Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Şu gösterge de RS olayını yapayım derken şanzıman ışığı yanık kaldı ve kaput açık uyarısı veriyor işin garibi RS olayı da olmadı nasıl çözeriz bu işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Kaput açık diyorsa bcm şemasından kaput alarm switchini çıkışını bulmanız ve gereken bağlantıyı yapmanız lazım. Alarm aktif etmeye çalışmışsınız sanırım onun sonucu oluyor bu. Rs işini de yaptığınız işlemi geri alır orijinal değerleri yazdırırsanız sıkıntı kalmaması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Alarmı iptal etsek olur mu acaba yarın deneyeceğim zira zıttı :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Şimdi, Erkan İnce yazdı: Alarmı iptal etsek olur mu acaba yarın deneyeceğim zira zıttı :)) E tabi alarm iptal olursa araç kaput verisini kontrol etmeyi bırakacak, doğal olarak da hata üretmeyecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Aynen ben de öyle düşündüm demek ki mantıklı düşündüm ? bu arada bu focus un türkçe açılımı yok mu abi bi yerlerde bu işi sevdim ama makineyi de patlatmayalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 arkadaşlar herkese merhaba 2012 focus style plus tdci kullanıcısıyım çok güzel uygulamalar yapılmış elinize emeğinize sağlık ama çok fazla yorum var ben pek anlamadım. benim öncelikle aracımın farının içine mercek takıcam bu elm 327 kablosundan nasıl aktif etmem gerekiyor o yazıyı bulamadım ve bu kabloyla başka neler yapabilirim.yapacağım işlemleri adım adım anlatıcak yardımcı olucak biri yada bu işi istanbulda kablosu olan ve yapan bir kişi varmı şimdiden teşekkürler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 5 saat önce, Erkut yavuz yazdı: arkadaşlar herkese merhaba 2012 focus style plus tdci kullanıcısıyım çok güzel uygulamalar yapılmış elinize emeğinize sağlık ama çok fazla yorum var ben pek anlamadım. benim öncelikle aracımın farının içine mercek takıcam bu elm 327 kablosundan nasıl aktif etmem gerekiyor o yazıyı bulamadım ve bu kabloyla başka neler yapabilirim.yapacağım işlemleri adım adım anlatıcak yardımcı olucak biri yada bu işi istanbulda kablosu olan ve yapan bir kişi varmı şimdiden teşekkürler . Mercekli far alacaksanız onun soketindeki pinlerin yeri değişik olduğu için elm ile aktivasyonu/değişikliği yapmanız gerekir. Şuanki mevcut farlarınızı açıp içine mercek koyacaksanız elm ile herhangi bir değişikliğe gerek yok diye biliyorum ben. Sadece kullanacağınız balast, far hatası vermemesi adına canbus özellikte olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gültekin Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 Hayırlı günler dilerim herkese peki bu elm327 focus3 trendx aracima bagladigimda 2.aux u aktif edebilirmiyiz. Yani aux girişi yok aracimda nasıl yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2019 Evet oyle oldugunu biliyorum bende xenon canbuslu oldugunu ama fiyatlari kaliteli olanlari 800 tl canbus siz olani 400 tl elm ile bu hata verme olayi hallolabilir diye dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Sarp abi merhaba ben kaput olayını hallettim camlar kapanıyor tek basışta o da çözüldü şimdi sırada spor mode ve st karşılama ekranı nasıl oluyor bi arkadaş yazmış ama çözemedim ne demek istediğini --45 dakika sonra eklendi-- 1 de test menüsüne girdiğim zaman 7 8 tane hata veriyor onları silemedim nasıl yaparız o işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gültekin Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Ozan kar bey elm327 ile 2. Aux nasıl aktif hale getirilir yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 24.07.2018 - 19:58 tarihinde, Barış Kartal yazdı: ST logosunu etkinleştirme ELS27 adaptörünü bağlayarak FoCCCus programını açın. IPS sekmesine gidiyoruz, yapılandırmayı okuyoruz. DE04 = FF (B) F0000 B'den F'ye değiştirin DE22 = FBFFF7 (0) 7 değerleri (0) 8 ile değiştirmek için değerleri kaydedin. "Sentral Konfigürasyonu" na gidiyoruz, "BCM'den Oku" u okumak için basıyoruz. # 236 bayt, yapılandırmayı ST olarak değiştirir, kaydedin (BCM'ye Yaz düğmesini tıklatın). ABS sekmesine gidip, blok tanımlandıktan sonra "Initialise" yazdıktan sonra "INFO INFO" tuşuna basıyoruz. Forscan ile hataları silin ve sonuçtan yararlanın Abi şu olayı açar mısın yapamadım denedim olmadı yardımcı olursan sevinirim acemiyim bu işlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 focusa korna selamlama yapabilir kilitleyip açarken miyiz program üzerinden bunun gibi @Ozan Kar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 25.01.2019 - 01:24 tarihinde, Eren Can Güldalı yazdı: focusa korna selamlama yapabilir kilitleyip açarken miyiz program üzerinden bunun gibi @Ozan Kar O bir passat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 09.12.2016 - 16:09 tarihinde, Tuncay A. yazdı: ELM ile IPC sekmesine gireceksiniz DE03 – Araç Bilgisayarı-1 DE04 – Araç Bilgisayarı-2 01- Seyahat Süresi 02- Kalan benzin km 03- Anlık Tüketimi 04- 100 km ortalama tüketim 05- Ortalama Hız 06- Şuanki Hız 07- Gidilen Km 4'lü yol bilgisayarında Varsayılan değerler. 07040302 Siz isterseniz 06020302 Bu şekilde yapabilirsiniz. Keyfimin kahyasımısınız, istediğim gibi yaparım diyenlerde kafasına göre takılsın. Araçta olmadığım için bazı terimleri net çevirememiş olabilirim. Araçtaki tam yazanıda ekleyebilirsiniz. Abi buldum buradaymış. ELS27 ile uygulayacağım. Teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap