Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Parlatımı İçin Ürün Önerileriniz


Önerilen Mesajlar

bir kaç hafta etkisini korur ve 50 kez kullanılır diyor..4 tekere bu işi 50 kere yapıyorsa almaya değer..çünkü yılda anca 1 şişe biter..

Mehmet abicim,

Lastik üzerinde 3 hafta etki gösterecek fakat araba üç hafta temiz duracak mı o var :)

Birde arabayı yıkayınca illaki gider ilaç öyle değil mi ?

 

Meguiars Endurance alin bu üründen daha kaliteli bir ürün şu an yok. Ciddi anlamda cok iyi parlatir ve cok uzun süre kalicidir.

 

Alperen abicim,

Önder bey de önermişti çok teşekkür ederim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Cola sürmeyin derim..güzel siyahlık veriyor ama zamanla yanaklarda çatlaklar oluşmasına sebep oluyor..

 

Benim işyerime yakın bir yer var,sırf temizlik malzemesi ve deterjan felan satan toptancılar.Orada yıkamcılarada sattıkları lastik temizleme sütü var.ben oradan alıyorum..marka olanlardan oldukça ucuza geliyor hemde çok güzel  parlatıp uzun süre parlaklığını koruyor.Yanlış hatırlamıyorsamda 5 kilosu 40 tl.İsteyen olursada ortaklaşa alınıp bölüşülebilir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

formula 1 hem kaliteli hem ucuz uzun süredir kullanıyorum,

http://www.hepsiburada.com/liste/formula-1-lastik-parlatici-kopuk-510-gr/productDetails.aspx?productId=otfalff13138&categoryId=20035747 

Fatih S. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

toptan temizlik ürünleri satan yerlerden 1 lt gliserin alın.(arap sabunu içerisindeki malzemedir).sonra 1lt gliserin + 3 lt su :bunları 5 lt' lik bidonda iyi çalkalayın.daha sonra boş camsil kutusuna doldurun ve ihtiyacınız kadar lastikleri püskürtün, süngerle yaydırın.hepsi bu... uzün zamandır kullanıyorum.çatlamayla karşılaşmadım.1lt gliserin:8-10 tl arası.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Sezgin M.,

 

Peki toz kapma problemi oluyor mu?

 

Ben yıkamacılarda sıktırmıyorum mesela. Temiz lastiği iki km sonra toz içinde görmekten nefret ediyorum. Bazıları tutup bi de arabanın marşpiyerlerine, tamponların siyah kısımlarına da sürüyor ki o zaman çalışanların emeklerine acımasam yeniden yıkatırdım galiba. :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benim yukarıdaki mesajda belirttiğim sonax ı aldım kullanıyorum. toz yapışmıyor ve etkisi oldukça uzun gidiyor..arabayı geçen çarş yıkattım sonra kendim evde sürdüm..6 gün oldu hala siyah ve parlak duruyor..  bir tane ayakkabı parlatma süngeri aldım şu kutu içinde kapaklı olanlardan, onun yardımı ile sürüyorum elimi batırmadan..süngeri ilk aldığımda bir lastik için 2 kere sıkıyordum, artık bir kere de bir lastiğe yetiyor.. önemli olan aynı süngerle uygulamaya devam etmek..(açıklamasında yazıyor zaten)

 

http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-xtreme-nano-lastik-parlatici-jel-500-ml/productDetails.aspx?productId=otson235200&categoryId=20035747&SKU=OTSON235200&navq=fh_sort_by%3D-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3Dotson235200%26fh_lister_pos%3D5%26fh_location%3D%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dlastik%255cu0020parlat%255cu0131c%255cu0131%26fh_refview%3Dsearch

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence en iyisi ve hesaplısı Sarp cok memnun kalırsınız ama 1 2 gun üst üste sürmeniz gerekiyor lastiğin alışması için lastik parlatıcı değil ama küçük plastik şişede 6 lira benım memnun kaldığım bir ürün parlaklığını koruyor denemenizi tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.