Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serdar Ordahan

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serdar Ordahan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Konya
  • Arabam:
    2011 C Max Tdci Tit X
  • Meslek:
    Kamu personeli
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Serdar Ordahan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Aracı 2011 1. ayda teslim aldım ama 2010 üretimi ve satın aldığım zamanki broşürü hala saklıyordum sync da olan özellikler araçta var ama adı sync değil Murat Bey doğru söylüyor demekki model yükseltme zamanı gelmiş?
  2. Arkadaşlar Konya civarında olup bu olayı çözmüş olan bir arkadaşım var mı?
  3. Ben de orayı okuyordum zaten simdi.Sagolun
  4. Tesekkurler. Bahsettiğiniz konuyu bulamadım Focus 3 konu başliklarinda buldum bulmasina ama gel de anla bunlari simdi
  5. Haklisiniz Gürkan Bey bu konu forumda farkli basliklarda vardi.Foccus programini indirmem gerekiyor anladığım kadarıyla sonra elm kabloyla pc yi arabanin neresine bagliycam cok karisik isler. internetten indirilen bir sey degilmis bu program cahillik ne kötü bir sey.Nerden nasil temin ederiz bu programi, kabloyu şaştım kaldim.
  6. Ayrıca sync olayı biraz araştirdim internette benim arabamda var.
  7. Hayır servis böyle bir seyden haberdar degil baska ekran denedim o da ayni hatayi verdi.Eski küçük renksiz ekrani takinca sıkıntısız calısiyor.Satici birde Eastern Europa navigasyon karti gönderdi belki isine yarar dedi.Türkiye yok galiba bunda.Sync olayi nedir cok kisa aciklayabilir misiniz? Zaten gps yok yaziyor anten olmadigi icin o işler beni aşar o yüzden hic girmiyorum.Ekran büyüdü ve renkli çok da güzel görünüyor park sensörü resmi olmayiversin napalim☺ Ekran yazılimi navigasyon kartiyla güncellenebiliyormus biraz karistirdim ama menüde böyle bir sey bulamadim.
  8. Mrb arkadaslar baska bir ekran denedim ve bu ekranda da aynı sıkıntı oldu.Aracım 2011 model ve galiba sizinkiler gibi değil.Bu iki ekran da 2013 trend c maxda denenmiş ve sorunsuz calismis.Satici program karti gönderecegini söyledi insallah ise yarar.Degerli bilgileriniz icin tesekkurler benim icin sonuc hüsran☺
  9. Sesli komut calisir mi derken kendi aracımdaki ekran problemini kastetmiştim. Bende park sensörü görüntüsü gelmiyor forumdaki bazı arkadaşlarda usb bluetooth gibi özellikler çalışmamiş.Google'a sormaya gerek yok yarın ilk işim sesli komut olayını denemek olacak Yakup Bey☺☺Bu arada ilginiz için sağolun.
  10. hangi seneden itibaren var sync özelliği.Göstergeyle ana ekran arasında senkronizasyon falan mı oluyor bu özellik.Park sensörü görüntüsünün gelmemesi beni üzdü ve şimdi aklıma acaba sesli komut da iptal olmuş mudur ekranı değiştirince sorusu takıldı işte bu beni derinden yaralar
  11. Anladığım kadarıyla kart içinde navi yazılımı haricinde ekran yazılımı da mevcut.Kart ve gps anteni bulmaya geldi şimdi sıra?Sizce yeni c max lardaki 8 inç ekran da çalışır mı bizim araclarda?Bu grupta bunu yapabilecek teknik kapasitede kişiler var gördüğüm kadarıyla
  12. Keşan/Edirne servisi yetki harici işlem yapamayacaklarını söyledi.Navigasyon kartı bildiğimiz sd kart mı?Bununla ilgili başliklar vardi onlari inceleyip sizin de bilginize başvurup bir seyler yapicam artik.
  13. bilgiler icin tesekkur ederim servisi arayip sorucam hemen simdiden iyi yıllar FCDIM modülü park sensörü modülü mü oluyor?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.