Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Onur Poyraz

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onur Poyraz tarafından yazılan her şey

  1. Hocam mesajı yeni fark ettim. Aldığınız kablo win 10 da çalışıyorsa linkini vermeniz mümkün mü. Isparta ya dönüş yaptım çünkü. İlginiz için teşekkürler.
  2. Aslında yeni kablo alacaktım fakat kablo win Xp ve win7 ile bağlantı kuruyor. Ben Win10 kullanıyordum. Sırf bu iş için format atıp Xp ye çevirmiştim. Ama iade edince win10 a geri döndüm.
  3. Ankara da bana yardımcı olabilecek varmı? Kablo aldım fakat bağlantı sağlayamadım. Kablo arızalı olduğuna kanaat getirip iade ettim. Aux, kapıların otomatik kilitlenmesi ve hill holder ı aktif etmek istiyorum.
  4. Eskişehir de bana yardımcı olabilecek varmı? Kablo aldım fakat bağlantı sağlayamadım. Aux, kapıların otomatik kilitlenmesi ve hill holder ı aktif etmek istiyorum. Elinde kablosu olan varsa çok iyi olur. Hemde benim benim kabloyu denemiş oluruz.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.