Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201412 yıl comment_246723 Başlıkta da denildiği gibi yeni direksiyon sistemi ekleniyor, daha eğlenceli ve manevralar artık daha kolay olacak. Ford'un Adaptif Direksiyonu - yeni nesil direksiyon teknolojisi - 12 ay içinde sunulabilir. Yeni teknoloji tüm hızlardaki hisliliği arttırır, tüm araçların kolay manevra yapmasına olanak sağlar ve sürüşü daha keyifli hale getirir. Tamamen direksiyon simidinin içinde muhafaza edilir, Ford'un yeni direksiyon teknolojisi tüm sürüş koşullarında sürücüleri yarar sağlayacak akıllı bir çözümdür. Sarım sayısı sabit değildir, sürücünün eylemi oranında değişir fakat geleneksel direksiyonda oran sabittir. Yukarda dediğim gibi hem sürücü tepkisi hem hız'a göre bu oran değişiyor. Düşük hızlarda, sıkışık bir park alanı veya manevralı yollarda daha az çevirme ile daha fazla yol alır. Yüksek hızlarda, direksiyon tepkisi optimize edilir, sürüşü daha düzgün ve hassas olur. Yani sürücünün daha rahat hissetmenize yardımcı olur ve zevkli hale getirir. Ford sistemi direksiyon içine yerleştirilmiş bir hassas kontrollü aktüatör -elektrikli motor ve dişli sistemi- ile yapıyor ek olarak direksiyon sisteminde değişiklik bulunmuyor. Sistem gelecek yıl kullanılmaya başlayacak.GÜNCELLEME: S-Max ve Galaxy ile başladı, EDGE ile 2016 yılında başlayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201412 yıl comment_246724 araç kullanmak gün geçtikçe sanallaşıyor eski tadi kalmıyor heryer sensör kablo insanla makina arasındaki duygusallık kalmadı kimse özgür değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201412 yıl comment_246729 park etme esnasında çok işe yarayacağına eminim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201412 yıl Yazar comment_246736 Videodaki araç mondeo mu? Evet o diyebiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201412 yıl comment_246758 bir mesajda vardı sanırım hondanın direksiyonu ktlnedi diye. eski aracımın eps si ilk üretimlerde hatalıydı bir sürü eranın direksiyonu kitlendi. bu direksiyonla fazla oynamamak lazım diye düşünüyorum. tamam adamlar herşeyin farkında ama malesef teori ile pratik her zaman bir biriyle örtüşmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201412 yıl comment_246775 umarım dizel-otm seçeneği geldiğinde bu direksiyon ile gelir. ilk siparişi ben verecem sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl comment_246937 Videoda sag taraftaki aracta elini kaldiriyor vatandas soldakinde hic birakmiyor simidi, pek saglikli test degil bence bizzat kullanmak lazim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl Yazar comment_246938 Videoda sag taraftaki aracta elini kaldiriyor vatandas soldakinde hic birakmiyor simidi, pek saglikli test degil bence bizzat kullanmak lazim Hocam iyi bakın, aradaki fark bariz ortada. Gayet sağlıklı ama tabi ki kendiniz de sürünüz Buarada bu sistemin benzeri FOCUS ST'de kullanılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl comment_246939 Hocam iyi bakın, aradaki fark bariz ortada. Gayet sağlıklı ama tabi ki kendiniz de sürünüz Buarada bu sistemin benzeri FOCUS ST'de kullanılıyor. pardon .Telefondan yanlış görmüşüm sonradan farkettim.Şimdi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl comment_246944 Yalnız bu işin eğlence kısmını anlamadım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201412 yıl Yazar comment_246949 Yalnız bu işin eğlence kısmını anlamadım ben Onu da araba ile eğlenmeyi bilenler anlar Focus 3'cüler anlamaz Şaka bir yana, tepki artarsa alacağın keyif de -Az hareket ile çok yol almak- artar ama bunları anlayamayan biri için yani hissiz tepkisiz direksiyon da ona zevk verebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl Yazar comment_320284 Edge ile yeni gösterimi. Video sonunda daha iyi anlaşılacağı gibi; direksiyon simidi ile direksiyon göbeğindeki fark sistemin ne kadar etkin olduğunu göstermekte Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl comment_320293 Bu sistemi 95 yılında mercedes sl 600 bizzat görmüştüm o günü unutamıyorum. Seyehaat ettiğim ilk ve son cabrio arabaydı arka bölümde oturuyorum gülmekten ağzımı kapatamıyordum çok mutluydum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın