Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford'dan İleri Teknoloji Direksiyon Geliyor! Daha Eğlenceli! Adaptif direksiyon sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Başlıkta da denildiği gibi yeni direksiyon sistemi ekleniyor, daha eğlenceli ve manevralar artık daha kolay olacak.

• Ford'un Adaptif Direksiyonu - yeni nesil direksiyon teknolojisi -  12 ay içinde sunulabilir.
  • Yeni teknoloji tüm hızlardaki hisliliği arttırır, tüm araçların kolay manevra yapmasına olanak sağlar ve sürüşü daha keyifli hale getirir.
  • Tamamen direksiyon simidinin içinde muhafaza edilir, Ford'un yeni direksiyon teknolojisi tüm sürüş koşullarında sürücüleri yarar sağlayacak akıllı bir çözümdür.
Sarım sayısı sabit değildir, sürücünün eylemi oranında değişir fakat geleneksel direksiyonda oran sabittir. Yukarda dediğim gibi hem sürücü tepkisi hem hız'a göre bu oran değişiyor.
Düşük hızlarda, sıkışık bir park alanı veya manevralı yollarda daha az çevirme ile daha fazla yol alır.

Yüksek hızlarda, direksiyon tepkisi optimize edilir, sürüşü daha düzgün ve hassas olur. Yani sürücünün daha rahat hissetmenize yardımcı olur ve zevkli hale getirir.

Ford sistemi direksiyon içine yerleştirilmiş bir hassas kontrollü aktüatör -elektrikli motor ve dişli sistemi- ile yapıyor ek olarak direksiyon sisteminde değişiklik bulunmuyor.

Sistem gelecek yıl kullanılmaya başlayacak.
GÜNCELLEME: S-Max ve Galaxy ile başladı, EDGE ile 2016 yılında başlayacak.

5Kq4U32.jpg

jfPN9H5.jpg
Yanıtlama zamanı:

araç kullanmak gün geçtikçe sanallaşıyor eski tadi kalmıyor heryer sensör kablo insanla makina arasındaki duygusallık kalmadı kimse özgür değil.  :sofeer:  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

park etme esnasında çok işe yarayacağına eminim. 

Yanıtlama zamanı:

bir mesajda vardı sanırım hondanın direksiyonu ktlnedi diye. eski aracımın eps si ilk üretimlerde hatalıydı bir sürü eranın direksiyonu kitlendi.

bu direksiyonla fazla oynamamak lazım diye düşünüyorum. tamam adamlar herşeyin farkında ama malesef teori ile pratik her zaman bir biriyle örtüşmüyor.

Yanıtlama zamanı:

umarım dizel-otm seçeneği geldiğinde bu direksiyon ile gelir. ilk siparişi ben verecem sanırım :D

Yanıtlama zamanı:

Park ederken büyük kolaylık...

Yanıtlama zamanı:

Videoda sag taraftaki aracta elini kaldiriyor vatandas soldakinde hic birakmiyor simidi, pek saglikli test degil bence bizzat kullanmak lazim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Videoda sag taraftaki aracta elini kaldiriyor vatandas soldakinde hic birakmiyor simidi, pek saglikli test degil bence bizzat kullanmak lazim

:D Hocam iyi bakın, aradaki fark bariz ortada. Gayet sağlıklı ama tabi ki kendiniz de sürünüz :)

Buarada bu sistemin benzeri FOCUS ST'de kullanılıyor.

Yanıtlama zamanı:

:D Hocam iyi bakın, aradaki fark bariz ortada. Gayet sağlıklı ama tabi ki kendiniz de sürünüz :)

Buarada bu sistemin benzeri FOCUS ST'de kullanılıyor.

pardon .Telefondan yanlış görmüşüm sonradan farkettim.Şimdi oldu  ^_^

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yalnız bu işin eğlence kısmını anlamadım ben :D

Onu da araba ile eğlenmeyi bilenler anlar :D Focus 3'cüler anlamaz :zha: Şaka bir yana, tepki artarsa alacağın keyif de -Az hareket ile çok yol almak- artar ama bunları anlayamayan biri için yani hissiz tepkisiz direksiyon da ona zevk verebilir :D

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Edge ile yeni gösterimi. 
Video sonunda daha iyi anlaşılacağı gibi; direksiyon simidi ile direksiyon göbeğindeki fark sistemin ne kadar etkin olduğunu göstermekte

Yanıtlama zamanı:

Bu sistemi 95 yılında mercedes sl 600 bizzat görmüştüm o günü unutamıyorum. Seyehaat ettiğim ilk ve son cabrio arabaydı arka bölümde oturuyorum gülmekten ağzımı kapatamıyordum çok mutluydum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.