Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akü Biter Mi ? Niye Yapar ? Anahtar Tespit Edilemedi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba 1 saat kadar önce arabayi yikatmaya gittim. Anahtar cebimdeydi adam çalıştırmaya çalıştı tabi çalışmadı gittim anahtari verdim oyle çalıştı ama bi 10 saniye durdu adam beceremedi heralde. Sonra arabayi çalıştırdım geldim eve parkettim ekranda Fordkey free anahtar tespit edilemedi yazdı. İndim kitledim arabayi ekran normalde kapaniyor ama kapanmadi. Sonra eve çıktım yarim saat sonra indim hala açık ekran. Normalde benim subwooferin mavi bir ışığı var o da yanıyor kitledikten 15 dk sonra kapaniyor ışığı heralde araba 15 dk sonra kapatıyor elektrik sistemini. Neyse ekran açık hala sabah ilk iş gidicem servise ama merak ettim akü biter mi ve neden olur

05b7f6111fa827c02eb19a898c92afd9.jpg

f3ac84755ca1f29f2a17a6ad2871e7bf.jpg

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 12,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri bugün hiç gitme aracın yanına anlasın hatasını[emoji2][emoji2][emoji2]

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Geldim şimdi. Söktüler +yi ekran söndü. Resetleme yapacaklarmış takviye kablosuyla Halloldu Tabi resetlemeyle ortalama yakıt. Ses ayarlarim saat tarih herşey gitti birde camlar için bir kere bas

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eto biter, akü bitmez.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Gösterge sapıtırsa ilk iş Aydın abinin dediği gibi kutup başlarını söküp takmak. Sonrasında düzelmezse ya da tekrarlarsa servise gidebilirsin. Büyük ihtimalle onlar da bir sorun bulamayacaklar, güncelleme varsa yapacaklar, senin subwoofer'a çamur atacaklar.

Tabi arıza kodu neyim oluşmuş da olabilir :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hala mı mls yahu bu gösterge Sabri :wacko:

Kutup başını sök tak diyeceğim tek aklıma gelen bu, kapat aç gibi bişey yani :D

Aynen abi ya anlattım o kadar izmirde bi abim var o yaptırdı falan yeltenmediler.

Kutup başını sök tak benimde aklıma geldi ama cesaret edemedim simdi

Gösterge sapıtırsa ilk iş Aydın abinin dediği gibi kutup başlarını söküp takmak. Sonrasında düzelmezse ya da tekrarlarsa servise gidebilirsin. Büyük ihtimalle onlar da bir sorun bulamayacaklar, güncelleme varsa yapacaklar, senin subwoofer'a çamur atacaklar.

Tabi arıza kodu neyim oluşmuş da olabilir :)

Kapa aç yaptım arabayi ama yemedi :D
Yanıtlama zamanı:

Aynen abi ya anlattım o kadar izmirde bi abim var o yaptırdı falan yeltenmediler.

Kutup başını sök tak benimde aklıma geldi ama cesaret edemedim simdi

Bir tık yapacaklar yahu sadece bir tık, ben kendim söylemeden halletmişti servis.

Ozan bırak KM aypmayı; mil kara mili deniz mili ışık hızı bile yapar o göstergeyi aslında  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir tık yapacaklar yahu sadece bir tık, ben kendim söylemeden halletmişti servis.

Ozan bırak KM aypmayı; mil kara mili deniz mili ışık hızı bile yapar o göstergeyi aslında :kıhkıh:

:D valla 16 kasımda Ozan gelsin yandı zaten herkesden 5 lira alsa zengin olur

Akü bitmez umarım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir yerden bir plak filan bul, yeni hobisini rüşvet olarak kullan ona karşı :kıhkıh:

Evde birden fazla araba varsa akü kablosu alıp at bagaja derim ben ne olur ne olmaz.

Bende bir tek bu var ama kuzenimin hediyesi veremem :D

f4698aa30f7fab4a2b85be83cca5a329.jpg

Yanıtlama zamanı:

:D valla 16 kasımda Ozan gelsin yandı zaten herkesden 5 lira alsa zengin olur

Akü bitmez umarım

16 kasım zaten iptal oldu, gelebilirsem bu hafta sonu gelicem. Gelirsem, cuma acıbademe gelirsen bakarız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

16 kasım zaten iptal oldu, gelebilirsem bu hafta sonu gelicem. Gelirsem, cuma acıbademe gelirsen bakarız.

Valla "mls"yi km yapabilirsen sevinirim
Yanıtlama zamanı:

Bu sonradan takma ekranlarda kilitlenme olayı oluyor. Bende 2-3 ayda bir yapıyor.

Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor, ancak bu süreyi asla ölçmedim. 

Olasıdır ki sabah gittiğinde düzelmiş olacak.

Akü ise bitmez nihayetinde cep telefonu bataryası değil bu...

Yanıtlama zamanı:

Bu sonradan takma ekranlarda kilitlenme olayı oluyor. Bende 2-3 ayda bir yapıyor.

Cem abi program güncelleme yaptırdın mı hiç? Ben ekranı taktıralı 1 yıl oldu, şu ana kadar bir sorun gözlemlemedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende de ilk defa oldu bi gerildim. Birazdan iniyorum aşağıya bakalim bence hala açık olacak
Yanıtlama zamanı:

Bende de ilk defa oldu bi gerildim. Birazdan iniyorum aşağıya bakalim bence hala açık olacak

Sabri bugün hiç gitme aracın yanına anlasın hatasını[emoji2][emoji2][emoji2]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.