Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Halil Gürsoylar

Üye
  • Toplam İleti

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Halil Gürsoylar tarafından yazılan her şey

  1. ben de almıştım fakat arkada st eki olunca olmamıştı.
  2. cok guzel Olmus ben kapıları kırmızı yapacağım resim atarım. Ayrıntılı kapı kapı fotoğraf atsaniz.:)
  3. bu ledler kenardaki orjinal değil mi? fotograf atsanız ben de düşünüyorum da... teşekkürler
  4. gardeslik st difüzörü taktuktan sonra nasıl oldu? alttan bir fotgraf paylasırsan bir de susturucu iptali ile olusan sesi çooook merak ediyorum. paylaşbilir misin?
  5. bundan alacaksanız beraber alalım :))
  6. coooook aldım çok :))) siz ne alacaksınız linkpaylaşın değerlendrelim
  7. internet subesinde kendi kredi kartınıza tanımlı ksarttır sanal kart. limitini kendiniz belirlersiniz. kullanır kullanmaz limit sıfırlanabilir.
  8. sanal kartla alışveriş edin. gittigidiyor gibi n11 gibi güvenilir. sadce kargo suresi uzun
  9. ben de aldım bundan emme gercekten soket nerde fotograf mümkün mü? whatspp olursa daa ii olur özelden attım
  10. ACİL MARŞBİYELLER BOYANSIN BEYA:) ACİL MARŞBİYELLER BOYANSIN BEYA:)
  11. bir de balpeteği modelini getirseniz?
  12. zannetmiyom elo olmaz gibi... aliexpressden getirteceğim bakalım....
  13. dısarda akuden de denedik olmadı. sanırım 2dk değil 5-10 sn de kapanıyor. yine sanırım ısınır ısınmaz devre kesiyor. bu aliexpressdeki devre mi yoksa elo gündüz farı rolesi mi işmizi görür bilemedim. ustamla ölçtük çıkısını 15v tu ayrıca direk baglayınca da cok körez yanıyor.
  14. Birisi de bu gündüz ledlerinden hediye etti. Lakin bu kutu çalışmıyor. ledler çalısıyor. 2dk sonra sönüyor. kutu arızalı. elinde olan ya da çözüm öneriniz var mdr? Bir de bu(asagıdaki aliexpress) çözüm müdür? çok sağolun... kutuyu bulmasam da ihtiyacı olan birine de verebilrim maksat işe yarasın ya bana ya da baskasına http://www.aliexpress.com/item/New-Car-led-DRL-Relay-Daytime-Running-Light-Relay-Harness-Auto-Car-Controller-On-Off-Switch/1298468274.html
  15. bnimki de 2013 ama böyle bişey cıkmıyor... neden ki nerde ki ecomode başlığı nasıl cıkartılıyor kı bu
  16. bizde sadece 5 yapraklı yonca var. kaç model arac bu?
  17. sanki ikisi de aynı... sahibinden dekiler de kendi imalatıymıs
  18. sahibinden.com var piraz pahalı... ancak otoaksesuar.com uygun. spor paket parçalarının hepsi var www.otoaksesuar.com iyi geldi bence sayın meslektaşım uzatma istersen.. kırma kimseyi bence 1.si http://www.otoaksesuar.com/urunara?search=true&srchtxt=focus 2.si http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2012-ford-focus-3-body-kit-komple-set-focus-tamponlar-ankara-150610629/detay ikisi de spor paket ekleri.... Ayrıca bu araçta jantlar on numaraaaaaa
  19. o kadar basit ki sadece 1 tornavida yeterli.. (:
  20. Yeni focus sahibi olduk sayılır. Heyecan var tabi. Hayalde bi focus var. Onun için bu parçaları en uygun nasıl bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 1) Spor paketteki ön ek ve marşbiyeller. St tamponu sevemedim. 2) Egsozu komple değil de sadece ucunu bulabilsek daha iyi olur diye düşündüm. sıradaki kötü olmuş tabi. 3)St difüzör iyi olur sanırım. Onu da aldık sayılır. Metin abi sağolsun. 4)Spor paketteki bal peteği ızgaralar. Ortasını buldum ama yandaki üçgen kapakları bulamıyorum. Birisi çıkardıysa verse keşke .... 5) Son olarak da çoook daha ileride bu süper olur diye düşünüyorum.(woofer) Bu parçalar hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Modifiye ile alakalı siz değerli kardeşlerin fikirleri önemli..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.