Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus28 Modifiye

Featured Replies

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 8,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• keyifle bin,n ama focus a hiç yakışmayacak kadar kötü dokunuşlar olmuş keşke o kadar parayı bu fiber tamponlara bağlayacağınıza gidip spor paket eklerinden alsaydınız. o zaman tahminimce daha çok beğ

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Hiç de hoş bir yaklaşım olmamış, daha yapıcı olmanız gerekmez mi ? 

• Acikcasi ben de begenmedim.. Cogu kiside de begeni yerine dudak kivirma tepkisi yaratacagina eminim. Amacimiz heves kirmak, ukalalik yapmak degil elbette ancak sordugunuza gore gelecek cevaplari da go

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Acikcasi ben de begenmedim.. Cogu kiside de begeni yerine dudak kivirma tepkisi yaratacagina eminim. Amacimiz heves kirmak, ukalalik yapmak degil elbette ancak sordugunuza gore gelecek cevaplari da goze almissinizdir umarim :)

Bu arada dusuncelerimizi soylemekte elbette ozguruz ama bunu karsidakini kirmadan soyleyebilmek bir sanattir. Lafin kafasini gozunu kirarak dan dun soylemek isin en kolayi. Yok eger kabul etmiyorsak, ben diyecegimi derim arkadas diye israr ederseniz size gelen her elestiriye de laf yetistirmeye calismamak gerekir, sizin oldugu gibi baskalarinin da dusuncesini bam güm soyleme hakki var degil mi?

Not: son paragrafin konunun asli veya konuyu acan ile alakasi yoktur.

Yanıtlama zamanı:

Bence arkadan ve yanda bakıldığında Çok iyi olmuş ama öndeki o karlık hiç olmamış o olmasa süper olacakmış..

Yanıtlama zamanı:

Sahibinden.yaa vs Sitelerde. Satişlari yok Daha Doğrusu Türkiyede Nadir Bulunuyordur Yurt Dişindan Getirilebilir Ancak Maliyeti Cok yüksek Diye Biliyorum

sahibinden.com var piraz pahalı... 

ancak otoaksesuar.com uygun. spor paket parçalarının hepsi var

Spor paket eklerini nereden bulabılırız acaba

www.otoaksesuar.com iyi geldi bence

bence de ikisi ayrı kavramlar beğenmedim demek ayrı berbat ayrı. ...ben beğenmedim demedim berbat dedim..kimseye hakaret etmedik yapılan uygulamanin nasil olduğunu yazdım bana göre .beğenmemenin ötesinde birsey benim yorumum

sayın meslektaşım uzatma istersen.. kırma kimseyi bence

1.si 

http://www.otoaksesuar.com/urunara?search=true&srchtxt=focus

2.si

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2012-ford-focus-3-body-kit-komple-set-focus-tamponlar-ankara-150610629/detay

ikisi de spor paket ekleri....

Ayrıca bu araçta jantlar on numaraaaaaa

Yanıtlama zamanı:

Şu tamponlar bundan 10 sene önce yapılmış olsaydı mükemmel olurdu zira abartı body kitler fast and furious ve nfs underground zamanında kaldı :)

Şuan trend sadelik ve şıklık yönünde ki böylesi kesinlikle çok iyi.

Yanıtlama zamanı:

sahibinden.com var piraz pahalı... 

ancak otoaksesuar.com uygun. spor paket parçalarının hepsi var

www.otoaksesuar.com iyi geldi bence

sayın meslektaşım uzatma istersen.. kırma kimseyi bence

1.si 

http://www.otoaksesuar.com/urunara?search=true&srchtxt=focus

2.si

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2012-ford-focus-3-body-kit-komple-set-focus-tamponlar-ankara-150610629/detay

ikisi de spor paket ekleri....

Ayrıca bu araçta jantlar on numaraaaaaa

otoaksesuardakini bilmem ama sahibinden deki fotoğraflar orjinal plastik parçanın fotoları, fiber o kadar iyi durmuyor gerçekte.

Yanıtlama zamanı:

otoaksesuardakini bilmem ama sahibinden deki fotoğraflar orjinal plastik parçanın fotoları, fiber o kadar iyi durmuyor gerçekte.

sanki ikisi de aynı... sahibinden dekiler de kendi imalatıymıs

Yanıtlama zamanı:

Jant haricini begenmedim ben.Abarti olmus.

Yanıtlama zamanı:

sanki ikisi de aynı... sahibinden dekiler de kendi imalatıymıs

Çok kaliteli fiberle belki aynı görüntü yakalanır olun bilemem ama sahibindendekinin uygulanmış halini gördüm alakası yok. Hatta bi ara ilandada vardı. Taksiye uygulamışlar.
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaslar her iki üründe fiber malzemedir bilginiz olsun

acaba bu sport pakettekı ızgaraları nereden bulabılırız?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

post-7896-0-60829900-1423043402_thumb.jppost-7896-0-38736300-1423043446_thumb.jp

Fotolar Düşük Megapixserle Cekilmiştir 

Jantlari Alıcı Olursa Verebilirim Detay İcin Mesaj Atabilirsiniz 18 İnç 5x108

Recep Topal tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.