Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247448 Daha uzun bir testini yapmak ümidi ile 2014 Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 100 Ps Powershift Test Sürüşü - Motor Sesi - İç & Dış Görünüm videosunu sizlere sunarım Ford'un en minik ve teknolojik bebesi karşınızda! Makyajdan kısa kısa bazı yerlerde bahsetmiştik onları yazmak yerine link veriyorum, merak isteyenler kaçırmasın Ayrıca eskiden çektiğim 1.0 eb ps ses videosu: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247450 Çok beklettin ama sozumde durdum bende ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl Yazar comment_247451 sayende şu arabayı çok merak ediyorum Çok beklettin ama sozumde durdum bende ama Bu şekere diyecek pek bişey yok Güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247461 Bu aracın aynısını ben de kullandım.Konsol kısmı benim focustan daha sessiz geldi.Trim sesi duymadım araçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247516 Çekimdeki açıdan mıdır bilmiyorum ama bu araçta da konsol ile kapının birleşim yerinde estetik sorunlar var gibi,birde araç fazla mı küçük yoksa sürücü (Sanırım Çağatay bey)o şekilde mi kullanmayı tercih etmiş direksiyon simidi dizlere yapışmış gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl Yazar comment_247517 Onların hepsi ayarlanıyor. Ayrıca dizime yapışmıyor fakat ayarlamadım onunla uğraşmadım kısa süre süreceğim için. Bunların hepsinden eminim çünkü yaklaşık 3000 km yaptım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl comment_261277 yakup bey merhaba, belliki arabayı beğenmişsiniz ben de bugun itibariyle aynı özelliklerdeki fiesta dan almış bulunuyorum, arabanın herşeyi mükemmel fakat arabayı alıp ewe dönüş yolunda farkettim ki sitede okuduğum şanzıman ses olayı benim arabamdada var.1-2-3. viteslerde bildiğiniz teneke sesi geliyor sol alttan ön tekerleğin ordan yani şanzımandan acayip moralim bozuldu. özene bezene aldığım arabama daha 50 km de ıken yazılım yada baska oynamalar yaptırmak istemiyorum haliyle. sitedeki konu başlıklarını da inceledim ama bu teneke sürtme sesi normal değil herhalde yada buna tamamen çözüm bulan bir kullanıcı var mı acaba teknik anlamda ne önerirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl Yazar comment_261278 Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Konu hakkında maalesef tecrübem yok, nasıl bir ses olduğunu keşke duyabilsek. Yetkili servise gitmenizi önermekten başka birşey aklıma gelmiyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın