Ali Yörük Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 08.07.2017 - 22:38 tarihinde, çağlar çetinkaya yazdı: Ozan babama style plus focus3 aldık , yokuş kalkışı aktif edelim dedik bu elm kablosunu aldık araca bağladım burdaki senin tarif ettiğin şekilde yalnız bu Read from Bcm tuşuna bastıktan sonra hiç bir ilerleme olmuyor ,ne yaptıysam olmadı diğer portlarıda denedim olmadı.Sanirim Elm kablosunu görmüyor bilgisayar...Nasıl bir yol izlemeliyim ?Şimdiden teşekkür ederim... İyi akşamlar öncelikle. Bugün elime elm kablosu ulaştı denedim fakat bende de bulamadı. Sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylıca anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 7 saat önce, Ali Yörük yazdı: İyi akşamlar öncelikle. Bugün elime elm kablosu ulaştı denedim fakat bende de bulamadı. Sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylıca anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim. sürücüleri yükleyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Yörük Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 16.07.2017 - 23:09 tarihinde, çağlar çetinkaya yazdı: ara ara geliyorum Kayseri'ye , gelmeden önce yazarım burdan Hocam ben de halledemedim. Kayseriye gelirseniz halledelim inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali krg Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Hocam ben de halledemedim. Kayseriye gelirseniz halledelim inşallah. Kayseri iki oldu[emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Özyanık Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Arkadaşlar Merhaba. Rizeden istanbula geldim bir haftalığına bana istanbulda yardımcı olabilecek biri var mı acaba ? Özellikleri açabilirsek memnun olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Mrb lar aracım 2012 focus ancak sesli komutla klima vb çalıştırma özelliği yok sadece tel ve USB komutları var diğer konutlar için yazılım mı yüklenmesi gerekli tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 11 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Mrb lar aracım 2012 focus ancak sesli komutla klima vb çalıştırma özelliği yok sadece tel ve USB komutları var diğer konutlar için yazılım mı yüklenmesi gerekli tşk Bu konuyla alakası yok Modülü vs farklıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 19.07.2017 - 20:38 tarihinde, Ali Yörük yazdı: İyi akşamlar öncelikle. Bugün elime elm kablosu ulaştı denedim fakat bende de bulamadı. Sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylıca anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim. totalcardiahnostics.com dan birkaç program (sürücüler) indirdim bilgisayara yükledim ondan sonra kabloyu bağladım .Ozan'ın verdigi linkteki 8.4 sürümü indirdim birde öyle denedim oldu.Diger sürümlerde olurdu belki ama ben 8.4 ile denedim --5 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Mrb lar aracım 2012 focus ancak sesli komutla klima vb çalıştırma özelliği yok sadece tel ve USB komutları var diğer konutlar için yazılım mı yüklenmesi gerekli tşk yanlış hatırlamıyorsam eğer ilk gelen focus3 lerde ve 2012 2. çeyreğe kadar üretilen focuslarda bu klima,radyo vs. komutları var sonraki üretimlerde yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Abilerim acil bı durum var elm 327 pcden bağlanmak istiyorum programla can't öpen port hatası veriyor 6 7 seçenekleri var nasıl bağlanmak gerekiyor ikisinde de hata veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Bugün kabloyu bağladım araca belirtilen kodları uyguladim fakat araç ekranı sapitti herşeyi devre dışı gösterdi.tekrar eski kodları girdim düzeldi yani açamadım özellikleri bir yerde hatamı yaptık. Öğrenmek istediğim bütün kodları girip ABS menüsünde ECU yu okutup daha sonrami programdan written diyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 27.07.2017 - 16:09 tarihinde, Aşkın Aşık yazdı: Bugün kabloyu bağladım araca belirtilen kodları uyguladim fakat araç ekranı sapitti herşeyi devre dışı gösterdi.tekrar eski kodları girdim düzeldi yani açamadım özellikleri bir yerde hatamı yaptık. Öğrenmek istediğim bütün kodları girip ABS menüsünde ECU yu okutup daha sonrami programdan written diyoruz Neyi devre dışı gösterdi? Tekrar deneyin. Write to bcm dedikten sonra o işlem başarıyla sonuçlanırsa abs tabından initialize ecu diyeceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Ben lastik basıncının modlamasini yaptim. önce ABS ecusu butonuna bastıktan sonra writeto bcm dedim ordami hata yaptım aceba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 22 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Ben lastik basıncının modlamasini yaptim. önce ABS ecusu butonuna bastıktan sonra writeto bcm dedim ordami hata yaptım aceba Yanlış olmuş sıralama, read from bcm- değişiklikler-write to bcm ve sonra abs sekmesi initialize ecu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 48 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Ben lastik basıncının modlamasini yaptim. önce ABS ecusu butonuna bastıktan sonra writeto bcm dedim ordami hata yaptım aceba Evet. O şekilde çalışmaz. Gürkan abinin yazdığı şekilde olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Tmm hallettim tşk evet sıralamayi yanlış yapiyormusum ben önce ABS ecusuna yazıp sonra whrite to bcm yapınca araç hata verdi. Benim araçta Hillholder vardı zaten, otomatik kapı ve lastik basınç modunu açtım sayenizde. ozan hocam ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim herzamaman takip --3 dakika sonra eklendi-- Daha önce formda bahsetmiştim araçta şerit takip vs var trafik işaret tanıma yok.fakat ben bu programla aktif ederim dedim ancak maalesef o bölüm boş görünüyor program da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap