Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Haydar Kaya yazdı:

focccus programının versiyonu ile ilgili birşey olabilir mi peki ? diğer versiyonlarda denesem diyorum.

son sürümde geriye doğru bir sorun yaşamadım.

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 754k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Ozan Kar yazdı:

son sürümde geriye doğru bir sorun yaşamadım.

sizin dediğiniz işlem anladığım kadarıyla fabrika verilerini yüklemek oluyor . Onu da ben yapamam. başka bir çözümü yokmu bu işin yani ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Haydar Kaya yazdı:

sizin dediğiniz işlem anladığım kadarıyla fabrika verilerini yüklemek oluyor . Onu da ben yapamam. başka bir çözümü yokmu bu işin yani ?

forscanle dediğim şekilde denediniz mi?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ozan Kar yazdı:

forscanle dediğim şekilde denediniz mi?

tam olarak sizin forumda paylaştığınız forscan programı ile ne yapmam lazım anlamadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 saat önce, Haydar Kaya yazdı:

tam olarak sizin forumda paylaştığınız forscan programı ile ne yapmam lazım anlamadım.

onunla ilgili bir anlatım yok burada (yada bildiğim bir yerde) araştırıp yapmanız lazım.

Yanıtlama zamanı:

Çok acil yardim lazimlastik basincini aktif etmek istedim abs esp lambasi yaniyor nerde hata olabilir

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Barış Kartal yazdı:

Çok acil yardim lazimlastik basincini aktif etmek istedim abs esp lambasi yaniyor nerde hata olabilir

İnitialize ecu yapmadığın için hata veriyor.

read from bcm + değişikliği yap + write to bcm sonra yukarıdaki abs sekmesini tıkla initialize ecu yap, düzelecektir.

Yanıtlama zamanı:

Tmm abi oyle denicem simdi

--54 dakika sonra eklendi--

Boyle bir arza veriyor motor arzali servise goturun diyor abs esp isigi yine yaniyor soylediginizi yaptigim halde araci biraz kullanmakmi gerikiyor 

image.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu kullandığınız program hangisi

Yanıtlama zamanı:

Launch marka arza tespit cihazi 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Barış Kartal yazdı:

Launch marka arza tespit cihazi 

Barış Elm konusunu baştan okudun mu? Yapman gerekenler detaylıca anlatıldı bir çok kez, foccuss programı ile Elm327 kablo kullanarak yapılabileceklerin hepsi var.

Dün akşam yazdığım şekilde yaparsan olacaktır.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Barış Elm konusunu baştan okudun mu? Yapman gerekenler detaylıca anlatıldı bir çok kez, foccuss programı ile Elm327 kablo kullanarak yapılabileceklerin hepsi var.

Dün akşam yazdığım şekilde yaparsan olacaktır.

hepsini okudum soylenenlerı yaptım u2300 hatası verıyor ozan abıye acıklamalı yazdım dönüş yapmadı beklıyorum pazartesi işyerinde orjinal cihazla düzeltmeye çalışacağım abi

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Barış Kartal yazdı:

hepsini okudum soylenenlerı yaptım u2300 hatası verıyor ozan abıye acıklamalı yazdım dönüş yapmadı beklıyorum pazartesi işyerinde orjinal cihazla düzeltmeye çalışacağım abi

Peki.

Eğer Anadolu yakasındaysan gel 2 dk halledelim.i, yapamazsan.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Peki.

Eğer Anadolu yakasındaysan gel 2 dk halledelim.i, yapamazsan.

Yarin bir bakim abi ona gore haberleşelim gelirim yaniniza

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.