Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
39 dakika önce, Kadir Mermer said:

Teşekkürler abicim.

Haklısın windows 7 için 4 sürücü varmış. Ben 8 ve 10 ile kurdum hep :) 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abilerim şimdi ben bağladım okuttum lastik basıncı aktive ettim kaydettim ABS menüsünden geldim tıklamam gereken yere tıkladım bu uyarıyı aldım çıktım. c6d83f010bdb473a221caa6ca9629af8.jpg kontağı açtım bu uyarıyı verdi sonra çalıştırdım arabayı tepe çıkış yd. Çalışmıyor diye bir uyarı daha verdi 830d5d3f5c939b0df4fc9cb5097221cc.jpg9b9bc5c4345e91a8506858d1e61f121e.jpg daha sonra tekrar bağlandım lastik basıncı önceki konumuna getirdim kaydettim çıktım normala döndü. Sorun nedir ben bir yeri mi kaçırdım yardımcı olursanız sevinirim [emoji4]

Bu arada aracımda 2013 model titanium smart paket

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Kadir Mermer said:

Abilerim şimdi ben bağladım okuttum lastik basıncı aktive ettim kaydettim ABS menüsünden geldim tıklamam gereken yere tıkladım bu uyarıyı aldım çıktım.  kontağı açtım bu uyarıyı verdi sonra çalıştırdım arabayı tepe çıkış yd. Çalışmıyor diye bir uyarı daha verdi aha sonra tekrar bağlandım lastik basıncı önceki konumuna getirdim kaydettim çıktım normala döndü. Sorun nedir ben bir yeri mi kaçırdım yardımcı olursanız sevinirim emoji4.png

Bu arada aracımda 2013 model titanium smart paket

program araç sapıtabilir işlemler sırasında, şuan sorun yoksa sorun yoktur.

Yanıtlama zamanı:
program araç sapıtabilir işlemler sırasında, şuan sorun yoksa sorun yoktur.

Abicim lastik basıncı aktive edince yukarıda paylaştığım uyarıları veriyor, lasik basınc verisini ilk haline getirince sistem normale dönüyor

Yanıtlama zamanı:
Lastik basıncı kaydettin mi Kadir peki arabanın menüsünden

Kaydetmek için ok basılı tutun diyor abi basılı tutuyorum kaydedilemedi diyor hata vermeye devam ediyor.

Yanıtlama zamanı:
Yokuş kalkış çalışıyor mu şu anda?

Uyarı vermiyor abicim sistem daha önceden çalışıyordu

Abilerim sistem şuan orjinal verileriyle yokuş kalkış çalışıyor

Abilerim bu #101 Tire pressure monitoring i 05 TPMS with tyre pressure sensors 4whl yapsam ne olur?

Yanıtlama zamanı:

Kadir senin arabada basınç sensörü yok, yine hata verir. İlk denemede bir şeyler yarım kalmış olabilir. Tekrar deneyebilirsin diye düşünüyorum. 

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Kadir senin arabada basınç sensörü yok, yine hata verir. İlk denemede bir şeyler yarım kalmış olabilir. Tekrar deneyebilirsin diye düşünüyorum. 

Abicim serdar abime videosunu attım yaparken serdar abim senin sistem mi kabul etmiyo acaba felan dedi ozan abinin başta yazdığını birebir yapmışsın felan dedi hatta

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Kadir Mermer said:

Abicim serdar abime videosunu attım yaparken serdar abim senin sistem mi kabul etmiyo acaba felan dedi ozan abinin başta yazdığını birebir yapmışsın felan dedi hatta

ABS tabında initialize ecu diyince hata alıyomusun hala? o hatayı çözmeden olmaz.

Yanıtlama zamanı:
ABS tabında initialize ecu diyince hata alıyomusun hala? o hatayı çözmeden olmaz.

Alıyorum abi, nasıl çözmem gerekiyor? Otomatik kilit aktive oldu ama hâlâ o hata veriyor

Yanıtlama zamanı:

Mca 3,5 da Az evvel denediğim 2 elm cihazı da ayrı ayrı iki uyarı verdi ilkinde

9ca65069182bbeb4df9f0819b38782f9.jpg

İkinci farklı cihazda

5621de33b16229d20864e91760db3619.jpg

Sonuç hüsran.ayna lar yine kaldı öyle

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Konya civarında olup bu olayı çözmüş olan bir arkadaşım var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.