Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Depo Full Dolum Hakkinda

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu.

Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim.

Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti?

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 11,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Zenginliğinde böyle sıkıntıları oluyor demek ki  

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Yakıttan edilen karın verdiği ağırlıktan çekmiyodur araç 

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Sayın focus ailesi,yakıt lambası yanık vaziyette uzun süre kullanmayın sakın.Bilenler için değil bilmeyenler için uyarıdır.Aksi halde yakıt pompası kendini soğutamaz ve kabloları yanar yanınca da kısa

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu.

Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim.

Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti?

Depoda bir sorun var gibi. Normalde tek tık atınca çıkartmak gerekiyor 2.tıkı beklersek taşıyor. Fakat sizin ki erken atıyor şamandıra bozuk olabilir gösterge bozuk olabilir depoda hava olabilir vs. vs.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inşallah bu ay içerisnde servise gideceğim onda bir kontrol ettireyim ilginiz için teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

genelde hava oluyor ama yazın etkili oluyor. dolum sırasında yavaş dolum isteyin, tetiği sonuna kadar çekmesinler.

lamba yandıktan sonra benim araba 42 litre kadar alıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tekrar merhaba sorun cozuldu. Bugun esim 20 lt daha alabilmis ve depi fullenmis demekki gecengun pompacinin azizligine ugradik. Aklinizda olsun sizinde basiniza gelirse baska benzinlikte tekrar deneyin

Yanıtlama zamanı:

altını vurup depoyu deforme etmiş olmayın. Plastik olduğu için zamanla deforme-forme oluyor olabilir. Tekrar ederse depoyu kontrol etmekte fayda var.. 

Yanıtlama zamanı:

Selamlar,

ben yakıt alımı yaparken pompacıya 1.kademe doldur pompa atınca da bırak diyorum,fakat depoyu çok bitirdiğinde yani ışık yandı ve bir süre daha kullandıysan pompa bazen erken atabiliyor,benim her zaman nacizane tavsiyem ki dizel araçta özellikle deponun bitmesini beklemeden yarım depolara geldimi çeyrek depoya indi gibi bir durumda depoyu full lemek böylece mazot deposunnun dibinde oluşan tortular v.s. araca zarar vermez bazı arkadaşlarımın arabasında ışık hiç sönmüyor neredeyse ve şaşırıyorum sürekli 30-40 tl mazot almaktansa 1 kere doldurup yine aynı şekilde almak bence daha mantıklı hem böylelikle piskolojik olarak mazota fazla para ödememiş hissi veriyor. :)

saygılar

Yanıtlama zamanı:

Benim her fullettiğimde fulleyemediler, daha bu pazar yine aynısı oldu, doldurdum hatta taştı diyorlar ama alakası yok.

Yanıtlama zamanı:

Aynı konu bugünde benim başıma geldi. Depo boştu. Pompacıya ilk atınca bırak diyip, kasaya gittim baktım 40 tl de kapattı geri dönüp noldu dedim attı dedi. Sonra tekrar denedi yine attı, sonra olmaz tekrar dene dedim Yavaş doluma getird. bu sefer doldu. sıcaklardan acaba bişi mi oldu. Birde enteresan araba dün kavrama değişimi nedeniyle servisten çıktı. 

Yanıtlama zamanı:

Astrada kırmızı yanıp bıraz bındım mı 52 53 lıtre alırdı bır ıkı lıtre kalırdı ıcınde.. bunda kırmızı ısıktan sonra 41 42 anca alıyor bu neden kaynaklanıyor kı

Yanıtlama zamanı:

mazot deposunnun dibinde oluşan tortular v.s. araca zarar vermez

Tortu dibe çoker, yakıt da hep dipten çekilir.

Yani az da alsanız çok da alsanız tıkanma riski değişmez diye düşünüyorum.

Neyse ki çeşitli filtreler var yolda. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.