Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 20188 yıl Yazar comment_474143 3 saat önce, Haydar Kaya yazdı: focccus programının versiyonu ile ilgili birşey olabilir mi peki ? diğer versiyonlarda denesem diyorum. son sürümde geriye doğru bir sorun yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20188 yıl comment_474190 16 saat önce, Ozan Kar yazdı: son sürümde geriye doğru bir sorun yaşamadım. sizin dediğiniz işlem anladığım kadarıyla fabrika verilerini yüklemek oluyor . Onu da ben yapamam. başka bir çözümü yokmu bu işin yani ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20188 yıl Yazar comment_474203 2 saat önce, Haydar Kaya yazdı: sizin dediğiniz işlem anladığım kadarıyla fabrika verilerini yüklemek oluyor . Onu da ben yapamam. başka bir çözümü yokmu bu işin yani ? forscanle dediğim şekilde denediniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20188 yıl comment_474206 https://youtu.be/vzteKygjf78 boyle yapan varmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20188 yıl comment_474236 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: forscanle dediğim şekilde denediniz mi? tam olarak sizin forumda paylaştığınız forscan programı ile ne yapmam lazım anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20188 yıl Yazar comment_474264 9 saat önce, Haydar Kaya yazdı: tam olarak sizin forumda paylaştığınız forscan programı ile ne yapmam lazım anlamadım. onunla ilgili bir anlatım yok burada (yada bildiğim bir yerde) araştırıp yapmanız lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20188 yıl comment_474717 Çok acil yardim lazimlastik basincini aktif etmek istedim abs esp lambasi yaniyor nerde hata olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20188 yıl comment_474726 1 saat önce, Barış Kartal yazdı: Çok acil yardim lazimlastik basincini aktif etmek istedim abs esp lambasi yaniyor nerde hata olabilir İnitialize ecu yapmadığın için hata veriyor. read from bcm + değişikliği yap + write to bcm sonra yukarıdaki abs sekmesini tıkla initialize ecu yap, düzelecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20188 yıl comment_474728 Tmm abi oyle denicem simdi --54 dakika sonra eklendi-- Boyle bir arza veriyor motor arzali servise goturun diyor abs esp isigi yine yaniyor soylediginizi yaptigim halde araci biraz kullanmakmi gerikiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474769 1 saat önce, Barış Kartal yazdı: Launch marka arza tespit cihazi Barış Elm konusunu baştan okudun mu? Yapman gerekenler detaylıca anlatıldı bir çok kez, foccuss programı ile Elm327 kablo kullanarak yapılabileceklerin hepsi var. Dün akşam yazdığım şekilde yaparsan olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474770 3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Barış Elm konusunu baştan okudun mu? Yapman gerekenler detaylıca anlatıldı bir çok kez, foccuss programı ile Elm327 kablo kullanarak yapılabileceklerin hepsi var. Dün akşam yazdığım şekilde yaparsan olacaktır. hepsini okudum soylenenlerı yaptım u2300 hatası verıyor ozan abıye acıklamalı yazdım dönüş yapmadı beklıyorum pazartesi işyerinde orjinal cihazla düzeltmeye çalışacağım abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474780 3 saat önce, Barış Kartal yazdı: hepsini okudum soylenenlerı yaptım u2300 hatası verıyor ozan abıye acıklamalı yazdım dönüş yapmadı beklıyorum pazartesi işyerinde orjinal cihazla düzeltmeye çalışacağım abi Peki. Eğer Anadolu yakasındaysan gel 2 dk halledelim.i, yapamazsan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl comment_474785 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Peki. Eğer Anadolu yakasındaysan gel 2 dk halledelim.i, yapamazsan. Yarin bir bakim abi ona gore haberleşelim gelirim yaniniza Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın