Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271002 Merhaba 1 saat kadar önce arabayi yikatmaya gittim. Anahtar cebimdeydi adam çalıştırmaya çalıştı tabi çalışmadı gittim anahtari verdim oyle çalıştı ama bi 10 saniye durdu adam beceremedi heralde. Sonra arabayi çalıştırdım geldim eve parkettim ekranda Fordkey free anahtar tespit edilemedi yazdı. İndim kitledim arabayi ekran normalde kapaniyor ama kapanmadi. Sonra eve çıktım yarim saat sonra indim hala açık ekran. Normalde benim subwooferin mavi bir ışığı var o da yanıyor kitledikten 15 dk sonra kapaniyor ışığı heralde araba 15 dk sonra kapatıyor elektrik sistemini. Neyse ekran açık hala sabah ilk iş gidicem servise ama merak ettim akü biter mi ve neden olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271003 Hala mı mls yahu bu gösterge Sabri Kutup başını sök tak diyeceğim tek aklıma gelen bu, kapat aç gibi bişey yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271005 Gösterge sapıtırsa ilk iş Aydın abinin dediği gibi kutup başlarını söküp takmak. Sonrasında düzelmezse ya da tekrarlarsa servise gidebilirsin. Büyük ihtimalle onlar da bir sorun bulamayacaklar, güncelleme varsa yapacaklar, senin subwoofer'a çamur atacaklar. Tabi arıza kodu neyim oluşmuş da olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl Yazar comment_271006 Hala mı mls yahu bu gösterge Sabri Kutup başını sök tak diyeceğim tek aklıma gelen bu, kapat aç gibi bişey yani Aynen abi ya anlattım o kadar izmirde bi abim var o yaptırdı falan yeltenmediler. Kutup başını sök tak benimde aklıma geldi ama cesaret edemedim simdi Gösterge sapıtırsa ilk iş Aydın abinin dediği gibi kutup başlarını söküp takmak. Sonrasında düzelmezse ya da tekrarlarsa servise gidebilirsin. Büyük ihtimalle onlar da bir sorun bulamayacaklar, güncelleme varsa yapacaklar, senin subwoofer'a çamur atacaklar. Tabi arıza kodu neyim oluşmuş da olabilir Kapa aç yaptım arabayi ama yemedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271007 Aynen abi ya anlattım o kadar izmirde bi abim var o yaptırdı falan yeltenmediler. Kutup başını sök tak benimde aklıma geldi ama cesaret edemedim simdi Bir tık yapacaklar yahu sadece bir tık, ben kendim söylemeden halletmişti servis. Ozan bırak KM aypmayı; mil kara mili deniz mili ışık hızı bile yapar o göstergeyi aslında Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl Yazar comment_271009 Bir tık yapacaklar yahu sadece bir tık, ben kendim söylemeden halletmişti servis. Ozan bırak KM aypmayı; mil kara mili deniz mili ışık hızı bile yapar o göstergeyi aslında valla 16 kasımda Ozan gelsin yandı zaten herkesden 5 lira alsa zengin olur Akü bitmez umarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271021 Bir yerden bir plak filan bul, yeni hobisini rüşvet olarak kullan ona karşı Evde birden fazla araba varsa akü kablosu alıp at bagaja derim ben ne olur ne olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl Yazar comment_271027 Bir yerden bir plak filan bul, yeni hobisini rüşvet olarak kullan ona karşı Evde birden fazla araba varsa akü kablosu alıp at bagaja derim ben ne olur ne olmaz. Bende bir tek bu var ama kuzenimin hediyesi veremem Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271029 valla 16 kasımda Ozan gelsin yandı zaten herkesden 5 lira alsa zengin olur Akü bitmez umarım 16 kasım zaten iptal oldu, gelebilirsem bu hafta sonu gelicem. Gelirsem, cuma acıbademe gelirsen bakarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl Yazar comment_271033 16 kasım zaten iptal oldu, gelebilirsem bu hafta sonu gelicem. Gelirsem, cuma acıbademe gelirsen bakarız. Valla "mls"yi km yapabilirsen sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201411 yıl comment_271034 Valla "mls"yi km yapabilirsen sevinirim geleceğim kesinleşince dürterim, ama yapabilirmiyim bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271035 Bu sonradan takma ekranlarda kilitlenme olayı oluyor. Bende 2-3 ayda bir yapıyor. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor, ancak bu süreyi asla ölçmedim. Olasıdır ki sabah gittiğinde düzelmiş olacak. Akü ise bitmez nihayetinde cep telefonu bataryası değil bu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271042 Bu sonradan takma ekranlarda kilitlenme olayı oluyor. Bende 2-3 ayda bir yapıyor. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor, ancak bu süreyi asla ölçmedim. Olasıdır ki sabah gittiğinde düzelmiş olacak. Akü ise bitmez nihayetinde cep telefonu bataryası değil bu... Cem abi program güncelleme yaptırdın mı hiç? Ben ekranı taktıralı 1 yıl oldu, şu ana kadar bir sorun gözlemlemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl Yazar comment_271049 Bu sonradan takma ekranlarda kilitlenme olayı oluyor. Bende 2-3 ayda bir yapıyor. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor, ancak bu süreyi asla ölçmedim. Olasıdır ki sabah gittiğinde düzelmiş olacak. Akü ise bitmez nihayetinde cep telefonu bataryası değil bu... Bende de ilk defa oldu bi gerildim. Birazdan iniyorum aşağıya bakalim bence hala açık olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271061 Bende de ilk defa oldu bi gerildim. Birazdan iniyorum aşağıya bakalim bence hala açık olacak Sabri bugün hiç gitme aracın yanına anlasın hatasını[emoji2][emoji2][emoji2] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın