Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 tebdir bizden takdir allahtan style veya titanium jantı gerçekten hoş ama lastikleri yeni aldığım için masrafa girmek istemedim. Alternatif yaratmakta eğlenceli iş 16' inç e uygun değil mi lastikler trend'te? Ben 205/55/16 diye biliyorum lastik ölçülerini trend'in. Yani ekstra lastik masrafın olmaz sadece jant'a para verirsin. 700-800'e var sanırım nette çıkma temiz jantlar. Titaniumlar daha pahalı 1000-1200 arası 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Akıllı Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 aynen 205/55/r16, zaten ekstra lastik masrafından bahsetmedim. lastikleri daha yeni aldığım için jant eksta masraf olur.Yoksa dediğiniz gibi jantlar lastiğe uyuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Cidden o taşlar niye var? kayıpta bi yere vurmasın diye örneğinide hatırlatayım istersen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 kayıpta bi yere vurmasın diye örneğinide hatırlatayım istersen "Tut ki" kaydı diyosun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 "Tut ki" kaydı diyosun Servetin çook eski aracı öyle bir kaçmıştı ya [emoji2][emoji2] onu diyor Ozan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Servetin çook eski aracı öyle bir kaçmıştı ya [emoji2][emoji2] onu diyor Ozan... Hatırladım da Ozancığım genelde bu gibi durumlarda "ne gerek var" derdi, ona gönderme yaptım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Astra J'lerin baz versiyonlarında da var sanırım o tarz jant kapağı mıdır,jant mıdır anlayamadım Kapağın güzeli jant'ı ile uyumlu kesilmiş olanıdır Focus 2.5 comfort'da felan vardı heralde.. Benim Astra J edition(baz versiyon) aynen o şekilde. İçteki sac jant, dıştaki kapak ile uyumlu kesilmiş aynı alaşım jant gibi duruyor ve birçok kişi de öyle sanıyor. Gayet de güzel duruyor bana göre. : Focus 2,5 lar da, trend-x donanımın da vardı Yakup bu şekilde kesilmiş jant ve kapaklar. Şekil olarak ta aynısı benim Astra'daki ile hatta. Sadece Focus 16", Astra 17" 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Benim Astra J edition(baz versiyon) aynen o şekilde. İçteki sac jant, dıştaki kapak ile uyumlu kesilmiş aynı alaşım jant gibi duruyor ve birçok kişi de öyle sanıyor. Gayet de güzel duruyor bana göre. : Focus 2,5 lar da, trend-x donanımın da vardı Yakup bu şekilde kesilmiş jant ve kapaklar. Şekil olarak ta aynısı benim Astra'daki ile hatta. Sadece Focus 16", Astra 17" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Benim Astra J edition(baz versiyon) aynen o şekilde. İçteki sac jant, dıştaki kapak ile uyumlu kesilmiş aynı alaşım jant gibi duruyor ve birçok kişi de öyle sanıyor. Gayet de güzel duruyor bana göre. : Focus 2,5 lar da, trend-x donanımın da vardı Yakup bu şekilde kesilmiş jant ve kapaklar. Şekil olarak ta aynısı benim Astra'daki ile hatta. Sadece Focus 16", Astra 17" vallaha ben de alaşım jant diye düşünüyordum.. ama çok güzel görünüyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Kapak işine girecek iseniz bence Mercedes BMW kapaklarına Bakın etiket olsun :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Eski kapaklara göre bi nebze iyi duruyor ama alaşım jantın verdiği tadı vermez yinede.. Sert bi çukura düşünce kırılma fırlayıp çıkma ihtimali var her nekadar çırt dediğimiz kelepçelerle tutturulsada. Bide bir tanesi fırlayıp farkına varmayıp kaybolunca komple takım alma derdi var[emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Replica trend x jant i bir sıkıntı çıkarırım araba.ben de ,değiştirmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap