Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 100 Ps Powershift Test Sürüşü - Motor Sesi - İç & Dış Görünüm

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Daha uzun bir testini yapmak ümidi ile 2014 Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 100 Ps Powershift Test Sürüşü - Motor Sesi - İç & Dış Görünüm videosunu sizlere sunarım :)

Ford'un en minik ve teknolojik bebesi karşınızda!

Makyajdan kısa kısa bazı yerlerde bahsetmiştik onları yazmak yerine link veriyorum, merak isteyenler kaçırmasın :yeah:

Ayrıca eskiden çektiğim 1.0 eb ps ses videosu: 

Yanıtlama zamanı:

Bu aracın aynısını ben de kullandım.Konsol kısmı benim focustan daha sessiz geldi.Trim sesi duymadım araçta.

Yanıtlama zamanı:

Çekimdeki açıdan mıdır bilmiyorum ama bu araçta da konsol ile kapının birleşim yerinde estetik sorunlar var gibi,birde araç fazla mı küçük yoksa sürücü (Sanırım Çağatay bey)o şekilde mi kullanmayı tercih etmiş direksiyon simidi dizlere yapışmış gibi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onların hepsi ayarlanıyor. Ayrıca dizime yapışmıyor fakat ayarlamadım onunla uğraşmadım kısa süre süreceğim için.

Bunların hepsinden eminim çünkü yaklaşık  3000 km yaptım :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

yakup bey merhaba,

belliki arabayı beğenmişsiniz :) ben de bugun itibariyle aynı özelliklerdeki fiesta dan almış bulunuyorum, arabanın herşeyi mükemmel fakat arabayı alıp ewe dönüş yolunda farkettim ki sitede okuduğum şanzıman ses olayı benim arabamdada var.1-2-3. viteslerde bildiğiniz teneke sesi geliyor sol alttan ön tekerleğin ordan yani şanzımandan acayip moralim bozuldu. özene bezene aldığım arabama daha 50 km de ıken yazılım yada baska oynamalar yaptırmak istemiyorum haliyle. sitedeki konu başlıklarını da inceledim ama bu teneke sürtme sesi normal değil herhalde yada buna tamamen çözüm bulan bir kullanıcı var mı acaba teknik anlamda ne önerirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Konu hakkında maalesef tecrübem yok, nasıl bir ses olduğunu keşke duyabilsek. Yetkili servise gitmenizi önermekten başka birşey aklıma gelmiyor :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.