Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ün Akü Bitti 540Tl Istiyorlar.

Featured Replies

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:

jelsiz akü aldım jelli çok pahalı,evet start stop lu aracım bakalım ilerki günlerde çalışacak mı

• Yanıt 114
  • Görüntüleme 34,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün Ford genel merkez aküyü garanti altına alıp değiştirmeyi kabul etti. Fordu bu tutumundan dolayı teşekkür ediyorum. Akünün türkiyede olmayıp yurtdışından gelmeside işin garip tarafı koskaca fordd

• http://www.hepsiburada.com/liste/inci-aku-nanogold-start-stop-ela-12v-65ah-620cca/productDetails.aspx?productId=otincia1006065&categoryId=60003762

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Mutlu bayisi bul, EFB.L2.63.060.A iste. 300 TL civarında bulursun.    Bir yıl önce 250'ye almıştım ve pek "Mutlu"yum...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

jelsiz akü aldım jelli çok pahalı,evet start stop lu aracım bakalım ilerki günlerde çalışacak mı

geri sayım başladı o zaman...

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, az evvel aracı çalıştırıp az ileri alıp stop ettim arka plakayı yapıştırmak için. işim bitti tekrar yerine almak için düğmeye bastım tık yok, basınca göstergenin ışıkları gidip geliyor. ilk çalıştırmamda hiç nazlanmadan çalışmıştı. en son pazar günü arabayı kullanmıştım, hatta c.tesi pazar full kullandım 120km civarı yol yapmıştım. hafta sonları kullanıyorum aracı sadece. 1 haftada akünün bitmesi garip geldi bana.

bulunduğum yerde yetkili servis yok, takviye ile çalıştırsam sorun olur mu?(start-stoplu akü)

Bu arada geçen motoru incelerken akünün üstünde aracın plakasının yazılmış olduğunu gördüm. sanırım önceki sahibinde şarja takılmış(aklıma bu geliyor yoksa niye yazılır aracın plakası)

araçta ekstra bi eklenti ses sistemi vs yok fabrikasyon donanımda, garanti kapsamında araç.

akü voltaj uyarısı falan veriyormu araç?

kalorifer fanı falan çalışıyor sorunsuz, led ışıklar falan yanıyor.

korna far denemedim daha fazla bitirmeyim diye.

şimdi takviyeyle aracı çalıştırsam servis sorun çıkarırmı?

aküyü garanti dışına çıkarırlar mı?

Özgür Yıldız tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

En son benim başıma akü sorunu geldi. Akü hiçbir ikaz vermedi. Hatta yol yardımı takviye ile çalıştırdılar. Böyle durumda takviye sorun olurmu diye sorduğumda kutuplar doğru olsun yeter dediler. Ama yinede garantiniz varsa yolyardımı arayıp yardım alabilirsiniz. Aracı kontrol ettirmenizi öneririm. Kaçak nedeniyle bitirmiş olabilir. Bir de telefonu video çekimi yaparken torpidoya koyun kapak kapandıktan sonra lamba sönmeme durumu olabiliyor. Aynı şekilde bagajda kontrol edilmeli. Takviye konusunda benim arabama yapıldı. Start stoplu aracım.

Yanıtlama zamanı:

Olcu aletim var olmadi yarin akuden mars anindaki voltaj degerini bi olcuyum. Mars aninda gosterge ekranin karariyor benzin ibresi sifira iniyor. Bunlar akunun bittigini cagristiriyor bana ama 10dk evvelinde 1 haftadir yatan arabayi calistirdim en ufak nazlanma olmadan calisti. Oda bi enteresan. Tek atimlik barut vardi onuda orda mi kullandi :) servis buyuk ihtimal sarj edip yollayacak beni. Normalde aku fren diski balatasi gibi garanti kapsami disi degildir heralde?

Prosedur nasil isliyor gelip aliyorlarmi cekiciyle araci? Kaskomda var ama kaskoyu kullanmayi dusunmuyorum

Yanıtlama zamanı:

Olcu aletim var olmadi yarin akuden mars anindaki voltaj degerini bi olcuyum. Mars aninda gosterge ekranin karariyor benzin ibresi sifira iniyor. Bunlar akunun bittigini cagristiriyor bana ama 10dk evvelinde 1 haftadir yatan arabayi calistirdim en ufak nazlanma olmadan calisti. Oda bi enteresan. Tek atimlik barut vardi onuda orda mi kullandi :) servis buyuk ihtimal sarj edip yollayacak beni. Normalde aku fren diski balatasi gibi garanti kapsami disi degildir heralde?

