Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504563 27.05.2019 - 16:10 tarihinde, Ahmet Yerebakan yazdı: Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Dün forumdan görerek 2015 titanium aracımda özellikleri açmaya çalıştım fakat foccus programı sürekli write to bcm dediğimde hata verdi bunun sebebi ne olabilir ? Double ekrandan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Arkadaşımın 2015 trend-x aracında denedik sorunsuz işlemleri hallettik. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ? yardımcı olabilecek birileri yok mu ? 2015 te neden foccus bağlantıyı sürekli kesti acaba bunları forscan programıyla açabilir miyim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504564 kullandığınız elm kablosundan da olabilir.başka bir kablo bulursanız onunla da deneyin.forscan ile de deneme yapın mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504618 Merhaba 2012 model focus titanyum x paket sansür dahil ful paket aracım var lastik basınç özelliğini eklemek istesem sadece Ecu dan aktif edilmesi yetiyor mu.yoksa lastiğe sensör takılması lazım mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504620 4 dakika önce, Levent Okur yazdı: Merhaba 2012 model focus titanyum x paket sansür dahil ful paket aracım var lastik basınç özelliğini eklemek istesem sadece Ecu dan aktif edilmesi yetiyor mu.yoksa lastiğe sensör takılması lazım mı Yazılımla, çevre hesabına bakarak çalışan sistemi açabilirsiniz. Bence gerek yok buna da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504621 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yazılımla, çevre hesabına bakarak çalışan sistemi açabilirsiniz. Bence gerek yok buna da. Gerek yok da derken ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504623 1 dakika önce, Levent Okur yazdı: Gerek yok da derken ? Uyarması için oldukça beklemeniz gerekiyor, bence gerek yok bu arada sizin işinize yarayabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504624 Yanı sensör taksak işe yarar mı..courier de vardı çok sevmiştim..en ufak basınç düşüklüğüne uyarı veriyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504627 6 dakika önce, Levent Okur yazdı: Yanı sensör taksak işe yarar mı..courier de vardı çok sevmiştim..en ufak basınç düşüklüğüne uyarı veriyordu Bilmiyorum, ne takılacak vs vs. Bilene sormak lazım veya satana ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl Yazar comment_504628 33 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Uyarması için oldukça beklemeniz gerekiyor, bence gerek yok bu arada sizin işinize yarayabilir ? yavaş yavaş indiğinde işe yarıyor, hiç yoktan iyidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20197 yıl comment_504778 Merhaba arkadaşlar. Konudaki mesajların büyük bir kısmını okudum. 2017 model Ford Focus Trend x için hangi özellikleri açabilirim? Hill holder özelliği zaten araçta mevcut olduğu için açmama gerek yok. Ancak kapıların otomatik kilitlenmesi özelliğini yapmak istiyorum. 2017 model Focus'lar için değişen bir şey(program, yöntem falan) var mı yoksa konudaki anlatılan her şeyle aynı mı? @Ozan Kar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504902 02.06.2019 - 11:59 tarihinde, Mustafa Kurt yazdı: Merhaba arkadaşlar. Konudaki mesajların büyük bir kısmını okudum. 2017 model Ford Focus Trend x için hangi özellikleri açabilirim? Hill holder özelliği zaten araçta mevcut olduğu için açmama gerek yok. Ancak kapıların otomatik kilitlenmesi özelliğini yapmak istiyorum. 2017 model Focus'lar için değişen bir şey(program, yöntem falan) var mı yoksa konudaki anlatılan her şeyle aynı mı? @Ozan Kar Forscan ile bağlabacaksınız, bcmii modülünde girin, devirli otomatik kilitlenmeyi aktif edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504955 Eskişehir de bana yardımcı olabilecek varmı? Kablo aldım fakat bağlantı sağlayamadım. Aux, kapıların otomatik kilitlenmesi ve hill holder ı aktif etmek istiyorum. Elinde kablosu olan varsa çok iyi olur. Hemde benim benim kabloyu denemiş oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20197 yıl comment_504980 Sa son eklemelerdrn sonra bayadir ortadan kayboldum cunki focccus programinin ureticisi yeni eklentiler getirmedi ve 2018 modellerle beraber artik program calismiyor Yani konu durum sayfadakiler in fazlasi yok yeni seyler yok ama ufak bi ekleme yapayim tam anlamadim ama bilen varsa yassin Araci part ettiniz kapiyi açin 1 adet sellektor yapin ye kontagi kapatin 30 sn ye kisa farlar açik kalacak yani ugurlama işigi di galiba ismi o yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20197 yıl comment_504983 5 saat önce, İlker Çelik yazdı: Araci part ettiniz kapiyi açin 1 adet sellektor yapin ye kontagi kapatin 30 sn ye kisa farlar açik kalacak yani ugurlama işigi di galiba ismi o yani Follow Me bu zaten çoğunda olması gerekiyor standardında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20197 yıl comment_504998 Merhaba; Aranıza yeni katıldım İstanbul anadolu yakasındayım Style paket aracımın gizli özelliklerinde yardımcı olabilcek birisi varmı dır ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın