Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293665 Evet bu can sıkıcı olayda sevindirici kısmı bu, hortumu da iyi buldun Serdar'ım... He yav şanslı adam bu tosun.İnş garantiyede girer bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293682 Hortumu Garantiden Değişti He yav şanslı adam bu tosun.İnş garantiyede girer bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293684 Hortumu Garantiden Değişti Çekiş arttımı yakıt azaldımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201511 yıl comment_293802 Hortumu Garantiden Değişti vay be bizdemi oraya gelsek servise, tedbir amaçlı neleri değiştiriyolarmış bi sormak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201511 yıl comment_293814 vay be bizdemi oraya gelsek servise, tedbir amaçlı neleri değiştiriyolarmış bi sormak lazım Yükle bir tırın üzerine gönder gelsin [emoji2][emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294147 Aynı problem 1.6 EB Mondeolardada var gibi görünüyor. Onların boruları şekil olarak farklı fakat anlaşışan yapısal problem ondada var. 1.6 EB Mondeo sahiplerinin dikkat etmesini öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294156 Ford bu hortumla işinde pek başarılı değil anlaşılan, bakın VW nasıl götürüyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201511 yıl comment_294831 Hazır soğutma suyundan yola çıkmışken dün yedek su haznesini değiştirdik. Eski hazne değişen borunun girdiği yerin altında bombeleşmiş ve iyicene incelmişti. Ne kadar dayanır bilemeyince risk almamak için komple değişti, Otosan'da 45 TL olunca hiç düşünmedim. EB'cular bir sonraki bakımda bunu da gündeme getirsin. Hoş bir Antalya'da sıcak yaşıyoruz ama gene de tedbir önermekte zarar yok. Vitesler de biraz sürtünmeli geçmeye başlamıştı, bu yüzden şanzıman yağını da değiştirdik, ilk günkü gibi oldu. Bu arada lastiği de vidalamışlar, sağolsun çocuklar onu da gördü ve onardı. Sevgili ustalarımla iki saat muhabbet de bonusu oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201511 yıl comment_297772 Hazır soğutma suyundan yola çıkmışken dün yedek su haznesini değiştirdik. Eski hazne değişen borunun girdiği yerin altında bombeleşmiş ve iyicene incelmişti. Ne kadar dayanır bilemeyince risk almamak için komple değişti, Otosan'da 45 TL olunca hiç düşünmedim. EB'cular bir sonraki bakımda bunu da gündeme getirsin. Hoş bir Antalya'da sıcak yaşıyoruz ama gene de tedbir önermekte zarar yok. Vitesler de biraz sürtünmeli geçmeye başlamıştı, bu yüzden şanzıman yağını da değiştirdik, ilk günkü gibi oldu. Bu arada lastiği de vidalamışlar, sağolsun çocuklar onu da gördü ve onardı. Sevgili ustalarımla iki saat muhabbet de bonusu oldu. Ben biliom o viteslerin neden biraz sürtünmeli geçtiğini Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201510 yıl comment_330621 Bugün bu değişimi bende yaptım ecoboost araciniz varsa ilk önce yapmanız gereken bu olmalı . Kendim değiştirdim. Er-ol otodan 65 tl'ye temin ettim. Kasım 19, 201510 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın