Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yagmurda Camlardan Hicbirsey Goremiyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bugun biryere gitmem gerekti.ciktim yola yan dikiz aynalari ve arka cam ,yagmur damlalarini toplamis damlalar asagi akmiyor ,dogal olarak etrafi bulanik goruyorum .aksamlari arabanin isigi gozume gorunurse biliyorum ki arkada arac var .ama gunduz sollama cok zor oluyor.ben camlari yanlis mi siliyorum sizin ozel bi siviniz var mi ?
Resim ekleyemedim suan mobildeyim
Link seklinde buraya ekleyebilirim.

imageygl8n.jpg

Aydın Baran tarafından düzenlendi

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 14,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Servet Özkan,Hey sakin ol adamım... easy man, easy... senin sorunun ne biliyo musun? senin sorunun o lanet olasıca beyaz kıçın dostum     

• Dünyadaki birçok icadın üşengeçlikten kaynaklandığını varsayarsak zaten sonuca varırız. 20-30tl bişey kimyasal abicim ne uğraşıyosun Fekat ben dur kalk trafikte bile ısıtmaları açmadan kullanabiliyo

• Ben yağmurlu havalarda arabaya binince yan camları açıp hemen kapatıyorum silinmiş oluyor hareket halinde yan camlarda su durmuyor zaten ön cam da silecek var arkada silecek var Bu arada un

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tesekkur ederim

Yan aynalari nasil halledebilirim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Silebilirsin? Yok olmadı su tutturmayan nano kimyasallar var ondan sık?

Silebilirsin derken, 100 km yol yapilacak bir durumda her 10 dakikada 1 camlari mi sileyim :)

Yanıtlama zamanı:

Silebilirsin derken, 100 km yol yapilacak bir durumda her 10 dakikada 1 camlari mi sileyim :)

E silme o zaman? Sollama yaparkende çakılırsın bir yere?

Orda yağmur damlasının kalması demek durduğun manasına gelir. Öyle 100km lik bir yoldaysan dur kalk yapıyorsan acıların çocuğu olmuşun zaten silmek pek koymaz. Aksi taktirde durmadığını varsayarsak orası pek bi su almaz.

Ha yok işime gelmez diyosan ısıtmalı ayna alıvericen :) Pek bi işe yaramaz ama :)

Kimyasal kullanıcan o zaman?

Yanıtlama zamanı:

Yağmur kaydırıcı kullanabilirsin.Seyahat esnasında su akıp gidiyor.Aynalara da zaten seyahat esnasında yağğmurun vurması durmadığınız sürece biraz zor.Hareket etmeden aynaları silip yola çıkın sorun olmayacaktır.

Yanıtlama zamanı:

Ellesilmatik diyosun yani  :kıhkıh:  Valla ben de aynı dertten muzdaribim.. alamadık ısıtmalı aynası olan bi araba.. gerçi o da suda işe yarıyormu bilmiyorum.. 

Dünyadaki birçok icadın üşengeçlikten kaynaklandığını varsayarsak zaten sonuca varırız. 20-30tl bişey kimyasal abicim ne uğraşıyosun :)

Fekat ben dur kalk trafikte bile ısıtmaları açmadan kullanabiliyorum, hiç problemim olmadı. Demekki ya ben insanüstü bir varlığım yada arabalarımın bilmediğim özellikleri var :)

@Servet Özkan,Hey sakin ol adamım... easy man, easy... senin sorunun ne biliyo musun? senin sorunun o lanet olasıca beyaz kıçın dostum  :sopalık:  :muha:  :muha:

Birkaç aydır olmadığım kadar sakinnn bir okadar uçarı. Şimdi dağılabilirsiniz. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tsk ederim abiler

Rezistans arka camda ne kadar ise yarar bi test edeyim :)

Yanıtlama zamanı:

Tsk ederim abiler

Rezistans arka camda ne kadar ise yarar bi test edeyim :)

Arka cam rezistansı devreye alındığında yan aynalar ısıtmalı ise otm. olarak aynalarda ısınır ve üzerinde su kalmaz.

Yanıtlama zamanı:

Silebilirsin ne la. Sileceği bozulan arabada yolcu camından sarkıp ön camı manuel silen adamı önereydin direkt ko pilot olarak.

Yağmur kaydırıcı diye geçen zımbırtılardan hem aynaya hem yan camların aynaya doğru olan taraflarına uygulamak biraz işe yarayabilir. Aynalardaki rezistans standart zannediyordum ben de değilmiş demekki.

Dikiz aynanı daha sık kullanıp trafik takibi yapmaktan başka somut bir çare yok gibi görünmekte.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.