Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324077 Ah bu baslik... Haklısın abi haklısın bişe demiyorum [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl Yazar comment_324108 Haklısın abi haklısın bişe demiyorum [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] Sadece bunu yazabildim... Mecalim yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201510 yıl comment_327230 Biraz göz önüne çıksın bu başlık,belki lazım olur... He bu arada lotodan totodan parayı vuran olursa diye; http://onedio.com/haber/parasi-neyse-verip-vatandasligini-alabileceginiz-23-ulke-268268?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327263 12 saat önce, Semih G. said: Biraz göz önüne çıksın bu başlık,belki lazım olur... He bu arada lotodan totodan parayı vuran olursa diye; http://onedio.com/haber/parasi-neyse-verip-vatandasligini-alabileceginiz-23-ulke-268268?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook O zaman bana müsade. Avusturya yolcusu kalmasın. Yani dilinizi burnunuza değdirebiliyorsanız başvurmaya değer. Ben değdiriyorum Aaaa para eksik kaldı, neyse onu bulunca düşünürüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330281 Evet beyler pasaportlarımızdaki imigrant visa süresi bugün itibari ile doldu Yani gidemedik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330283 11 dakika önce, H. Cenk said: Evet beyler pasaportlarımızdaki imigrant visa süresi bugün itibari ile doldu Yani gidemedik. İyi olmuş bu ülkenin sana ihtiyacı var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330284 16 dakika önce, H. Cenk said: Evet beyler pasaportlarımızdaki imigrant visa süresi bugün itibari ile doldu Yani gidemedik. mındar ettiniz güzelim greencard'ı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330285 @Mert Yürüyen Yoksa sen arabayı bunun için mi satıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330287 34 dakika önce, Ahmet A. said: @Mert Yürüyen Yoksa sen arabayı bunun için mi satıyorsun yok daha değil... başvurduk greencard'a ama o önümüzdeki sene belli olacak o zaman kimseye ses etmeden gidiciiiim özellikle doğan beye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330290 34 dakika önce, Ahmet A. said: @Mert Yürüyen Yoksa sen arabayı bunun için mi satıyorsun [emoji4] yok daha değil... başvurduk greencard'a ama o önümüzdeki sene belli olacak [emoji4] o zaman kimseye ses etmeden gidiciiiim özellikle doğan beye... Kurtulmak için o kadar bekleyemem. Kaçak felan git arkadaş. Biz pasaportunu gönderrik arkandan Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201510 yıl comment_330375 Adam gitcek ST alcak, biz niye göçmedik lan bu ülkeden diye ağzımız açık bakcaz. Ama tabi hız yaparken polise yakalanırsa mahkemeye filan çıkacak ehliyetine neyim el konulcak da öyle olsa bile canı sıkıldıkça pistte kurtlarını dökebileceği için yine dert etmeyecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl Yazar comment_376861 Gitmek mi zor kalmak mi... Su ortadogu denen dunyanin cop merkezine bakiyorum afedersiniz sktirolup gideyim diyorum ama cocuk olduktan sonra daha korkak oluyor insan onu anladim. Daha eehhh skerler diyip istifa bile edemiyorum, ulkeyi nereye terkediyorum adil mert korkusuz? Ayrica bu batakligi gidenler degil kalanlar kurtariyor, 15 temmuzda bunu gordum.. Dedigim gibi ne kadar defolup gitmek istesem de, ne kadar boktan olsa da ulke yine de bizim.. Simdilik boyle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376862 Gitme uçak biletleri pahalı zaten. Ama taksit yapıyolar bak haaa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376872 Ben de iyiden iyiye düşünüyorum ama giden arkadaşlarımın halini ve anlattıklarını görünce de açıkçası kalsam daha iyi olur diyorum kendi kendime... Ama o kadar düzensizlik,ahlaksızlık,hırsızlık var ki? Çalıştığım mesai ücretini dahi alamadığım,şikayet edemediğim,ettiğimde torpille ve adam sokma ile haksız çıktığım, üstüne damga yediğim bir ülkede yaşıyorum. İnsanımız haram yemeye,yedirmeye alışmış. Binbir türlü sistemi deneseniz de hiçbiri tutmaz çünkü sisteme uyacak adam sayısı çok az onlar da diğerlerinin arasında ya bizim gibi isyan edip susuyor ya da onlara ayak uyduruyor... Hangisine dilim dönüyor ki? Sadece çaresiz sıramızı bekliyoruz. Tatsız tutsuz şu hayatın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 20169 yıl Yazar comment_385114 Greencard başvuruları başlamış haberiniz olsun.. Amerika denen pisliğin içine gidilmez ama yine tercih meselesi tabi. Ekşisözlükten bazı başlıklar bu arada: markette yürüyüşü sebebiyle dövülen kadın türk kadını adam gibi ölmesini çok iyi bilir fatih medresesi'ne giden 4.5 yaşındaki kız çocuğu hastasıyla yarı çıplak selfie yapan hemşire ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı aleyna tilki yoğun bakımda yatan hastalarla dalga geçen hemşire öz kızlarına cinsel istismarda bulunan baba herkese iyi günler dilerim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın