Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl comment_239079 Oğuz eline emeğine sağlık, keyifle kullan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl Yazar comment_239083 Oğuz eline emeğine sağlık, keyifle kullan.. Teşekkürler abi.sağol... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl comment_239091 görünüş güzel güzel olmasına da bu tür üstten dikimlerin direksiyonu kalınlaştıracağını düşünüyorum.Açıkcası deri olacak diye kaba bir direksiyon simidi çevirmek istemem.Çıkma tercihim olur şahsen Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201412 yıl Yazar comment_239275 görünüş güzel güzel olmasına da bu tür üstten dikimlerin direksiyonu kalınlaştıracağını düşünüyorum.Açıkcası deri olacak diye kaba bir direksiyon simidi çevirmek istemem.Çıkma tercihim olur şahsen pek değişen bir şey olmadı.. derisi ince idi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201412 yıl comment_239356 Ankarada Döşemecioğlunda bundan daha kalitelisini daha iyi bir işçiliğe yaptırabilirsiniz. Tabi biraz daha pahalı ama gördüm ben. Direksiyon değiştirmekten daha iyi olabilir. Tabi yukarda yazılan fiyatlara yaklaşamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201412 yıl comment_239358 güzel olmuş,ellerinize sağlık..hele kendiniz yapınca tadı dahada güzel olmuştur..tebrikler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201412 yıl Yazar comment_239426 güzel olmuş güzel sürüşlerde kullanın sağolun teşekkürler.. güzel olmuş,ellerinize sağlık..hele kendiniz yapınca tadı dahada güzel olmuştur..tebrikler. tabiki siparişi işçiliği vs vs hepsi çok zevkli oluyor..teşekkürler.. Ankarada Döşemecioğlunda bundan daha kalitelisini daha iyi bir işçiliğe yaptırabilirsiniz. Tabi biraz daha pahalı ama gördüm ben. Direksiyon değiştirmekten daha iyi olabilir. Tabi yukarda yazılan fiyatlara yaklaşamaz. Ankaradakiler için uygun olabilir ama bize oralar uzak kendi çapımızda yaptık..fiyatı da uygun tabii. Nisan 25, 201412 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201511 yıl comment_302618 bende tr.aliexpres.com adresinden aldım 40 günde geldi. montajını kendim yaptım çokda şık oldu aracım style paket deri direksiyon değildi orjinalinden daha iyi oldu gibi sanki Mayıs 2, 201511 yıl Serdar Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201511 yıl comment_302620 Güzel günlerde kullanın, çok güzel olmuş... Mayıs 2, 201511 yıl M.Özdemir GÖKTAŞ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201511 yıl comment_302640 alacak olanlara tavsiyem, ürünün içinden çıkan ipin kalitesiz olmasından kontrol tuşlarının oraları çok geremedim, orada ufak bi kabarıklık oldu, ipi gererken ip koptu hep, eğer açılma falan olmazsa böyle devam açılma olursa sağlam bi ip alıp tekrardan yapılabilir, tavsiyem kendiniz sağlam bi ip bulup öyle yapmanız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın