Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl comment_232837 Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu. Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim. Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl comment_232840 Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu. Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim. Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti? Depoda bir sorun var gibi. Normalde tek tık atınca çıkartmak gerekiyor 2.tıkı beklersek taşıyor. Fakat sizin ki erken atıyor şamandıra bozuk olabilir gösterge bozuk olabilir depoda hava olabilir vs. vs. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl Yazar comment_232907 inşallah bu ay içerisnde servise gideceğim onda bir kontrol ettireyim ilginiz için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl comment_232968 genelde hava oluyor ama yazın etkili oluyor. dolum sırasında yavaş dolum isteyin, tetiği sonuna kadar çekmesinler. lamba yandıktan sonra benim araba 42 litre kadar alıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl Yazar comment_233281 Tekrar merhaba sorun cozuldu. Bugun esim 20 lt daha alabilmis ve depi fullenmis demekki gecengun pompacinin azizligine ugradik. Aklinizda olsun sizinde basiniza gelirse baska benzinlikte tekrar deneyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233295 altını vurup depoyu deforme etmiş olmayın. Plastik olduğu için zamanla deforme-forme oluyor olabilir. Tekrar ederse depoyu kontrol etmekte fayda var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233303 depoda hava olsa taşmaz diye biliyorum. yani pompa atar ancak tekrar basınca taşmaz dolmaya devam eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233306 Zenginliğinde böyle sıkıntıları oluyor demek ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233317 bende bu hafta sonu dolduuuuur diyecem bakalım ne olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233352 Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu. Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim. Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti? Selamlar, ben yakıt alımı yaparken pompacıya 1.kademe doldur pompa atınca da bırak diyorum,fakat depoyu çok bitirdiğinde yani ışık yandı ve bir süre daha kullandıysan pompa bazen erken atabiliyor,benim her zaman nacizane tavsiyem ki dizel araçta özellikle deponun bitmesini beklemeden yarım depolara geldimi çeyrek depoya indi gibi bir durumda depoyu full lemek böylece mazot deposunnun dibinde oluşan tortular v.s. araca zarar vermez bazı arkadaşlarımın arabasında ışık hiç sönmüyor neredeyse ve şaşırıyorum sürekli 30-40 tl mazot almaktansa 1 kere doldurup yine aynı şekilde almak bence daha mantıklı hem böylelikle piskolojik olarak mazota fazla para ödememiş hissi veriyor. saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233403 Benim her fullettiğimde fulleyemediler, daha bu pazar yine aynısı oldu, doldurdum hatta taştı diyorlar ama alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233426 Aynı konu bugünde benim başıma geldi. Depo boştu. Pompacıya ilk atınca bırak diyip, kasaya gittim baktım 40 tl de kapattı geri dönüp noldu dedim attı dedi. Sonra tekrar denedi yine attı, sonra olmaz tekrar dene dedim Yavaş doluma getird. bu sefer doldu. sıcaklardan acaba bişi mi oldu. Birde enteresan araba dün kavrama değişimi nedeniyle servisten çıktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233449 Astrada kırmızı yanıp bıraz bındım mı 52 53 lıtre alırdı bır ıkı lıtre kalırdı ıcınde.. bunda kırmızı ısıktan sonra 41 42 anca alıyor bu neden kaynaklanıyor kı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233457 mazot deposunnun dibinde oluşan tortular v.s. araca zarar vermez Tortu dibe çoker, yakıt da hep dipten çekilir. Yani az da alsanız çok da alsanız tıkanma riski değişmez diye düşünüyorum. Neyse ki çeşitli filtreler var yolda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın