Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şu gösterge de RS olayını yapayım derken şanzıman ışığı yanık kaldı ve kaput açık uyarısı veriyor işin garibi RS olayı da olmadı nasıl çözeriz bu işi 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 754,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kaput açık diyorsa bcm şemasından kaput alarm switchini çıkışını bulmanız ve gereken bağlantıyı yapmanız lazım. Alarm aktif etmeye çalışmışsınız sanırım onun sonucu oluyor bu. Rs işini de yaptığınız işlemi geri alır orijinal değerleri yazdırırsanız sıkıntı kalmaması lazım.

Yanıtlama zamanı:

Alarmı iptal etsek olur mu acaba yarın deneyeceğim zira zıttı :))

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Erkan İnce yazdı:

Alarmı iptal etsek olur mu acaba yarın deneyeceğim zira zıttı :))

E tabi alarm iptal olursa araç kaput verisini kontrol etmeyi bırakacak, doğal olarak da hata üretmeyecek.

Yanıtlama zamanı:

Aynen ben de öyle düşündüm demek ki mantıklı düşündüm ? bu arada bu focus un türkçe açılımı yok mu abi bi yerlerde bu işi sevdim ama makineyi de patlatmayalim 

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar herkese merhaba 2012 focus style plus tdci kullanıcısıyım çok güzel uygulamalar yapılmış elinize emeğinize sağlık ama çok fazla yorum var ben pek anlamadım. benim öncelikle aracımın farının içine mercek takıcam bu elm 327 kablosundan nasıl aktif etmem gerekiyor o yazıyı bulamadım ve bu kabloyla başka neler yapabilirim.yapacağım işlemleri adım adım anlatıcak yardımcı olucak biri yada bu işi istanbulda kablosu olan ve yapan bir kişi varmı şimdiden teşekkürler .

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Erkut yavuz yazdı:

arkadaşlar herkese merhaba 2012 focus style plus tdci kullanıcısıyım çok güzel uygulamalar yapılmış elinize emeğinize sağlık ama çok fazla yorum var ben pek anlamadım. benim öncelikle aracımın farının içine mercek takıcam bu elm 327 kablosundan nasıl aktif etmem gerekiyor o yazıyı bulamadım ve bu kabloyla başka neler yapabilirim.yapacağım işlemleri adım adım anlatıcak yardımcı olucak biri yada bu işi istanbulda kablosu olan ve yapan bir kişi varmı şimdiden teşekkürler .

Mercekli far alacaksanız onun soketindeki pinlerin yeri değişik olduğu için elm ile aktivasyonu/değişikliği yapmanız gerekir.

Şuanki mevcut farlarınızı açıp içine mercek koyacaksanız elm ile herhangi bir değişikliğe gerek yok diye biliyorum ben. Sadece kullanacağınız balast, far hatası vermemesi adına canbus özellikte olmalı.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı günler dilerim herkese peki bu elm327 focus3 trendx aracima bagladigimda 2.aux u aktif edebilirmiyiz. 

Yani aux girişi yok aracimda nasıl yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

Evet oyle oldugunu biliyorum bende xenon canbuslu oldugunu ama fiyatlari kaliteli olanlari 800 tl canbus siz olani 400 tl elm ile bu hata verme olayi hallolabilir diye dusunuyorum 

Yanıtlama zamanı:

Sarp abi merhaba ben kaput olayını hallettim camlar kapanıyor tek basışta o da çözüldü şimdi sırada spor mode ve st karşılama ekranı nasıl oluyor bi arkadaş yazmış ama çözemedim ne demek istediğini 

--45 dakika sonra eklendi--

1 de test menüsüne girdiğim zaman 7 8 tane hata veriyor onları silemedim nasıl yaparız o işi 

Yanıtlama zamanı:

Ozan kar bey elm327 ile 2. Aux nasıl aktif hale getirilir yardımlarınızı bekliyorum 

Yanıtlama zamanı:
24.07.2018 - 19:58 tarihinde, Barış Kartal yazdı:

ST logosunu etkinleştirme
ELS27 adaptörünü bağlayarak FoCCCus programını açın. IPS sekmesine gidiyoruz, yapılandırmayı okuyoruz. 
DE04 = FF (B) F0000 B'den F'ye değiştirin DE22 
= FBFFF7 (0) 7 değerleri (0) 8 ile değiştirmek 
için değerleri kaydedin.

"Sentral Konfigürasyonu" na gidiyoruz, "BCM'den Oku" u okumak için basıyoruz. 
# 236 bayt, yapılandırmayı ST olarak değiştirir, kaydedin (BCM'ye Yaz düğmesini tıklatın). 
ABS sekmesine gidip, blok tanımlandıktan sonra "Initialise" yazdıktan sonra "INFO INFO" tuşuna basıyoruz. 
Forscan ile hataları silin ve sonuçtan yararlanın

Abi şu olayı açar mısın yapamadım denedim olmadı yardımcı olursan sevinirim acemiyim bu işlere 

Yanıtlama zamanı:
25.01.2019 - 01:24 tarihinde, Eren Can Güldalı yazdı:

focusa korna selamlama yapabilir kilitleyip açarken miyiz program üzerinden bunun gibi

@Ozan Kar

O bir passat. 

Yanıtlama zamanı:
09.12.2016 - 16:09 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

ELM ile IPC sekmesine gireceksiniz

DE03 – Araç Bilgisayarı-1
DE04 – Araç Bilgisayarı-2

01- Seyahat Süresi

02- Kalan benzin km

03- Anlık Tüketimi

04- 100 km ortalama tüketim

05- Ortalama Hız

06- Şuanki Hız

07- Gidilen Km 

4'lü yol bilgisayarında Varsayılan değerler. 

07040302

Siz isterseniz

06020302

Bu şekilde yapabilirsiniz.

Keyfimin kahyasımısınız, istediğim gibi yaparım diyenlerde kafasına göre takılsın. Araçta olmadığım için bazı terimleri net çevirememiş olabilirim. Araçtaki tam yazanıda ekleyebilirsiniz.

up286763-IMGi3693.jpg.7475b64e2483e19a865c031351957739.jpg

Abi buldum buradaymış. ELS27 ile uygulayacağım. Teşekkür ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.