Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 2 saat önce, Olcay Sert yazdı: initialize ecu yapmak için modifiyeli lazım ? geçmiş sayfalarda ürün linkleri mevcuttu hangi ecu? ABS HSCAN üzerinde modifiye gerekmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 3 dakika önce, Ozan Kar yazdı: hangi ecu? ABS HSCAN üzerinde modifiye gerekmez. bu lastik basınç zımbırtısını açarken HSCAN istiyor diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bu lastik basınç zımbırtısını açarken HSCAN istiyor diye biliyorum evet HSCAN, HSCAN orijinali zaten. MSCAN için modifiye gerekiyor. Özellik açarken modifiye gerekmez, sadece modifiyeli data IPCde olmadığından DTC atar sürekli, bağlantıda attığı DTCler silinmemiş olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 direksiyon üzerinde teyp ileri geri tuşları kısa basınca kayıtlı kanal değiştiriyor uzun basınca frekans aramaya geçiyorya bunun tam tersi olurmu varmı deneyen fikri olan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Halat Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2018 Alm 327 wifi ile bağlantı kurdum hataları falan sildim ama gizli özellik açma bölümüne girmede böyle bir hata verdi forscan de modifiyeli olmadığı için mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 arkadaşlar trendx 2013 sedan orjınal beyın bılgelerı olan varmı arac calısmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 7 dakika önce, Adem balcı yazdı: arkadaşlar trendx 2013 sedan orjınal beyın bılgelerı olan varmı arac calısmıyor Neden çalışmıyor? Bir işlem yapmaya çalışırken mi sıkıntı oldu? Yedekleme yapmadınız mı? Bizim elimizdeki bilgi size uzaktan fayda etmez. Daha detaylı bilgi verirseniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 eskı bılgılerı kkaydetmedım yanlıs yazılım yuklemesı oldu bence daha once yapan bır arkadas kaydetdıgı ayarları atarsa duzeltebılırım dıye dusunuyorum --46 dakika sonra eklendi-- BEYNI SIFIRLADIK HALLETTIK --32 dakika sonra eklendi-- Vın den bilgilere bakarak aracı calıstırdım ancak abs arıza veriyor sılınmıyor cam acma kapama anahtarı aralıklı ve ters calisiyor hıll holder calismiyor cekıs kontrolü de devre dışı beyını resetleme sansımız yokmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 VIN den dosya olarak arabanın sasısınden ozellıklerı tekrar ındırdım . daha sonra sadece otomatık kapı kılıtleme ve yokus kalkısı aktıv ettım yukledım butun sorunlar duzeldı arıza lambası dahı yakmadı hersey ıcın tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Aldemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Benim kabloda yeni geldi hemen deneme yaptım, yokuş kalkış desteğini aktif hale getirdim şu an menüde gözüküyor lakin ABS, ESP ve el freni arızası lambaları yanıyor. Haliyle ABS falan hiç biri devreye girmiyor. Ne yapmak lazım forscan programı ile mi silebilirim bunları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 5 dakika önce, Gökhan Aldemir yazdı: Benim kabloda yeni geldi hemen deneme yaptım, yokuş kalkış desteğini aktif hale getirdim şu an menüde gözüküyor lakin ABS, ESP ve el freni arızası lambaları yanıyor. Haliyle ABS falan hiç biri devreye girmiyor. Ne yapmak lazım forscan programı ile mi silebilirim bunları. Abs sekmesinden initialize ecu programlamasını yapmadın muhtemelen. --1 dakika sonra eklendi-- Read from bcm Değişiklik yap Write to bcm Abs sekmesine tıkla yukardaki menüden İnitialize ecu tıkla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Aldemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Abs sekmesinden initialize ecu programlamasını yapmadın muhtemelen. Evet yapmadım, deneyim hemen teşekkürler. --4 dakika sonra eklendi-- 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Abs sekmesinden initialize ecu programlamasını yapmadın muhtemelen. --1 dakika sonra eklendi-- Read from bcm Değişiklik yap Write to bcm Abs sekmesine tıkla yukardaki menüden İnitialize ecu tıkla Nasıl gözümden kaçmış o bölüm defalarca baktım halbuki. Çok teşekkür ediyorum tekrar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 (düzenlendi) Merhabalar, els27si olanlar forscan de ACM modülünü konfigüre edebiliyorlar mı? Bende ACM modülünü görüyor ama konfigüre edemiyorum. Amacım forumlarda bulduğum bir kodu değiştirerek orijinal sony ünitenin hoparlör çıkışlarını RCA çıkışına çevirmek yani low level çıkış olacak. Ayrıca sadece sinyal çıkışı DSP iptali ile dokunulmamış sade bir ses olacak. Deck çeviricilerle, ses işlemcileriyle alınamayan kaliteyi alabilmek için. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Haziran 3, 2018 Volkan Özenç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 2 saat önce, Volkan Özenç yazdı: Merhabalar, els27si olanlar forscan de ACM modülünü konfigüre edebiliyorlar mı? Bende ACM modülünü görüyor ama konfigüre edemiyorum. Amacım forumlarda bulduğum bir kodu değiştirerek orijinal sony ünitenin hoparlör çıkışlarını RCA çıkışına çevirmek yani low level çıkış olacak. Ayrıca sadece sinyal çıkışı DSP iptali ile dokunulmamış sade bir ses olacak. Deck çeviricilerle, ses işlemcileriyle alınamayan kaliteyi alabilmek için. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. As built kodlarına müdahale etmek istiyosanız lisanslı forscan'e ihtiyaç var. Els ya da elm ile alakası yok. Forscan sitesinde gerekli yönlendirmeler mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 2 saat önce, Semih O. yazdı: As built kodlarına müdahale etmek istiyosanız lisanslı forscan'e ihtiyaç var. Els ya da elm ile alakası yok. Forscan sitesinde gerekli yönlendirmeler mevcut. Extended lisans aldım, as built lerin bir çoğu açıldı ama birkaç tanesi eksik ve benim aradığım ACM de eksil, çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap