Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Ozan Kar yazdı:

aynıları, olmayanları tabi :) 

--1 dakika sonra eklendi--

bcm focccustan daha güncelse onu tanımıyor diye tahmin ediyorum. etisten vbf dosyasını indirip focccusun klasörüne atıp denerdim ben olsam :) 

Ozan bey bu etis e ben kaydolmaya çalıştım fakat ücret gibi birşey var galiba anlamadım bu etis ten nasıl faydalanıyoruz mesala bahsetmissiniz dosya indirme gibi. Yeni yüz ya hocam yavaş yavaş öğreniyoruz ?

Aşkın Aşık tarafından düzenlendi

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 754,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
44 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı:

Ozan bey bu etis e ben kaydolmaya çalıştım fakat ücret gibi birşey var galiba anlamadım bu etis ten nasıl faydalanıyoruz mesala bahsetmissiniz dosya indirme gibi. Yeni yüz ya hocam yavaş yavaş öğreniyoruz ?

site güncellenmiş yeni halini bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yardimci oluruz uygun bir zamanda [emoji4]

Tatlı deyince ses geldi gibi.... Mezarlıklar müdüriyetinin yanında tatlıcı varmış, silikon tatlısı güzelmiş....
Yanıtlama zamanı:

Tatlı deyince ses geldi gibi.... Mezarlıklar müdüriyetinin yanında tatlıcı varmış, silikon tatlısı güzelmiş....

Yok ya ne mezarlığı, dağ gibi hacıbaba var silikonsuz, biraz muhabbet biraz iş maksat
Yanıtlama zamanı:

Yeni bir kablo alacağım ELS27 mi yoksa ELM327 nin modifiyeli sinimi alayım farkları varmı 

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar istanbul avrupa yakasında yokuş kalkış desteği aktifi için yardımcı olacak arkadaş varsa çok memnun olurum 

Yanıtlama zamanı:
13.10.2017 - 22:35 tarihinde, Sergen Kesgin yazdı:

Merhabalar istanbul avrupa yakasında yokuş kalkış desteği aktifi için yardımcı olacak arkadaş varsa çok memnun olurum 

Hangi semt?

Yanıtlama zamanı:

Benim beyoğlu arkadaşımda çok istiyor ondada focus var oda çatalcada oturuyor işyerimiz beylikdüzünde

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, sitenize bu konu vesileyisle üye oldum. Hemen hemen her sayfayı inceledim fakat işlemleri yapacak cesareti kendimde bulamadım. Kurtköy tarafında oturuyorum avrupa ya da anadolu yakası fark etmez bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı? Ya da yönlendirebileceğiniz bir yer? Şimdiden teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Ertan Eren Ergin yazdı:

Merhabalar, sitenize bu konu vesileyisle üye oldum. Hemen hemen her sayfayı inceledim fakat işlemleri yapacak cesareti kendimde bulamadım. Kurtköy tarafında oturuyorum avrupa ya da anadolu yakası fark etmez bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı? Ya da yönlendirebileceğiniz bir yer? Şimdiden teşekkür ederim 

Viaporta yakınım, akşam altından sonra gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Murat Ka. yazdı:

Viaporta yakınım, akşam altından sonra gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Murat bey yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Şuan yurtdışındayım döndüğüm gibi sizi tekrar rahatsız ederim.

Yanıtlama zamanı:

Kayseri de yardımcı olabilecek birisi varmıdır. Daha öncede yazmıştım. Kendi aparatımla denedim halledememiştim

Yanıtlama zamanı:

Ben Kayseri'de kendim halletmiştim. Ama arkadaşım sanayici. Onunla birlikte yapmıştık. 

Yanıtlama zamanı:
Ben Kayseri'de kendim halletmiştim. Ama arkadaşım sanayici. Onunla birlikte yapmıştık. 
Aparat elinizde mevcutmu hala. Ben aldım ama bilgisayardan bağlantı kuramadım. İade ettim tekrar
Yanıtlama zamanı:
‎22‎.‎03‎.‎2017 - 12:59 tarihinde, Teoman S. yazdı:

Siz tekrar kontrol ettirin.

Dikiz ayna kodu:

*BU5A-17E678-VA

*AU5A-17E678-AC

*AU5A-17E678-AB

(Ayna konusunda size bir tiyo :D Ayna hiç farketmez sadece kararan olması yeter. MK 2,5, C-max, Focus hepsi oluyor....

Asıl önemli olan bu ayna ve sensörün camda olan kısmı. Ufak aparatlar..

Sensör:

*BV6T-17H761-AA

(Bunda da Focus, Transit hepsi olur. Hangisi ucuzsa onu alın)

*DT8-Diafon kablosu 8 li

Bukadar. Bi arkadaş ayna ve demirini satıyor. Uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum. Bence camdaki demiri olduğu için ve niyetiniz varsa düşünün derim.

Bunların bağlantı şemasıda bizde var. Sağolsun müendis beğğğğ @Murat Kavuk abi çıkardı :D

Merhaba Teoman Bey,

Bu sensör kodu hem yağmur hem de far sensörü için midir?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.