Prosedur nasil isliyor gelip aliyorlarmi cekiciyle araci? Kaskomda var ama kaskoyu kullanmayi dusunmuyorum

Arabalarımız aynı.Tan otoya gitmeni tavsiye ederim Erkan Dikici ustam çok yardımcı oldu bana.Eminim sorun çözülecektir.Garantideyse aracınız zaten aküyü sizi üzmeden değiştireceklerdir(akü öldüyse). Akünün neden boşaldığını tespit edip gerekeni yapacaktır.Bence siz müdahale etmeyin ve yolyardımı alın.Çünkü bir arıza var ise gelen ekip arızanın tespitini yaparak sizi zaten servise yönlendirip arıza belgesini kendisi siz gitmeden servise ulaştıracaktır ki aracı hareket ettirmenizin sakıncalı olduğu durum oluşmuş ise hemen çekici yardımıyla aracı servise alacaklardır.Ecoboost ve start stop lu aküler her yerde bulunmayabiliyor.3 gün kadar beklemek durumunda kaldım ben.Bu arada aracınıza sonradan takılan elektrikli bir cihaz oldu mu? Bende kaçak çıkmıştı ve takılan navigasyon cihazından olmuştu.Cihaz değiştirip sorunu gidermiştik.

Yanıtlama zamanı:

Pazar gunu yol yardim alabiliyormuyum acaba? Ben bilecikteyim suan yakinda eskisehirde var sadece servis. Arac tamamen orjinal. 1 ampul eklentisi bile yok. Araci alali 2 ay oluyor sadece hafta sonlari kullaniyorum o yuzden aku eyer iyi durumda degilse tamamen bosalmis olmasi olasi. Tabi dediginiz gibi baska herhangi bir sorun yoksa.

Yanıtlama zamanı:

Pazar gunu yol yardim alabiliyormuyum acaba? Ben bilecikteyim suan yakinda eskisehirde var sadece servis. Arac tamamen orjinal. 1 ampul eklentisi bile yok. Araci alali 2 ay oluyor sadece hafta sonlari kullaniyorum o yuzden aku eyer iyi durumda degilse tamamen bosalmis olmasi olasi. Tabi dediginiz gibi baska herhangi bir sorun yoksa.

7/24 ford yardım hattını arayabilirsiniz. Onlar gerekli bağlantıyı sağlayıp servise yönlendiriyorlar
Yanıtlama zamanı:

Benim akümdede aynısı olmuştu servis sarj etti aküde problem yok dendi start stop sarj ettikten sonra çalıştı sonra çalışmadı servise söyledim yapacak birşey yok dediler Ford'u aradım tekrar sarja koydular yine aynısı oldu derken garanti bitti start stop çalışmıyor gerekli şartlar olmasına rağmen ama ilgilenen olmadı bende boşverdim.

Yanıtlama zamanı:

Az önce aküyü ölçtüm marş öncesi 11.5v marş anında 5-6v lara iniyor. Bagaj ve torpido lambasını kamera ile test ettim problem yok. Ya başka biryerde kaçak var yada akü hakkın rahmetine kavuştu. Yol yardımı arayacağım şimdi

Yanıtlama zamanı:

Start stop aku sarz edilince kusursuz calisiyor, start stop u calismayan arkadaslar akulerini olctursunler mutlaka

Yanıtlama zamanı:

sabah yol yardımı aradım, durumu anlattım, eskişehirdeki servis personeliyle konferans şeklinde görüştürdüler ona da izah ettim durumu. usta aracın garantisinin olup olmadığını sordu, var diyince çekici yönlendirelim p.tesi aracı inceleyip size bilgi verelim dedi. yanlız yol yardım hattındaki bayan telefonu kapatmadan evvel kullanıcı hatasından kaynaklanan sorun olursa çekici masrafını karşılamanız gerekir diyip kapattı telefonu.

öğlen özel bir çekici gelip aracı alıp götürdü.

internette biraz araştırdım kafam karıştı, akü garanti kapsamına girmez diyen olmuş, akü boşalmasından dolayı servise çekiciyle giden araç için aküyü şarj edip sorun yok diyerek çekici parasını isteyen ford servisi olmuş.

nşallah böyle bi durumla karşılaşmam :(

telefonda görüştüğüm usta bana böyle bişeyden bahsetmedi, söyleseydi çekici istemezdim, takviye ile çalıştırıp kendimde götürebilirdim servise, sorunu yerinde görsünler istemiştim ama servis elemanı yerine özel çekici göndermişler.

garanti kapsamına giriyor olması lazım akünün araç haziran 2013 trafik çıkışlı 1.5 yılda akü bitmesi çok garip.

garantiden akü değişimi yaptıran oldu mu hiç aramızda?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.