Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2011 Ford Focus Otomatik Park Sistemi Bora Abinin Şeker Kırmızısı'nın Otomatik Park Sistemi Denemesini yaptık... İlk girmeye çalıştığımız yer gayet dar idi..Hatta burdan nasıl çıkartacaz gibi yorum yapmıştım aracı park ettikden sonra.. 2. park ettiğimiz yer biraz daha genişti..Şansımıza arkaya minübüsde geldi :D Neyse Buyrun Video.. Şeker Kırmızısı Resitaline Devam Etmek için Tıkla; 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2011 teşekkürler...cok güzel bir sedan coupe...harika park ediş..demekki işe yarayan bir özellik......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2011 teşekkürler...cok güzel bir sedan coupe...harika park ediş..demekki işe yarayan bir özellik......... Çok Güzel ya Kullanınca Çok Sevdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Harika Park edilen yer gerçekten dar gibiydi (keşke uzaktan çekim yapsaymışsınız) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Helal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Harika Park edilen yer gerçekten dar gibiydi (keşke uzaktan çekim yapsaymışsınız) +1 Filmde hemen çekilmiş bu arada yoksa orjinal cam mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 +1 Filmde hemen çekilmiş bu arada yoksa orjinal cam mı Orijinal Cam Fordcu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Maşallah..Keşke girdiğiniz yeride çekseymişsiniz... Edit:Bora abi bugün hiç internete girmedi..Arabının içindemiydi acep sabahtan akşama kadar.. :D Belki kızlar sonunda focuslanmıştır araca... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2011 Oy oy oy maşallah. Park edişine kurban, ne seker şey öyle maşallah. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.747414,35.466132 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Bugün arabamın üzerine dolu yağdı..Öldüm öldüm dirildim bişey oldu diye....Araba kirlendiği için tam bişey olup olmadığını bilmiyorum henüz :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Ford Kaportasına Bişey olmaz kolay kolay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Birşey olmamıştır Abi,ferah tut yüreğini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Ankara dakilerden felaket haberi almadığımıza göre yağan dolu pek zarar veren türden değilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Geçen senelerde çok kötü bi dolu yağmıştı biçok aracın kaportası zarar görmüştü. Bu seferki inşallah öyle değildir. Şeker kırmızımızda bi hasar yok demi inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2011 Geçen senelerde çok kötü bi dolu yağmıştı biçok aracın kaportası zarar görmüştü. Bu seferki inşallah öyle değildir. Şeker kırmızımızda bi hasar yok demi inşallah. Valla üzeri damla damla ıslak hala bişey anlayamıyorumki,çamurlu diyede silemiyorum çizer falan ...Cuma günü Otokoça kontrole gidecek yıkayacaklar bir güzel hemde o zaman bakıcaz bişey varmı diye...Çok korktum ama dün yahu...Çekemeyen tipler vardı,onlarda neredeyse bayram edeceklerdi arabaya dolu yağıyor diye..Ne kadar kötü yürekli insanlar var arkadaşlar yaaa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap