ... gerek duyulursa tam ölçek blueprint paylaşabilirim.

me.jpg

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Nerede yer buldu da monte etti onu da anlamadım.

Hocam sol arka tarafta yakıt deposunun solunda susturucu yeri var hatta eski kasada oradaymış susturucu. Birde daha öncede sordum ama bizim araçlarda normalde kaç susturucu var çünkü benim aracı ilk sahibi zaten egzos sistemiyle oynanmış dedi usta kaynak varmış belkide benim ekstra takıldı dediğim yerde zaten bir susturucu olup önceki sahibi iptal etmiş olabilir mi?

İnternette de çok aradım ama focusun alttan çekilmiş bir resmini bulamadım yada egzosu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.