Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl comment_25245 bit bakem neler gelmiş görelim yakubun gözüyle........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25247 bit bakem neler gelmiş görelim yakubun gözüyle........ Direk Fuar'a giderim diye yanıma nerdeyse eşya almadım ya Stand felan kalktıysa acayip bozulurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl comment_25248 aradım şimdi onur konugu olarak lanse ettim...ford ceosunun oglu gelicek diye..bekliyorlar...seni git bakem... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25252 aradım şimdi onur konugu olarak lanse ettim...ford ceosunun oglu gelicek diye..bekliyorlar...seni git bakem... Bu süper oldu teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25257 Yakubum İstanbula yağmur getirdin ya Daha gelmedim ama bereketdir, yağsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25272 Fuardan Ford satış yetkilisi Efe Bey ile arabadayiz beni de bırakacak sagolsun... Touch i çektim biraz konuştuk.. Eve gidince eklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl comment_25278 yakup abi ne yaptın vardın mı?İyice merak etmeye başladım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25281 yakup abi ne yaptın vardın mı?İyice merak etmeye başladım.. Yukarda yazdım ya gittim dokundum eve donüyorum .. Evden yazarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl comment_25283 Yukarda yazdım ya gittim dokundum eve donüyorum .. Evden yazarım Bende ne zaman varacaksın vardın mı diye sordum..Neyse varınca atarsın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25286 Buyrun Resimler...Aceleyle çektim ilk resimleri sonra detaylandırırım diye ama sonra da Efe Bey'e rastladım önceki Fuar'dan tanışmışlığımız vardı..Muhabbet ederken kendimi onun aracında buldum Beni bıraktı eve kadar sağolsun..Tekrar Teşekkür Ederim Üye olurum demişti Okur Sanırım Resimler bunlar arkadaşlar..Videolarda gelecek.. Öncelikle bu araç tanıtım için özel üretim 3 adet mevcut Dünya'da...Avrupa için yapılmış özetle..Biliyorsunuz ki cenova Fuarından sonra sunulması planlanıyor.. Şuan gelen araçta Türkçe Denetim yok..İngilizce olarak test etmiş olduk kısaca..Bende bir iki dokundum geldim işte Telefonda ki mesajları okuyor (videoda var) Navigasyon yönetimi var..Telefon klima..internet..Tüm özellikler.. Araç bununla daha güzel gözüküyor..Jantlar da biliyorsunuz lansman jantı..10 Numara Bu Hali ile... :nazar: Not: Ayrıca gelen araçda sürücü Destek Paketleri de vardı Sistem Temmuz 2013'de Focus'a gelecek, Türkiye'ye ise YENİ B-MAX (sync) ile ilk girişi yapacak.. Sony sistemi ve Sürücü Asistanlarını bu yıl beklemeyin..2012 de gelebilir..Tarih yok kesin bilgi yok. Direksiyon önü yol bilgisayar ekranı sabit. Yeni üretim focuslar mini stepne ile gelecek. 2014 başında Yeni Mondeo yollarda olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25289 Video 1: Navigasyon Video 2: Cep Tel Mesaj Okuma Video 3: Müzik Kontrol Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl comment_25290 çok güzel hepsi...umarım Tr da görürüz teşekkürler emeğine..büyüksün...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl comment_25291 O ekran ne öyle hasta oldum resmen..Çok güzel olmuş eline koluna oraya giden ayaklarına sağlık.. Maşallah her şeyi yapabiliyor bu alet..Peki sordun mu yakup abi bunu ne zaman takmaya başlarlar...Gelmesi 2012'den sonrada(arac üstünde) 2012 ilk çeyrek sonu yada ikinci çeyrek başı takmaya başlarlar mı ki? Olmazsa söküp gelelim şu araçtan.. Gece bi baskın aracı kaçır gel iş tamam.. :D Yedek anahtarı alıp geleydin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201114 yıl Yazar comment_25292 çok güzel hepsi...umarım Tr da görürüz teşekkürler emeğine..büyüksün...... Hepimiz Öyle Umarım Değmiştir. O ekran ne öyle hasta oldum resmen..Çok güzel olmuş eline koluna oraya giden ayaklarına sağlık.. Maşallah her şeyi yapabiliyor bu alet..Peki sordun mu yakup abi bunu ne zaman takmaya başlarlar...Gelmesi 2012'den sonrada(arac üstünde) 2012 ilk çeyrek sonu yada ikinci çeyrek başı takmaya başlarlar mı ki? Olmazsa söküp gelelim şu araçtan.. Gece bi baskın aracı kaçır gel iş tamam.. :D Yedek anahtarı alıp geleydin.. :D Rica ederim Hasanım, onu sormadım ama sorarız zaten takılmaya başlanması çok mühim değil haberini duyarız elbet... En erken Nisan sonrası derim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın